Aldatan koca

Kültürü biriktirmiş ama insan olmayı öğrenememiş.
Okumakla cahillik biter, eşşeklik baki kalır demişler.

İyi halt etmiş o zaman
Yanş bazı sırlar söylenmemeli ileride başımıza ne geleceğini bilmyoruz
Evet ama bi de ne bileyim hanfendinin eşi sırf intikam için aldatsa sevgiliyken alırdı intikamını diye düşünüyorum.. Niye evlensin ki. Bahanelerin ardına saklanmş adam. Konu gerçekse tabi.

Çok aldatma hikayesi duydum ama bu en saçmasıydı. Eğer gerçekse adam ağır ruh hastası :)

İnsan neden nişanlısına birini aldattın mı diye sorar ki
Çok ilginç gerçekten

Aldatildiginizin izahı olmayan kanıtlarını alın hem boşanma hem de tazminat davası açın sonra da kendinizi toplayıp hayatiniza devam edin. Kimsenin haddi değil kimseye ders vermek o onun bahanesi olmuş siz de fark etmissiniz en baştan beri sizi sevmediginj

Tam çekirdek citlemelik konu olmuş bu..sakaysa fena,gerçekse daha fena

Kanıtlrı nsıl toplayacağım ?Evden ayrıldı . Arıyorum açmıyor numaramı engelledi.

Arkadaslarımın nazarı mı değdi anlamadım evlenirken oooo kendi yaşıtın erkeği tavlamıssın erkekler normalde daha genclere bakar bizim unhappye bak ne yere bakan yürek yakan çıktı demişlerdi. Hiç beklemezdim ondan çok efendi düzgün biri gibiydi ilk başta , içinde neler biriktirmiş oysa

Kanıtlrı nsıl toplayacağım ?Evden ayrıldı . Arıyorum açmıyor numaramı engelledi.
Elbet gelir eve ayrıca sosyal medya hesapları vs sizinle her iletişime geçişinde falan .valla kanıt konusunda bir avukattan bilgi almanız daha doğru olur. Hukuksal forum siteleri var oralara sorsanız daha iyi bilgiler verirler

Ay daraldim okurken Kar zarar düscenize basin tekmeyi herkes yoluna ne pişkinlik bu beyfendide onu aldatmamissin ya genclik hatasi yapmissin agzina laf olsun.Uckuruma sahip cikamiyorum dememiste kulp ustune kulp bulmuss pehhh hic ugrasma kow gitsin bittirr

Ben kovamadan kendisi çekti gitti zaten, annesini arıyorum benim haberim yok nerde oldugundan diyor. Annesi ya annesi annesi nasıl bilmez. İş yerine gidip rezil mi etsem bilemedim aklımdan geçiyor. Şeytan diyor git rezillik çıkar işyerinde.

ne kadar saçma aşırı saçma... sanki siz onu aldattınız

Gerçekse gerçekten şaşkınım şuan nasıl bir insanmış o ya.
Ne kadar saçma mantıklı diyorsun ama pek mantıklı bir adama benzemiyor. Sen aç davayı elinde kanıt varsa da sun mahkemeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…