Aldatan koca

Boşanan üyeler yardımcı olabilir bana özellikle aldatılıp bosanan üyeler, tavsiye edeceğiniz bir avukat var mı baroya mı gideyim ne yapayım kafam allak bullak

ahaha adam ders vermek için kendini adamış resmen. evliliğin masrafı vs gözü görmemiş.
fazla sorunlu bu adam boşan yol yakınken.

Kendisi itiraf etmiş konu sahibi.

Bu yaştan sonra kim çıkar karsıma kime güveneceğim Anne olmak istiyorum ama bu da böyle yaptı .
Ne güzel hayallerle evlenmiştim oysa ki

Hasta bu herif

Konuma fake diyip saçma sapan ithamda bulunanlar beddua mı edeyim size ?
inşallah Allah size de bu acıyı yaşatsın mı diyeyim ?
Başınıza gelince anlar mısınız fake miymiş değil miymiş ?

Size tavsiyem acele evlenmeyin çok iyi tanıyın . Yaşım geçiyor diye belki alelacele evlendim aldım boyumun ölçüsünü yapmayın sakın

36 83 daha?
çıkar 35i? çarp 22 ile. 16 eylül doğumgünü, 42 yaşında demet doğurdu.
İşte mhp nin kuruluş yıldönümü

Aldatmanın bir sürü sebebini okumuştum ama böylesini ilk kez okudum. Elbette diğerleri gibi bu da bahane ama çok amatörce.
Evlilik mutlu olmak için yapılır. Şu anda bu halinizle, ilişkinin bu derecesi ile mutlu musunuz? Hayır. Zaten sizi aldattığını itiraf etmiş, zaten prezervatifi bulmuşsunuz.

En az zararla nasıl çıkarsınız bu durumdan? Öncelikle psikolojik destek alın. En azından bir kaç seans. Aynı esnada eşinizi anlaşmalı boşanma için ikna edin. Bir an evvel de boşanın.

Başka yolu yok.

Bazı adamlar kendi sacma sapan karakter egolarını psikolojik problemleri ile evlenir olmuş.sizi de kurban seçmiş.benimki de sizinkinin başka versiyonu mu desem bilemedim.icten pazarlıklı manyak çoğalmış.zaten kul hakkini düşünen hak getire.yani bu durumda bosanmak icin beklemeyin.ne güzel çocuk yok.şimdi hani evlenecegimiz insanı hicbir şey değiştiremezmis ya sizin ki ona dönmüş boşanıp daha hayırlı bir insan ile hayatınızı birleştirirsiniz.sonuçta sizin durumunuzda olan erkekler de vardır.umutsuzluğa kapılmayın.zaten adam belasını arıyor.en sonunda hiv virüsünü kapar doyar.o kadindan o kadina atlamaya

Psikolga gitmeyi düşündüm ama tesirli bir psikolog olması lazım . İç dünyam darmadağın . Arkadaşlar bir kaç isim tavsiye etti bana, yakında gitmeyi düşünüyorum teşekkür ederim

Boşanan kadın avına çıkmış erkek bir üye misin yoksa?
Marstan gelmiş dünyayı ele geçirmeye çalışan alien ım ben .
Ya ne saçma sapan tespitleriniz ve de ithamlarınız var. Derdim var burdaki arkadaslardan tavsiye istiyorum. Aşağılanmak hoşunuza mı gidiyor. Boşanan kadın avı ne demek ? Boşanınca bir de bu tip soytarı erkeklerle uğrasacağım o da ayrı bir konu . Sağolun çok iyi teselli veriyorsunuz !!!

konunuz baştan aşağı fake kokuyor.
kültürlü beyefendi demet akalın kaçında evlenmiş kaçında doğurmuş bunu mu takip ediyor?
sayı takıntınız Lost Hurley i hatırlattı.
size ders vermek için milyarlar harcadı, ev kurdu, eşya aldı, düğün yaptı, balayı yaptı, niye, 14 yıl önce aldattığınız erkeğin intikamını alabilecek bir cengaver olmak için mi?
şaka mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…