• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatan kocaya geri dönülür mü

Kafanızın karışıklığı geçer. Bir menfaati var eşinizin size dönmek istemesinde bunuda buraya yazıyorum. Duygularınızla hareket ederseniz pişman olursunuz. Böyle bir adama geri dönmeyin. O duygular da 1 seneye geçer şükredersiniz. Hem biraz gururlu olun ya, o sizi böyle evli bir adamla yazışırken yakalasaydı (mal mülk olayına girmiyorum bile) sonradan afedermiydi? Bu afediş onda kendini vazgeçilmez hissi doğuracak bunları da kabullenin böyle bir hata yapacaksanız. Sonra bana neden bunu da yaptın diye ağlamayın.

Başlığa istinaden söylüyorum sürekli aldatılma fanteziniz yoksa dönülmez

adam sade aldatmis olsa sevinecegiz neredeyse su hale bakin,
yahu adam kendi cocugundan mal kacirmis,
degil bu adama geri donmek, baksin diye cicek emanet edilmez. nankor pislik

Böyle adama müstehak olan, her şeyi üstüme yaparsan dönerim diyip, yaptırıp dönmemek:)

Arkadaşlar bu olayları öğrenir öğrenmez ayrıldık zaten ciddiyetimi görünce çok pişman oldu çok ağladı yalvardı yapamadım kendi ailemde çok büyük sıkıntılar var o yüzden oğlumu eğitimi için ona verdim 13 yaşında oğlum özel okula gönderiyor iyi bir babadır çocugumu çok özlüyorum ama eğitimi için susuyorum babaannemsi bakıyor çok ilgililer ama yinede gözüm arkada çok az bir nafaka alıyorum ondan su an işsizim mantıklı karar verdiğimi düşünüyorum ama çok özlüyorum çocugumu daha güçlü olunca geri alıcam çocugumu ona asla bırakmam herşeye rağmen ayakta durmaya çalışıyorum küçük yerde yaşayıp boşanmış kadın olarak yaşamak ta cabası bu hale getirdiği için ondan bin kat daha nefret ediyorum hiç bir şey yok ken hayatımızı mahvetti 😔

Ben maddiyata önem veren biri değilim güven ve sevgi herşeyden önemli benim için ben rabbime havale ettim o sorsun benim hakkımı

Arkadaşlar bu olayları öğrenir öğrenmez ayrıldık zaten ciddiyetimi görünce çok pişman oldu çok ağladı yalvardı yapamadım kendi ailemde çok büyük sıkıntılar var o yüzden oğlumu eğitimi için ona verdim 13 yaşında oğlum özel okula gönderiyor iyi bir babadır çocugumu çok özlüyorum ama eğitimi için susuyorum babaannemsi bakıyor çok ilgililer ama yinede gözüm arkada çok az bir nafaka alıyorum ondan su an işsizim mantıklı karar verdiğimi düşünüyorum ama çok özlüyorum çocugumu daha güçlü olunca geri alıcam çocugumu ona asla bırakmam herşeye rağmen ayakta durmaya çalışıyorum küçük yerde yaşayıp boşanmış kadın olarak yaşamak ta cabası bu hale getirdiği için ondan bin kat daha nefret ediyorum hiç bir şey yok ken hayatımızı mahvetti 😔

Çocuğun okul parasını yine versin çocuk sizde kalsın ne alaka?

Hiçbir şey yokken hayatinizi mi mahvetti gerçekten? Her şey güllük gülistanlık miydi?

Adam aldatıp pişman da olmamış ki sen kimsin hadi ayrıl kapı orada vs gibi cümleler bile kurmuş. İnsan bırak 15 yıllık eşine bunları söylemeyi 2 aylık normal ev arkadaşını evden bu şekilde kovmaz.

Bu adamın size ne saygısı ne sevgisi var. Barissaniz yine arkanızdan onlarca iş çevirir siz yine beni çok seviyor diye düşünürsünüz .

Su an yasadiklariniz zor olabilir ama sizi sevmeyen ve değer vermeyen bir adamın yanında tekrar yaşamaya başlamak daha mı kolay?

Başlığa cevabım 2.aldatilisa şahit olmak istiyorsanız evet dönülür. Ki zaten sizin tek probleminiz beni tekrar aldatır mı yoksa dzden mal kaçırmış hakaret etmiş kovmus bunları soru meselesi bile yapmamissiniz

Çocuğun okul parasını yine versin çocuk sizde kalsın ne alaka?

Hiçbir şey yokken hayatinizi mi mahvetti gerçekten? Her şey güllük gülistanlık miydi?

Adam aldatıp pişman da olmamış ki sen kimsin hadi ayrıl kapı orada vs gibi cümleler bile kurmuş. İnsan bırak 15 yıllık eşine bunları söylemeyi 2 aylık normal ev arkadaşını evden bu şekilde kovmaz.

Bu adamın size ne saygısı ne sevgisi var. Barissaniz yine arkanızdan onlarca iş çevirir siz yine beni çok seviyor diye düşünürsünüz .

Su an yasadiklariniz zor olabilir ama sizi sevmeyen ve değer vermeyen bir adamın yanında tekrar yaşamaya başlamak daha mı kolay?

Başlığa cevabım 2.aldatilisa şahit olmak istiyorsanız evet dönülür. Ki zaten sizin tek probleminiz beni tekrar aldatır mı yoksa dzden mal kaçırmış hakaret etmiş kovmus bunları soru meselesi bile yapmamissiniz
Hayır diğerleri de çok ağır ailemin evi sıkıntılı ben burda zor kalıyorum çocuk büyütülebilecek bir ortam yok o yüzden verdim iş bulur bulmaz da çocugumu geri alıcam ayrı eve çıkıcam zaten şartları düzeltmeyi bekliyorum

Arkadaşlar mrb ben çok küçük yaşta evlendim ve 15 yıllık bir evliliğim oldu bir oğlum var ayrılalı fazla olmadı sormak istediğim şu eski eşim beni eski sevgilisi ile aldattı sosyal medya da konuşurlar ken yakaladım ve kadında evli çocukları var utanmazın 20 yıldır unutamamış eşimin dediğine göre bir aydır görüşüyorlar mış ben ona yazdıklarını görünce şok oldum çünkü biz çok mutluyduk ve beni çok seviyordu yada ben öyle zannediyor dum bu yüzden çok sinirlendim bide üstüne bana sen kimsin hadi ayrıl kapı orda gibi kelimeler kullandı bende hiç yapmadığım şeyi yaptım ortalığı yaktım yıktım sonrasında herşeyimizi iki yıl önce abisinin üstüne devrettiği ni öğrendim daha çok sinirlendim çocugunu nasıl düşünmedin diye güya ticaret yapacaklar mış ondan verdim üstünde olmayan arsayı anlaşma protokolüne yazdırdı beni kandırdı çocuga verecekti güya böyle saçma sapan şeyler yaşadım kaç aydır yalvarıyor beni sevdiğini söylüyor pişman oldugunu dile getiriyor perişan hale geldi ayaklarıma kapandı sizce ne yapmalıyım güvenemiyorum onca şeyi nasıl yaptı ruhum duymadı sizce inanayımmı
SİZİ HİÇ BİR ŞEY YWRİNE KPYMAMIŞ , BENCE GÖRÜŞMELERİ DE 2 YIL OLMUŞTUR . GİDECEĞİNİZİ BİLDİĞİNDEN MALLARI DA ABİSİNE DEVRETMİŞ . Şimdi nerden tutsan sana kaZık atmış adamı hangi sebep ve amaçla affedip geri döneceksin . KURTULMUŞSUN ÖNÜNE BAK !

Çocuğunuz 13 yaşında. Tam böyle herşeye öfkeli, karakterinin tam oturmadığı bir dönem. Çocuğunuzdan yana canınızı sıkmayın. Elbette zordur, özlüyorsunuzdur. Ama bir çocuk hisseder annesinin sevgisini, ilgisini. Ve oğlunuz büyüyünce sizi daha iyi anlayacak, size hak verecek, hatta iyi ki öyle yapmışsın anne diyecek. Hiç buna üzülmeyin. Dönerseniz çocuğunuza mutlu huzurlu bir yuva vermeyeceksiniz. Öyle birşey bu saatten sonra olamaz.Üzerine bir de gurunuz saygınız gidecek. Değişen birşey olmayacak o çocuk için. Çalışana kadar ailenize sabredin. İşe girip para kazanınca, üzerine bir de yardım ederseniz onlara sesleri çıkmaz muhtemelen bir daha.

Yanı biraz acımasız olacak ama maddi imkanı olan birinin ya da maddi imkanı yok ama ailesi yanindaysa aldatmaya göz yumması demek bana gore kendisine saygısı olmadığını gösterir. Bir düşünün aynısını yapan kadin olsa ne "o..." olmasi kalırdı ne aşağılanması kalırdı.

Dönülür bence neden dönülmesin ki ? Üstüne bir tane daha cocuk yapın aşkınız pekişsin

Arkadaşlar mrb ben çok küçük yaşta evlendim ve 15 yıllık bir evliliğim oldu bir oğlum var ayrılalı fazla olmadı sormak istediğim şu eski eşim beni eski sevgilisi ile aldattı sosyal medya da konuşurlar ken yakaladım ve kadında evli çocukları var utanmazın 20 yıldır unutamamış eşimin dediğine göre bir aydır görüşüyorlar mış ben ona yazdıklarını görünce şok oldum çünkü biz çok mutluyduk ve beni çok seviyordu yada ben öyle zannediyor dum bu yüzden çok sinirlendim bide üstüne bana sen kimsin hadi ayrıl kapı orda gibi kelimeler kullandı bende hiç yapmadığım şeyi yaptım ortalığı yaktım yıktım sonrasında herşeyimizi iki yıl önce abisinin üstüne devrettiği ni öğrendim daha çok sinirlendim çocugunu nasıl düşünmedin diye güya ticaret yapacaklar mış ondan verdim üstünde olmayan arsayı anlaşma protokolüne yazdırdı beni kandırdı çocuga verecekti güya böyle saçma sapan şeyler yaşadım kaç aydır yalvarıyor beni sevdiğini söylüyor pişman oldugunu dile getiriyor perişan hale geldi ayaklarıma kapandı sizce ne yapmalıyım güvenemiyorum onca şeyi nasıl yaptı ruhum duymadı sizce inanayımmı
Boşver bir kere kurtulmuşsun birdaha herşeyi yeni baştan mı yaşamak istiyorsun. Adam ın hayatı düzensiz oldu düzene girsin diye istiyor seni geri. Eski sevgilisini o kadar yıl unutamamış siz ayrılınca mı unuttu yani. Boşverin ya dönmeyin geri mutsuz olursunuz

Back