aldatan sevgilim geri dönmek istedi

bayansakin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2015
27
9
30
Burda daha önceden yazmıstim işte iki senedir birlikteydik ayni yerde çalisiyoduk iki ay önce iş yerine bi kiz geldi o kizla beni aldatiyomus ve ben ögrendiğimde benim tek.kelime etmeme izin vermeden beni tehdit ederek o bana tekmeyi basmışti o kizla arasi bozulmasin diye tehdit etmişti beni . gözümun onundr o.kizla neler neler yapti 7 kilo vermiştim üzuntuden işten çikmistim ve o salk bugun mesaj atti geri dönmek istedi ben istemedim kabul etmedim bide adam da ki ne özgüvense artik bana diyo.ki sana bi firsat verdim degerlendirmek sana kalmiş bende dedim ki bana bi firsat verme fîrsatıni vermiyorum ben sana uzak dur benden falan dedim mesaj atmaya devam etti cvp vermedim ama pişman oldu ya içim soğudu yemin ediyorum rahatladim kendime geldim asla ona geri dönmem ama pişman oldu ya içim rahatladi yemin ediyorum

merhaba ben iş yerine gelen o kız 7 kilo vermen iyi olmuş arkandan davar gibiydi cinsel ilişki sonrasında zorlanıyordum boşalırken korkumdan titriyodum diyodu amaaan salla onu bende bırakıcam iki oyniyim diye elinden aldım kusuruma bakma

Ne kadar lağubalisiniz ya. bu ne kadar ayıp kelimeler. bence bu hesap kesinlikle erkek. bu kadar da olmaz.

alnından öpüyorum cok iyi etmişsin sil gitsin

adam pişman değil diğeri bu aralar yüz vermiyor galiba
ne demek sana bir fırsat verdim değerlendir pislik seni resmen hala cepte görüyormuş almış cevabını sakın dönme geri

terbiyesiz !

oksijen israfısın farkındasın değil mi? mercimek kadar beynin olsaydı farkında olurdun zaten

Bende zamanında aynı kişi tarafından hemde 2 kere aldatıldım.. Sonuç olarakta şunu anladım ki; bazı kendini her yönden mükemmel ve numunelik zannettikleri için, aynı anda birden fazla hatunla çıkmayı, ve özellikle birini cepte kabul etmeyi büyük bir marifet sanıyorlar..
O yüzden de kadın kısmı biraz cingöz olcak.. gereksiz şeylere göz ardı edip, bu tür durumlarda kanıtlarını yüzüne vurup tekmeyi basıcan.. bunlar başka laftan anlamaz..
Çok iyi yapmışsın... bide geri gelip vicdan yapmış..

Kişi banlanmış ama böylelerine ne laflar var sayılacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…