• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatan kocaya geri dönülür mü

Etraftan hep erkektir yapar bunda ne var gibi şeyler duyuyorum biz çok mutluyduk yada ben öyle zannediyordum güvenemiyorum çok ağladı ayaklarıma kapandı ama güvenemiyorum
oyle bir dunya yok.. gidip o halti baska bir erkekle yemiyor. o da bir kadin ve birinin karisi.. o da kocasini aldatiyor. millette oyle hanim varken siz edebinizle evde oturup cocuk yetistirirken insanca muameleyi hak etmiyor musunuz? edebiyle yaninizda oturan koca beklemek hakkiniz degil miydi?

oyle bir dunya yok.. gidip o halti baska bir erkekle yemiyor. o da bir kadin ve birinin karisi.. o da kocasini aldatiyor. millette oyle hanim varken siz edebinizle evde oturup cocuk yetistirirken insanca muameleyi hak etmiyor musunuz? edebiyle yaninizda oturan koca beklemek hakkiniz degil miydi?
Durumum çok karışık oğlum da beni suçluyor babasını haklı görüyor ne yapacağımı şaşırdım

Siz bilirsiniz ama bir kere yapan tekrar yapar. Kendi ayaklarınızın üstünde durabiliyorsaniz hiç donmeyin derim. Yada döneceksiniz iyice burnunu sürtün aklı başına gelsin. Tabi gelirse.

Arkadaşlar mrb ben çok küçük yaşta evlendim ve 15 yıllık bir evliliğim oldu bir oğlum var ayrılalı fazla olmadı sormak istediğim şu eski eşim beni eski sevgilisi ile aldattı sosyal medya da konuşurlar ken yakaladım ve kadında evli çocukları var utanmazın 20 yıldır unutamamış eşimin dediğine göre bir aydır görüşüyorlar mış ben ona yazdıklarını görünce şok oldum çünkü biz çok mutluyduk ve beni çok seviyordu yada ben öyle zannediyor dum bu yüzden çok sinirlendim bide üstüne bana sen kimsin hadi ayrıl kapı orda gibi kelimeler kullandı bende hiç yapmadığım şeyi yaptım ortalığı yaktım yıktım sonrasında herşeyimizi iki yıl önce abisinin üstüne devrettiği ni öğrendim daha çok sinirlendim çocugunu nasıl düşünmedin diye güya ticaret yapacaklar mış ondan verdim üstünde olmayan arsayı anlaşma protokolüne yazdırdı beni kandırdı çocuga verecekti güya böyle saçma sapan şeyler yaşadım kaç aydır yalvarıyor beni sevdiğini söylüyor pişman oldugunu dile getiriyor perişan hale geldi ayaklarıma kapandı sizce ne yapmalıyım güvenemiyorum onca şeyi nasıl yaptı ruhum duymadı sizce inanayımmı
Canım niye ayrilmiyon net ayan beyan aldatmış

Konuyu okumadım, baslıga istinaden yazicam.

Elbette dönülür, ilk aldatısını begenmedım daha saglam aldat saga sola duyurmalı beni yerin dibine sokmalı kendimden affettim dıye ıgrendırmelı sekılde bir daha aldat demek ıcın affedilir.

Cunku sonrasında aynen boyle olacak, bol sans gazan mubarek olsun. ♥️

Adamın sizi aldatmasını geçtim birde dolandırmış, kanunen sizin hak sahibi olduğunuz mal varlığını kaçırmak için devretmiş, protokolde sahtekarlık yapmış, siz hala barışayım mı diye soruyorsunuz? Barışın barışın bu sefer sevgilileri ile yaptığı borcuda size takıp gider o zaman aklınız başınıza gelir belki.

Eşiniz ahlaki olmayan , yalancı, arkadan iş çeviren biri..
Asla dönmeyin.
Yok iş yapacaktık vs demesi yalan..
Hem sizden mal kaçırmış hem de sizi aldatmış.

Defolsun gitsin..:sinirli:

Gittin diyelim barıştın bacım ya şüpherin ne olacak o adama her yaklaştığında şimşek gibi çakacak yasadıkların.hep şüphe yle yasayamazki bi insan.en ufak hareketi,basit bi tartışma da bile tekrar hatırlıcaksın keşke demeni istemiyrz.ama yinede senin kararın hakkında hayırlısı olsun..

Etraftan hep erkektir yapar bunda ne var gibi şeyler duyuyorum biz çok mutluyduk yada ben öyle zannediyordum güvenemiyorum çok ağladı ayaklarıma kapandı ama güvenemiyorum

Aldatmış, sizi kovmuş, boşanma sırasında kandırmış.

O kadınla gününü gün etmiş, Şimdi ayrılmışlar ,yuvası dank etmiş aklına.

Sakin affetmeyin.

Affedip Aynı evin içine girerseniz herşeyi gözünüze batacak. Ufacık bir kavgada , ufacık bir pişkinliginde pişman olacaksınız affettiginize.

Çocuğunuz kaç yaşında ?

Siz bunu yapsaydınız size neler yapardı bir düşünün.

Ayağınıza kapansa , aylarca kapınızda yatsa yine de yaptiginin telafisi değil, olamaz.

Gururunuzu , onurunuzu , yuvanızı hiçe saymış.

Hele ki imkanlarınız var. Lisans mezunusunuz, boşalıp kurtulmussunuz.

Bakmayın arkanıza.

Arkadaşlar mrb ben çok küçük yaşta evlendim ve 15 yıllık bir evliliğim oldu bir oğlum var ayrılalı fazla olmadı sormak istediğim şu eski eşim beni eski sevgilisi ile aldattı sosyal medya da konuşurlar ken yakaladım ve kadında evli çocukları var utanmazın 20 yıldır unutamamış eşimin dediğine göre bir aydır görüşüyorlar mış ben ona yazdıklarını görünce şok oldum çünkü biz çok mutluyduk ve beni çok seviyordu yada ben öyle zannediyor dum bu yüzden çok sinirlendim bide üstüne bana sen kimsin hadi ayrıl kapı orda gibi kelimeler kullandı bende hiç yapmadığım şeyi yaptım ortalığı yaktım yıktım sonrasında herşeyimizi iki yıl önce abisinin üstüne devrettiği ni öğrendim daha çok sinirlendim çocugunu nasıl düşünmedin diye güya ticaret yapacaklar mış ondan verdim üstünde olmayan arsayı anlaşma protokolüne yazdırdı beni kandırdı çocuga verecekti güya böyle saçma sapan şeyler yaşadım kaç aydır yalvarıyor beni sevdiğini söylüyor pişman oldugunu dile getiriyor perişan hale geldi ayaklarıma kapandı sizce ne yapmalıyım güvenemiyorum onca şeyi nasıl yaptı ruhum duymadı sizce inanayımmı
Asla dönmeyin. Dönecekseniz herşeyi sizin üzerinize ya da oğlunuzun üzerine yapsın.

Back