Bana bak kadın, zaten canım burnumda, ruh hastası mıyım da burada fake konu acayım zamanımı harcayayım abuk sabuk sey icin .konunuz baştan aşağı fake kokuyor.
kültürlü beyefendi demet akalın kaçında evlenmiş kaçında doğurmuş bunu mu takip ediyor?
sayı takıntınız Lost Hurley i hatırlattı.
size ders vermek için milyarlar harcadı, ev kurdu, eşya aldı, düğün yaptı, balayı yaptı, niye, 14 yıl önce aldattığınız erkeğin intikamını alabilecek bir cengaver olmak için mi?
şaka mısınız?
Şu yazdığınızla durum tamamen anlaşıldı.Marstan gelmiş dünyayı ele geçirmeye çalışan alien ım ben .
Ya ne saçma sapan tespitleriniz ve de ithamlarınız var. Derdim var burdaki arkadaslardan tavsiye istiyorum. Aşağılanmak hoşunuza mı gidiyor. Boşanan kadın avı ne demek ? Boşanınca bir de bu tip soytarı erkeklerle uğrasacağım o da ayrı bir konu . Sağolun çok iyi teselli veriyorsunuz !!!
saldırganlığınızı yaşadığınızı iddia ettiğiniz saçma sapan şeye verip sizi terbiyeye davet ediyorum. selametle.Bana bak kadın, zaten canım burnumda, ruh hastası mıyım da burada fake konu acayım zamanımı harcayayım abuk sabuk sey icin .
Bir defol git . sen de bastan asagı biiiiippp kokuyorsun . Sinirimle oynama benim .
ooooo o ne resmiyet öyle , sizin soyunuzda acaba düşeslik var mı ? Meghan ve Harrynin düğününe gittiniz mi ?saldırganlığınızı yaşadığınızı iddia ettiğiniz saçma sapan şeye verip sizi terbiyeye davet ediyorum. selametle.
Mary Whiton Calkinsin yerli versiyonu mu sanıyorsun kendini ?Şu yazdığınızla durum tamamen anlaşıldı.
Bu saatten sonra akıl fikir işe yaramaz ondaEşine Allah akıl fikir versin sanki onu aldatmışsın.
Bana bak kadın, zaten canım burnumda, ruh hastası mıyım da burada fake konu acayım zamanımı harcayayım abuk sabuk sey icin .
Bir defol git . sen de bastan asagı biiiiippp kokuyorsun . Sinirimle oynama benim .
36 yaşıma gireceğim bu mart ayında . Eşim de 36 sayılır . İkimiz de 83 doğumluyuz. 35 yaşındayız şimdi .
2016 yazında tanıştık 2017 baharında da evlendik.
Eşim yapı olarak çok soğuk biri her şeyi içine atar. Bana aşık değil bunu hissedebiliyorum ama ben aşıktım galiba. Çok yakışıklı zeki kültürlü güncel gelişmeleri takip eden aktif biri eşim ama bir türlü ısınamadı bana .
Nişanlıyken geçmişten konuşmuştuk. Bana herşeyi konuşalım şeffaf olalım yalan konusmayalım birbirimize dedi. Yalandan nefret eder ben de nefret ederim tabi . Ona daha önce eski sevgilimi aldattıgımı soyledim . 22 yaşındayken. Daha önce birini aldattın mı diye sormustu bana . O yüzden söylemiştim ama genç ve aptaldım dedim o zamanlar . Erkekler pesimdeydi ayran gonulluydum genc oldugum icin demistim .
Yüzü düştü bunları anlatınca. Kasım ayında nişanlanmıstık. Kasım 2016da. Bu konusma da Aralık 2016da olmustu .
Herneyse evlendik barklandık ama çocuk istemiyor 2017 nisanında evlendik. Ben ise çocuk istiyorum . O da daha erken diyordu . Tıp çok gelişti 45 yaşında çocuk yaparız diyordu.Dalga geçtiğini anlıyorum çünkü mantıklı birşey değil bu ki kendisi de çok mantıklı biri. Bana geç doğum yapan kadınları örnek gösteriyordu bak Demet Akalına 42 de dogurdu sen de o zamanlar dogurursun daha genciz hayatımızı yasayalım Avrupada Amerikada herkes 40 dan sonra doguruyor takma kafaya diyordu .
2018 eylülde buna doğum günü pastası yaptım,16 eylül doğum günü . Teşekkür ederim ne zahmet ettin dedi çok soğuk bir şekilde . Pastasını yedi yattı hemen . Ben de hayal ettim gece dısarı cıkarız kutlama yaparız kendı aramızda diye .
Ben eşimin cüzdanında prezervatif buldum. Kadınlarla konusuyor mesajlasıyor samimi bir sekilde duyuyorum goruyorum. Beni aldatıyor musun sen diye sordum. Evet dedi . Kabul etti yani. Zaten benle birlikte bile olmuyordu ayda 2 kere ancak benim zorumla. Neden evlendin o zaman dedim benle ? Öyle gerekti dedi sen benle neden evlendin dedi bu sefer bana ? Ben ise ağlamaya basladım.
Gerçek sonradan ortaya çıktı bu kişi daha önce aldatılmıs. Benim de eskiden 22 yasımda eski sevgilimi aldattıgımı ogrenınce aklınca benden intikam almak istemis. Ben de zamanında aldandım aldatıldım sen de eskiden birini aldatmıssın 22 yasında , nasıl bir his oldugunu anlaman gerekiyordu anlamıssındır umarım dedi . Evden de ayrıldı .
Şimdi sakin kafayla düşünelim ben mi bosanma davası acayım o mu acsın ne yapayım ? Nasıl en az zararla cıkarı bu işten ?
Şu iki mesaja ciddi ciddi cevap yazacaktım ama aşağıdaki yorumunuzu gördükten sonra hiç bir şey demek gelmedi içimden.Yazmayı unuttum bir de bana şöyle dedi aldattıgı ortaya çıkınca ; siz kadınlar çıkarcı hipergamik canlılarsınız . Evlilik öncesi gençken siz aldatırsınız erkekleri, evlendikten sonra da biz erkekler sizi aldatırız dedi . Hiç aağlayıp sızlanma bu doğanın kuralı dedi ben ağlarken
Bana bak kadın, zaten canım burnumda, ruh hastası mıyım da burada fake konu acayım zamanımı harcayayım abuk sabuk sey icin .
İnsan evladı sandım efendi düzgün sessiz biriydi , ben nerden bileyim böyle ruh hastası cıkacagınıTammm bir pezevengin biriymiş senin duygularinla oynamış keşke evlenmeseydin be güzelim sen ona herşey anlattığında. Bu işi bitirseydin.isi rengi ozamn degismis cunku erkekler kadınların geçmişte yaptığı hataları birgün mutlaka yüzlerine vurur