• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatan kocaya geri dönülür mü

Evliyken edinilen malı başkası üzerine devretmesi ile ilgili kesin bi kanun vardır kadını koruyan...

Perişan halde ayaklarıma kapandı derken? Sen almayasın diye malları devreden bi zihniyetten bu halin gercek olmasını beklemiyorsun herhalde...

Onun korkusu aldatmayı yakaladığın için boşanıp tazminat alman...Ayaklarına kapandığı sen değil para

Evliyken edinilen malı başkası üzerine devretmesi ile ilgili kesin bi kanun vardır kadını koruyan...

Perişan halde ayaklarıma kapandı derken? Sen almayasın diye malları devreden bi zihniyetten bu halin gercek olmasını beklemiyorsun herhalde...

Onun korkusu aldatmayı yakaladığın için boşanıp tazminat alman...Ayaklarına kapandığı sen değil para
Ayrıldım herşeyi onun olsun umrumda değil para saygı sevgiyi satın alamıyor Allah ından bulsun

İlk aldatışında mal kaçırmış affedip geri dönerseniz ikinci aldatışında kuvvetle muhtemel borç takıp kaçar yani seçim sizin

Arkadaşlar mrb ben çok küçük yaşta evlendim ve 15 yıllık bir evliliğim oldu bir oğlum var ayrılalı fazla olmadı sormak istediğim şu eski eşim beni eski sevgilisi ile aldattı sosyal medya da konuşurlar ken yakaladım ve kadında evli çocukları var utanmazın 20 yıldır unutamamış eşimin dediğine göre bir aydır görüşüyorlar mış ben ona yazdıklarını görünce şok oldum çünkü biz çok mutluyduk ve beni çok seviyordu yada ben öyle zannediyor dum bu yüzden çok sinirlendim bide üstüne bana sen kimsin hadi ayrıl kapı orda gibi kelimeler kullandı bende hiç yapmadığım şeyi yaptım ortalığı yaktım yıktım sonrasında herşeyimizi iki yıl önce abisinin üstüne devrettiği ni öğrendim daha çok sinirlendim çocugunu nasıl düşünmedin diye güya ticaret yapacaklar mış ondan verdim üstünde olmayan arsayı anlaşma protokolüne yazdırdı beni kandırdı çocuga verecekti güya böyle saçma sapan şeyler yaşadım kaç aydır yalvarıyor beni sevdiğini söylüyor pişman oldugunu dile getiriyor perişan hale geldi ayaklarıma kapandı sizce ne yapmalıyım güvenemiyorum onca şeyi nasıl yaptı ruhum duymadı sizce inanayımmı

Inan bacım inan

Allah akıl vermiş az kullansa keşke insanlar

Taşlanmayı göze alarak yazıyorum. Oğlunuz için dönün. Birlikte yaşayın, eşinize ev arkadaşı muamelesi yapın. Evladınızdan ayrı kaldığınız için bunu söylüyorum sadece. Siz de ailenizle huzurlu değilmişsiniz. Bir süre ortalık düzelip, iş bulana kadar idare edebilirsiniz...

Barışma. Yoluna bak. Huylu huyundan vazgeçmez. Olan sana ve zamanina olur. Keske ilkinde bıraksaydım dersin ha bide barışsan da kafanda hep şüpheyle yaşayacaksın. Kendine boyle bir kötülük yapma

Aldatmıs üstüne birde dolandırmıs. Eş degil, karı deseniz hic degil. Sanki sagda solda kösede öylesine formalite dursun diye sizi secmis gibi.
Sey gibi evde sessizlik hakimken tv’dan öylesine açılan ses gibi gereksiz biriymissiniz.
Koca bir tiksinc hayat.

Aldatmıs üstüne birde dolandırmıs. Eş degil, karı deseniz hic degil. Sanki sagda solda kösede öylesine formalite dursun diye sizi secmis gibi.
Sey gibi evde sessizlik hakimken tv’dan öylesine açılan ses gibi gereksiz biriymissiniz.
Koca bir tiksinc hayat.
Bu söylediğiniz çok ağır yalnız zaten yaşadıklarımı çok zor atlattım üslupunuz çok kötü

Bu söylediğiniz çok ağır yalnız zaten yaşadıklarımı çok zor atlattım üslupunuz çok kötü
Üslubum kötü değil. Siz öyle algılamışsınız. Aldatan kocaya geri dönmemeniz açısından realist bir sekilde yaklastım size. Her sey dönmemeniz icin. Onun dısında yasadıklarınız hafif degil, öyle bir sey de ima etmedim. Eş, kadın yerine bile koymamıs sizi. Kaldırılacak gibi degil. Gerçekler acıtıyor maalesef zaman en iyi ilaç.

1_aldatıyor
2_mal kaçırıyor
3_ kapıyı gösteriyor kovuyor

Bunlardan bir tanesi için bile tırnağına kurban etmen lazım. Sen iyi misin? Evli sevgili kocasına dönmüş bu ortada kalmış.

Etraftan hep erkektir yapar bunda ne var gibi şeyler duyuyorum biz çok mutluyduk yada ben öyle zannediyordum güvenemiyorum çok ağladı ayaklarıma kapandı ama güvenemiyorum
Ben olsam affetmem ama affedecek gibi duruyorsunuz ki bunu yapacaksanizda evlilik olmadan cocugum icin olan arsalari kendi uzerinize yapamasini sart kosardim. Neticede ayrilsanizda mal bolunmeye girmez tek sizde kalir evlilik oncesi oldugu icin.. hakkiim olani alarak baslardim.

Allah bilir ne menfaati var da arayıp duruyor.
Hiç bir çıkarı yoksa çamaşırını yıkayacak her gün mükellef sofra kuracak bedava hizmetçisi yoktur ondan af diliyor.
2 gün sonra o kadın arasa yine kaşı gözü ayrı oynar.

Pişman olan adam sen çok haklı bir nedenden kavga ederken evin kapısını göstermez.
-daha 2 sene önceden senden mal kaçırıp boşanınca 1 kuruş alama diye uğraşmaz.

Back