- 26 Nisan 2023
- 1.097
- 2.072
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
haklısınız kadınlar gerçekten hissediyor.allah yardımcınız olsun whatsaptan durumlara kimi engellmiş ona bakın.tek kişilik paylaşım yapabilirO kadar çok nedenim var ki hangisini söyleyeyim ama şu var ki kadının adı ne saman geçse evde kavga çıkıyor sürekli aynı anda vatsapta çevrimiçi oluyorlar ve şüphelerimi dile getirdiğimde hastası sen dedi tedavi ol dedi şiddet bile girdi devreye
mantıklı bence,bunu deneyebilirsiniz.güvendiğiniz biri o an eşinizi gizli nodan arasın. yada tanıdıgınız biri sohbete tuttsun.Ayni anda whatsappta cevrimici oluyorlarsa ikisi de cevrimici oldugunda konustuklarini dusunuyorsaniz birini (kocanizi veya ozel numaradan kadini) arayin, konusmaya tutun, bu surecte digeri cevrimdisi oluyorsa ve konusma bittikten sonra yine cevrimici oluyorsa birbirleriyle mesajlasiyor olabilirler. Bunu bir kac kez yapmaniz ve her seferinde tutmasi lazim.
Gizli aramaya kapalıysa öncesinde eşinizin telinde. Bu engeli kaldırmayıda unutmayınmantıklı bence,bunu deneyebilirsiniz.güvendiğiniz biri o an eşinizi gizli nodan arasın. yada tanıdıgınız biri sohbete tuttsun.
İmadan kastınız ne? Neler diyor yazarmısınız?Bu kadın çok arsız bir kadın gözümün içine baka baka bazı şeyler ima ediyor ama elimde delil olmadığı için hiçbir şey yapamıyorum
Gizliden takip et. Şüphelerini söylemişsin belkide önlem aldılar. Birde lütfen psikologda yardım alın bu süreç belliki sizi çok yıpratmışO kadar çok nedenim var ki hangisini söyleyeyim ama şu var ki kadının adı ne saman geçse evde kavga çıkıyor sürekli aynı anda vatsapta çevrimiçi oluyorlar ve şüphelerimi dile getirdiğimde hastası sen dedi tedavi ol dedi şiddet bile girdi devreye
Dedektif tuttunuz ve bir şey öıkmaduysa hasta olmak ihtimalinizi göz önünde bulundurun derim. Üzerine başka hat olup olmadığına e devletten bakabilirsiniz.Yaklaşık bir yıldır süregelen ciddi şüphelerim var şüphelendiğim kadını da tanıyorum yapmadığım pek bişey kalmadı dedektif dahi tuttum bişey bulamadım ama hissediyorum kesinlikle var bişey telefonunda da bişey yok bakabildim silmiyorsa tabi her şeyi, ve şüphelerimi biliyor hastası sen diyor şüphelerim bitsin diye pek bişey yapmadı kendi kendime bişeyler yapmaya çalıştım
Lütfen fikir verin bu adamı nasıl yakalarım ben başka bir telefonu olduğundan da şüpheleniyorum
He yani boşanmayacaksin. Sadece ortaya çıkarıp bitirmesini istiyorsun. O olmayacak işte. Tam tersi aleni şekilde yapaxak.tum şüphelerini rağmen dediklerine rağmen devam ediyorsa artik sizi sallamıyordur. Nasılsa bosanmayacahginizi biliyor.Çünkü 2 çocuğum var kendimden önce onların geleceğini düşünmek zorundayım bişeyler bulmadan sadece hislerimle hareket edecek lükse sahip değilim keşke öyle olsa
Merhaba eşinizin whatsap ın bağlayın kendi telefonunuza
Abla whatsapını bağla kendi telefonuna bi de Turkcell den Detay kısmına bak kimlerle konuşup mesajlaşmışYaklaşık bir yıldır süregelen ciddi şüphelerim var şüphelendiğim kadını da tanıyorum yapmadığım pek bişey kalmadı dedektif dahi tuttum bişey bulamadım ama hissediyorum kesinlikle var bişey telefonunda da bişey yok bakabildim silmiyorsa tabi her şeyi, ve şüphelerimi biliyor hastası sen diyor şüphelerim bitsin diye pek bişey yapmadı kendi kendime bişeyler yapmaya çalıştım
Lütfen fikir verin bu adamı nasıl yakalarım ben başka bir telefonu olduğundan da şüpheleniyorum
Yaaaa neden şüphelendiniz? Hay bu erkeklerVatsap wep sayesinde yakaladım ben bugün
Güya biz severek evlendik 13 yıldır tanışık 7 yıldır evliyiz bilmiyorum hissettim galiba telefon u şifresi hep açık aslında ama asla arama kaydı mesaj bırakmıyordu son zamanlarda benim bildiğim iş için olanlar dışında bende web den vatsapini bagladim şansima sır verdiğim bir akrabam da olayı herkeze aileme dahi anlattı ben evde halletmeyi dusunurken şuan baskılar var üzerimde bosanmam için çok çaresiz bir durumdayım ben seviyorum oda beni çok seviyor biliyorum kör degilimde aslında kimse beni yadirgamasin ben o kadına bırakamam çünkü meydanıYaaaa neden şüphelendiniz? Hay bu erkekler
sevse neden başka bir kadınla ilişkisi olsun? kendinize gelin. sizi değersizleştirmesine izin vermeyinGüya biz severek evlendik 13 yıldır tanışık 7 yıldır evliyiz bilmiyorum hissettim galiba telefon u şifresi hep açık aslında ama asla arama kaydı mesaj bırakmıyordu son zamanlarda benim bildiğim iş için olanlar dışında bende web den vatsapini bagladim şansima sır verdiğim bir akrabam da olayı herkeze aileme dahi anlattı ben evde halletmeyi dusunurken şuan baskılar var üzerimde bosanmam için çok çaresiz bir durumdayım ben seviyorum oda beni çok seviyor biliyorum kör degilimde aslında kimse beni yadirgamasin ben o kadına bırakamam çünkü meydanı
Sakın bunu yapmayın. Adam sizi sevmiyor, başkasını tercih etmiş, size hastalık bile bulaştırmıştır. O yüzden ailenizi dinleyin derim. Meydan mı kalmış sanki?Güya biz severek evlendik 13 yıldır tanışık 7 yıldır evliyiz bilmiyorum hissettim galiba telefon u şifresi hep açık aslında ama asla arama kaydı mesaj bırakmıyordu son zamanlarda benim bildiğim iş için olanlar dışında bende web den vatsapini bagladim şansima sır verdiğim bir akrabam da olayı herkeze aileme dahi anlattı ben evde halletmeyi dusunurken şuan baskılar var üzerimde bosanmam için çok çaresiz bir durumdayım ben seviyorum oda beni çok seviyor biliyorum kör degilimde aslında kimse beni yadirgamasin ben o kadına bırakamam çünkü meydanı
O kadar ağlaması yalvarmasi pişmanlığını dile getirmesi hatta intihar etmesi doğru olamaz mı pişmanlık duyduğunu kanitlamaz mi bu kadın eski sevgilisi ve yıllardır ona bana bir sekilde ulaşıyordu hep sırf eşime yakın olmak için hatta bizim yaşadığımız semtten biriyle evlendi zamanında evliyken bile konuşmak istiyordu esimlesevse neden başka bir kadınla ilişkisi olsun? kendinize gelin. sizi değersizleştirmesine izin vermeyin
Cinsel İlişki yasamadigina yemin ediyor bu kadın yıllardır hayatımıza giriyor eşim benden önce bununla sevgiliydi yediremedi 15 yıldır evlendi boşandı hala ulaşmaya çalışıyor bizeSakın bunu yapmayın. Adam sizi sevmiyor, başkasını tercih etmiş, size hastalık bile bulaştırmıştır. O yüzden ailenizi dinleyin derim. Meydan mı kalmış sanki?