• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatan kocaya geri dönülür mü

Böyle bir adama dönmek için aklınızı yitirmiş olmalısınız. Boşayacak mısın hadi git kapı orda diyen adam şimdi size geri dönün diye yalvarıyorsa zamanında size gösterdiği kapının şimdi ona sapını gösterin siz o anlar! Dingil herif! Yavrunuzla mutlu mesut yaşayın kendi hayatınıza kastınız mı var canım? Bir de soruyorsunuz inanayım mı diye te Allahım!

Ağlamış babası affetmedim diye suçluyor

Cezasini verdiyseniz bir sure ayri kalip reddettiyseniz, oda sizi geri almak icin çabaladiysa neden olmasin.
Seviyosaniz o siizi siz onu hakediyosunuz. Illaki hayatunizda biri olacak. Elin eskisiyse kendinizinki olsun ama pisman olmali . Degerinizi bilsin

Cezasini verdiyseniz bir sure ayri kalip reddettiyseniz, oda sizi geri almak icin çabaladiysa neden olmasin.
Seviyosaniz o siizi siz onu hakediyosunuz. Illaki hayatunizda biri olacak. Elin eskisiyse kendinizinki olsun ama pisman olmali . Degerinizi bilsin

Aciklamayi okumamistim en başta. Aynen kesinlikle ayrilmalisiniz. En dogru karari vermişsiniz..

Bu retro olayı nedir çok duyuyorum son günlerde

Retro gezegenlerin geri gitmesidir.
Yani gezegenin dönüş hızının, Dünya'nın dönüş hızından daha yavaş bir konuma gelmesidir.
Gezegenler geri hareketine başladığı andan itibaren güçleri düşer. Temsil ettikleri konularda bir takım zorlanmalar, arızalar, blokajlar, problemler çıkartmaya başlarlar.
Şu anda da Pluton. Venüs ve Satürn retrosu var.
Aynı anda 3 gezegenin retro yapması, üstüne bir de bu sene bir çok ay tutulmasının yaşanacak olması tüm Dünya için 2020 yılının çok zor geçeceğinin göstergesi.
Retrolar başladığında giden kayıplar geri döner. Ama retro bitince geldikleri giderler.

Arkadaşlar mrb ben çok küçük yaşta evlendim ve 15 yıllık bir evliliğim oldu bir oğlum var ayrılalı fazla olmadı sormak istediğim şu eski eşim beni eski sevgilisi ile aldattı sosyal medya da konuşurlar ken yakaladım ve kadında evli çocukları var utanmazın 20 yıldır unutamamış eşimin dediğine göre bir aydır görüşüyorlar mış ben ona yazdıklarını görünce şok oldum çünkü biz çok mutluyduk ve beni çok seviyordu yada ben öyle zannediyor dum bu yüzden çok sinirlendim bide üstüne bana sen kimsin hadi ayrıl kapı orda gibi kelimeler kullandı bende hiç yapmadığım şeyi yaptım ortalığı yaktım yıktım sonrasında herşeyimizi iki yıl önce abisinin üstüne devrettiği ni öğrendim daha çok sinirlendim çocugunu nasıl düşünmedin diye güya ticaret yapacaklar mış ondan verdim üstünde olmayan arsayı anlaşma protokolüne yazdırdı beni kandırdı çocuga verecekti güya böyle saçma sapan şeyler yaşadım kaç aydır yalvarıyor beni sevdiğini söylüyor pişman oldugunu dile getiriyor perişan hale geldi ayaklarıma kapandı sizce ne yapmalıyım güvenemiyorum onca şeyi nasıl yaptı ruhum duymadı sizce inanayımmı
Asla barışma ha birde insallah o kadininda eşi öğrenmiştir kocamla kiristirdigini

Ben çirkin biride değilim ondan 11yAş küçüktüm herkes çok güzel olduğumu söylüyor çok ta mutlu ettim adamı niye yaptı anlamadım 😔

Back