Aldatan koca

Bana bak kadın, zaten canım burnumda, ruh hastası mıyım da burada fake konu acayım zamanımı harcayayım abuk sabuk sey icin .
Bir defol git . sen de bastan asagı biiiiippp kokuyorsun . Sinirimle oynama benim .

Şu yazdığınızla durum tamamen anlaşıldı.

Bana bak kadın, zaten canım burnumda, ruh hastası mıyım da burada fake konu acayım zamanımı harcayayım abuk sabuk sey icin .
Bir defol git . sen de bastan asagı biiiiippp kokuyorsun . Sinirimle oynama benim .
saldırganlığınızı yaşadığınızı iddia ettiğiniz saçma sapan şeye verip sizi terbiyeye davet ediyorum. selametle.

saldırganlığınızı yaşadığınızı iddia ettiğiniz saçma sapan şeye verip sizi terbiyeye davet ediyorum. selametle.
ooooo o ne resmiyet öyle , sizin soyunuzda acaba düşeslik var mı ? Meghan ve Harrynin düğününe gittiniz mi ?

Tammm bir pezevengin biriymiş senin duygularinla oynamış keşke evlenmeseydin be güzelim sen ona herşey anlattığında. Bu işi bitirseydin.isi rengi ozamn degismis cunku erkekler kadınların geçmişte yaptığı hataları birgün mutlaka yüzlerine vurur

Mary Whiton Calkins????
Kültürümle aşağılarım seni mi diyor sayın konu sahibi yoksa ben mi yanlış anladım

hepimiz onun kadar kültürlü değiliz, o yüzden merak edenler için google'da aramanıza gerek kalmasın sayın KK mensupları

Mary Whiton Calkins (1863–1930)

Mary Calkins, Amerikan Psikologlar Derneği’nin 14. başkanı ve bu kurumda çalışan ilk kadındır. Harvard’a o dönemde kadınlar kabul edilmediği için, Calkins doktora derecesini William James’in ardından almaya hak kazandıysa da, derecesi kendisine verilmemiştir (ve hala ölümünden sonra dahi verilmemektedir). Buna rağmen, Amerika’nın ilk kuşak psikologlarının arasında en önemlilerinden olarak biliniyor.

Wellesley College’de ilk psikoloji laboratuvarını kurmuştur. Yazdığı dört kitabın yanı sıra psikoloji ile felsefe üzerine yüzün üzerinde makale yayınlamıştır. 1903 yılında, ABD’deki en ünlü 50 psikolog listesinde 12. sırada yer almıştır.

Şu iki mesaja ciddi ciddi cevap yazacaktım ama aşağıdaki yorumunuzu gördükten sonra hiç bir şey demek gelmedi içimden.

Keşke şu tepkileri sizi aldatan kocanıza verse idiniz.

İnsan evladı sandım efendi düzgün sessiz biriydi , ben nerden bileyim böyle ruh hastası cıkacagını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…