Aldatılanlar buraya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu aldatılma konuları benim hep içimi parçalıyor en beterini yaşadığım için ama burada biraz güldüm kusura bakmayın bu aldatma sayılmaz. Hepimiz hemfikiriz hatice hanım haric
Allah Allah sadece başlığı öyle yazdım hanımlar.ve dert ne derece olursa olsun gülünmez. Yaziyi böyle anlamadan okuyacaginizi bilseydim. Bu olaylar hep boyle böyle büyüyüp gidiyor benim gibi bu durumu yaşayan varsa beraber dertleselim konusalim neler yapabiliriz bugünde gelecekte büyürse olaylar o zaman Nasıl davranmaliyiz .beraber de benim gibi atanmak isteyen varsa mevzu ne olursa olsun beraber çalışalım motive olalim demistim

İnsanlar size hakaret etmemiş siz hakaret ediyorsunuz. aynı çerçeveden bakmaya bilirsiniz olaylara burası geniş bir platform istemediğiniz cevapları alınca size hakaret etme hakkını kim veriyor ?

Arkadaşım atanma şansın varsa çalışıp atansana! Bırak şimdi kocanın baktığı resimleri de sen kendi hayatına bak mis gibi çalış o zaman suçu kendinde aramayacak düşünceye gelirsin.

Konu sahibi hanımefendi kimse size birşey demedi ki aldatmaya girmez dediler genelde
Siz pirü pak gözleri bağlı bir adam istiyor olabilirsiniz gerçekten biz de çok istiyoruz ama genel olarak baktıklarını da biliyoruz

Kocanıza kızıp ona buna çemkirmeyin. Zeka geriliği ne alaka? Ahlak eksikliği ne alaka?

Bu bence de aldatmaya girmiyor çok çok aşırı duygusal bakmışsınız olaya her erkek böyle şeylere bakıyor malesef. Bu olayın dışında tutuyorum zaten imkanınız varsa atanın ve kendi ayaklarınız üzerinde her zaman durun. Zaman bize ne gösterir bilemeyiz. Bi de azicik sakin olun

Sizinle erkek beynine girelim mi? Sanırım tesettürlüsünüz. Erkekler ile mesafeli bir ilişkiniz var. Eşinize sadıksınız. Eşinizin gözü sosyal medyada açık, cazibeli hanımlara kayıyor, biraz da bakıyor. O kadınları takip eden erkek sayısı kadar nüfusu olan Avrupa ülkeleri var. O hanımlara mesajlar atıyorlar, fotolarını beğeniyorlar, kalp alev falan koyuyorlar. Libidolar şelale profillerde. Ne zaman ki kan beynine gitmeye başlıyor eşinizin, yüzünüze bakınca evinde sadece onu bekleyen, onu isteyen, ona ait hisseden biri olduğu aklına geliyor, minnet, mahcubiyet, suçluluk hisleri duymaya başlıyor. Elbette ki seviyordur. Aldatmak sevgi ya da sevgisizlik ile alakalı değil, ama zamanla sevgiyi öldürdüğü gerçek. Ki bildiğiniz kadarı ile şu an aldatmıyor bile.

Şikayet ettim ben kendisini insanlara açık açık hakaret ediyor
Eserekli midir nedir, aldatma olayını Kpss’ye bağladı, bir ara kadın düşmanlığından Hz. Aişe’ye kadar girdi. Hoşumuza gitmeyen her yoruma geri zekalı deseydik oho da ohoo.

Eserekli midir nedir, aldatma olayını Kpss’ye bağladı, bir ara kadın düşmanlığından Hz. Aişe’ye kadar girdi. Hoşumuza gitmeyen her yoruma geri zekalı deseydik oho da ohoo.
Öfke doğru yere ulaşamayıp bir de üstüne biriktiğinde, olur olmaz yerlerde patlak verir.

Çünkü ona da vericem deyip vermemişlerdir mustehak olmuş o ablalara da ohhh aşkı beş paralık ettiler bee
Aşk meşk bırakmadılar malesef biri elleme derdinde biri para...eskiden ne tonton dedeler diye bakıyordum şimdi gözlerimi kısıp bakıyorum

Komşusuyla dertlesir gibi konu açıyorlar cevapları beğenmiyorlar burada o kadar insan var aynı düşünceyi paylaşmayan dini bile paylaşmayan var.. akıl süzgeci gerekiyor bazılarına.

Suratına bir kussaydiniz keşke

Burda konulardan cok yorum okumayi seviyorum binbir cesit fikir yorum cikiyor bana iyi geliyor sahsen. Katildigimda olur katilmadigimda olur ama kimseye fikrim uymadi zeka geriligi var diye hakaret etme luksum olamaz. Burda bir konu acmissiniz ummadiginiz bir durum yapmis esiniz ki bundan sonrada yapmaktan vazgecmiycek oyleyse bosamalimisiniz? Ya da bosamalimiyiz? Benim de esim unlu birini aratmis ne yapayim. Oda kadin ve guzel allah icin soyleseydi beraber baksaydik ne vardi Gelipte burda aldatildim diye konu mu acaydim. Ki bu aldatma degil keske konu basligini daha farkli olsaydi oldu ki actiniz ozgursun yapabilirsin burda isteyende dusuncesini belirtebilir istedigini gorur istemedigini gormezden gelirsin.

Aşk meşk bırakmadılar malesef biri elleme derdinde biri para...eskiden ne tonton dedeler diye bakıyordum şimdi gözlerimi kısıp bakıyorum
Potansiyel sapık gibi geliyorlar evet geçen sene otobüste yaşlı bir dede yengemin memesini ellemis önce yanına oturmuş bir şey sorucam diye, yengem de anlamış herhalde ben bilmiyorum amca sen yerine geç demiş geçerken tutmuş bunun memesini yengem otobüsü karakola çektirmiş. Polisler adamı tanımış, abla bu dedenin aklı yerinde değil boşver şikayetçi olma demişler. Bizimki yok valla aklı makli her şeyi yerinde şikayetçiyim demiş aslında sinir bozucu bir olay da yengemin anlatışi geliyor aklıma. Adamın elleri titriyormus bir de Bunların bir gözü toprağa bakarken baska yerleri ay çiçeği gibi mübarek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…