• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatan kocaya geri dönülür mü

Bence biraz akıllı ve mantıklı davranmak lazim. Adam planlarini yapmis. Eger abisinin uzerine yaptigi her seyi sizin üzerinize yaparsa geri dönün. Ama öyle saf saf degil. Her an çıkıp gidebileceğiniz aklinizda olsun. O gün için hazirlik yapin maddi manevi. Kendinizi geliştirin clismiyorsaniz çalışın

Bende inanmıyorum zaten arkadaşlar teşekkür ederim yorumlarınız için ayrılınca çok zor duruma düştüm sadece bunun sıkıntısı var ama Allah büyüktür bu günlerde geçecek 🙏

Seninle wvli iken ginlu de kalbi de eskideymis. Aldatan hep aldatir, uslanani hic gormedim simdiye kadar. Camasirini utusunu yemegini yaptirmak icin o yalvarmalar. Srni sevse idi aldatmaya cesareti olamazdi. Muhtemelen karsi tarafla arakari bozuldu. Erkekler karsi tarafla aralari bozulunca eskilere sararlar. Ikinci defa deneyenler hep en fazla 4 ay surdugunu, 4 ay sonra adamin maskesinin dustugunu soyluyor. Hazir duzenini kurmussun. Donme. Adam donunu yikatacak birini ariyor bosver. Ili cift pismanlik yalanlarina kanma. Timsah gozyaslari onlar. Gecti Borun pazari de. Bosanma cesareti gosterdigin icin tebrik ederim seni. Simdi de ayni cesaretini goster sil at şu adami. Heryerden engelle. Kafani karistirmasina izin verme.
Seven sevdigini incitemez. Adam madem seni seviyordu seninle mutluydu taa fi tarihindeki sevgilisini bulup yazismis. Bir de utanmadan bosanirsak diye herseyi hazirlayip mali mulku baskasinin uzerine yapmis. Cocuklsrinin rizkini. Sen de bu adama donecek misin yani?

Arkadaşlar mrb ben çok küçük yaşta evlendim ve 15 yıllık bir evliliğim oldu bir oğlum var ayrılalı fazla olmadı sormak istediğim şu eski eşim beni eski sevgilisi ile aldattı sosyal medya da konuşurlar ken yakaladım ve kadında evli çocukları var utanmazın 20 yıldır unutamamış eşimin dediğine göre bir aydır görüşüyorlar mış ben ona yazdıklarını görünce şok oldum çünkü biz çok mutluyduk ve beni çok seviyordu yada ben öyle zannediyor dum bu yüzden çok sinirlendim bide üstüne bana sen kimsin hadi ayrıl kapı orda gibi kelimeler kullandı bende hiç yapmadığım şeyi yaptım ortalığı yaktım yıktım sonrasında herşeyimizi iki yıl önce abisinin üstüne devrettiği ni öğrendim daha çok sinirlendim çocugunu nasıl düşünmedin diye güya ticaret yapacaklar mış ondan verdim üstünde olmayan arsayı anlaşma protokolüne yazdırdı beni kandırdı çocuga verecekti güya böyle saçma sapan şeyler yaşadım kaç aydır yalvarıyor beni sevdiğini söylüyor pişman oldugunu dile getiriyor perişan hale geldi ayaklarıma kapandı sizce ne yapmalıyım güvenemiyorum onca şeyi nasıl yaptı ruhum duymadı sizce inanayımmı
kardeş güvenmediğin bi adamda ne işin var Allah aşkına, sürünsün eşi varken başka hevesler peşinde koşan adiler, düşünmen bile saçma! Asla güvenmediği n birine ram olma asla..!

Arkadaşlar mrb ben çok küçük yaşta evlendim ve 15 yıllık bir evliliğim oldu bir oğlum var ayrılalı fazla olmadı sormak istediğim şu eski eşim beni eski sevgilisi ile aldattı sosyal medya da konuşurlar ken yakaladım ve kadında evli çocukları var utanmazın 20 yıldır unutamamış eşimin dediğine göre bir aydır görüşüyorlar mış ben ona yazdıklarını görünce şok oldum çünkü biz çok mutluyduk ve beni çok seviyordu yada ben öyle zannediyor dum bu yüzden çok sinirlendim bide üstüne bana sen kimsin hadi ayrıl kapı orda gibi kelimeler kullandı bende hiç yapmadığım şeyi yaptım ortalığı yaktım yıktım sonrasında herşeyimizi iki yıl önce abisinin üstüne devrettiği ni öğrendim daha çok sinirlendim çocugunu nasıl düşünmedin diye güya ticaret yapacaklar mış ondan verdim üstünde olmayan arsayı anlaşma protokolüne yazdırdı beni kandırdı çocuga verecekti güya böyle saçma sapan şeyler yaşadım kaç aydır yalvarıyor beni sevdiğini söylüyor pişman oldugunu dile getiriyor perişan hale geldi ayaklarıma kapandı sizce ne yapmalıyım güvenemiyorum onca şeyi nasıl yaptı ruhum duymadı sizce inanayımmı
Kadının gururu önemliyse asla barışmaz.ancak siz bahane bulup barisacaksiniz

Asla geri dönmem kesin ve net
Geri dönsem dahi hiçbirşey eskisi gibi olmazdı sevgi güven saygı evliliği sürdürür bunlarda yoksa geei dönmenin manası yok

Böyle birine inanayım mu diye sormanız bile ..
Neyse gerisini söylemeyeyim
İnanmayın , inanmış gibi yapın , madem o size oyun oynadı ( malları kaçırdı ) siz de ona oyun oynayın . Güvenimin tekrar gelmesi için benim üstüme 1 ev yapacaksın, diğer malları da çocuğumuza yapacaksın diyin . Bakalım hala ayaklarınıza kapanıyor mu

Oldu ki malları verdi . Sonrasında da kapı orda diyen erkeği ( adam demiyorum , her erkek adam olamıyor ne yazık ki ) boşayın gitsin

Dönmeye niyetim yok çocuktan dem vuruyor ailesi bozuldu falan diye kafamı karıştırdı sadece

Madem çocuğu öne sürüyor , çocuğu düşünüyorsan malları onun üzerine yap barışalım deyin .. Malları alınca da ben unutamıyorum yaptığın kalleşliği seni gördükçe tiksiniyorum kusasım geliyor 🤮 diyin ve boşanın

Dönmeye niyetim yok çocuktan dem vuruyor ailesi bozuldu falan diye kafamı karıştırdı sadece

Zaten çocuğu çok düşündüğü icin annesini aldatıyor, evden kovuyor, saygısızlık yapıyor...ya böyle hem aldatıp hemde üstüne çıkmaya çalışıyorlar ya pes. Birde mal kaçırıyor sizden ve cocugunuzdan. Türkiyedeki yasalari bilmiyorum, ama kasten yapılsa ve üstüne aldatma varsa bunun cezası yok mu?

Yalnız yaşamak zor geldi kim temizlik yapar hergün kim yemek bulaşık uğraşır eski hayatını ondan istiyodur sakın barışma barışsanda sürekli laf sokacaksın gelsin kavgalar boşver onurlu şekilde ayrıldım de kalsın burda kaybettiğine yansın

1 kere aldatılmak yetmediyse tekrar git canım.Bide sizi kandırmış guzelce.Adam yalan rüzgarı gıbı

Back