Aldatan koca nasıl yakalanır

paronayak diyenlere katılmıyorum. insan hissediyor karşısındakinin güvenilir mi çapkın mı vicdanlı mı nasıl biri olduğunu hissediyor

Ayni anda whatsappta cevrimici oluyorlarsa ikisi de cevrimici oldugunda konustuklarini dusunuyorsaniz birini (kocanizi veya ozel numaradan kadini) arayin, konusmaya tutun, bu surecte digeri cevrimdisi oluyorsa ve konusma bittikten sonra yine cevrimici oluyorsa birbirleriyle mesajlasiyor olabilirler. Bunu bir kac kez yapmaniz ve her seferinde tutmasi lazim.

O kadar çok nedenim var ki hangisini söyleyeyim ama şu var ki kadının adı ne saman geçse evde kavga çıkıyor sürekli aynı anda vatsapta çevrimiçi oluyorlar ve şüphelerimi dile getirdiğimde hastası sen dedi tedavi ol dedi şiddet bile girdi devreye
haklısınız kadınlar gerçekten hissediyor.allah yardımcınız olsun whatsaptan durumlara kimi engellmiş ona bakın.tek kişilik paylaşım yapabilir

Ayni anda whatsappta cevrimici oluyorlarsa ikisi de cevrimici oldugunda konustuklarini dusunuyorsaniz birini (kocanizi veya ozel numaradan kadini) arayin, konusmaya tutun, bu surecte digeri cevrimdisi oluyorsa ve konusma bittikten sonra yine cevrimici oluyorsa birbirleriyle mesajlasiyor olabilirler. Bunu bir kac kez yapmaniz ve her seferinde tutmasi lazim.
mantıklı bence,bunu deneyebilirsiniz.güvendiğiniz biri o an eşinizi gizli nodan arasın. yada tanıdıgınız biri sohbete tuttsun.

O kadar çok nedenim var ki hangisini söyleyeyim ama şu var ki kadının adı ne saman geçse evde kavga çıkıyor sürekli aynı anda vatsapta çevrimiçi oluyorlar ve şüphelerimi dile getirdiğimde hastası sen dedi tedavi ol dedi şiddet bile girdi devreye
Gizliden takip et. Şüphelerini söylemişsin belkide önlem aldılar. Birde lütfen psikologda yardım alın bu süreç belliki sizi çok yıpratmış

Yaklaşık bir yıldır süregelen ciddi şüphelerim var şüphelendiğim kadını da tanıyorum yapmadığım pek bişey kalmadı dedektif dahi tuttum bişey bulamadım ama hissediyorum kesinlikle var bişey telefonunda da bişey yok bakabildim silmiyorsa tabi her şeyi, ve şüphelerimi biliyor hastası sen diyor şüphelerim bitsin diye pek bişey yapmadı kendi kendime bişeyler yapmaya çalıştım
Lütfen fikir verin bu adamı nasıl yakalarım ben başka bir telefonu olduğundan da şüpheleniyorum
Dedektif tuttunuz ve bir şey öıkmaduysa hasta olmak ihtimalinizi göz önünde bulundurun derim. Üzerine başka hat olup olmadığına e devletten bakabilirsiniz.

Böyle durumlarda genellikle ikinci telefon kullanıyorlar onu bulmaya çalışın çaktırmadan.

Çünkü 2 çocuğum var kendimden önce onların geleceğini düşünmek zorundayım bişeyler bulmadan sadece hislerimle hareket edecek lükse sahip değilim keşke öyle olsa
He yani boşanmayacaksin. Sadece ortaya çıkarıp bitirmesini istiyorsun. O olmayacak işte. Tam tersi aleni şekilde yapaxak.tum şüphelerini rağmen dediklerine rağmen devam ediyorsa artik sizi sallamıyordur. Nasılsa bosanmayacahginizi biliyor.

Yaklaşık bir yıldır süregelen ciddi şüphelerim var şüphelendiğim kadını da tanıyorum yapmadığım pek bişey kalmadı dedektif dahi tuttum bişey bulamadım ama hissediyorum kesinlikle var bişey telefonunda da bişey yok bakabildim silmiyorsa tabi her şeyi, ve şüphelerimi biliyor hastası sen diyor şüphelerim bitsin diye pek bişey yapmadı kendi kendime bişeyler yapmaya çalıştım
Lütfen fikir verin bu adamı nasıl yakalarım ben başka bir telefonu olduğundan da şüpheleniyorum
Abla whatsapını bağla kendi telefonuna bi de Turkcell den Detay kısmına bak kimlerle konuşup mesajlaşmış

Yaaaa neden şüphelendiniz? Hay bu erkekler 🤬
Güya biz severek evlendik 13 yıldır tanışık 7 yıldır evliyiz bilmiyorum hissettim galiba telefon u şifresi hep açık aslında ama asla arama kaydı mesaj bırakmıyordu son zamanlarda benim bildiğim iş için olanlar dışında bende web den vatsapini bagladim şansima sır verdiğim bir akrabam da olayı herkeze aileme dahi anlattı ben evde halletmeyi dusunurken şuan baskılar var üzerimde bosanmam için çok çaresiz bir durumdayım ben seviyorum oda beni çok seviyor biliyorum kör degilimde aslında kimse beni yadirgamasin ben o kadına bırakamam çünkü meydanı

Çocuklarin için ayrilmiyosun, adami göndermiyosun ama evde huzursuzluk çıkarıyosun. Kocanda hakli olarak hasta diyo yarin obürgün somut deliller bulsan elaleme o kadar zorladiki istedigi oldu diyecek. Eline somut deliler geçene kadar bu konuda konuşma dedektif muhabbetine giriyosan birak arastirsin dedektif ama bunu ima eden bi davraniş yapma söz etme unuttu desinler ne zaman somut deliler bulursun ayrilirsin o zaman. Şuan yaptigin hareketler disardan hasta, takintili denmesine sebep olucak ve lutfen aldatma olsun olmasin piskolojik bi tedavi alin aldatma çok kötü bi durum Allah kimseye göstermesin. Ama böyle bi sınavla karşılaştiginizda da ruhsal sağlığını koruyacak hamleler yapmalisin. Çünkü şuan hem elinden bişey gelmiyor kendi kendini yiyosun, eşin hakli gibi üste çıkıyor çocuklarda huzursuz bi evde yaşamak zorunda kaliyor. Kendini ve çocuklarini düşünerek hareket etmelisin, piskologa git durumunu anlat bunun yaninda imalardan vazgeç, bi sure dusunme bu durumu gercekten böyle bi durum varsa illaki ortaya çikar, zaten dedektif vs. le bile çalisiyosun, birak o araştirsin sen de o arada kendini topla, dünyanin sonu degil hayat her sekilde devam ediyor.

Güya biz severek evlendik 13 yıldır tanışık 7 yıldır evliyiz bilmiyorum hissettim galiba telefon u şifresi hep açık aslında ama asla arama kaydı mesaj bırakmıyordu son zamanlarda benim bildiğim iş için olanlar dışında bende web den vatsapini bagladim şansima sır verdiğim bir akrabam da olayı herkeze aileme dahi anlattı ben evde halletmeyi dusunurken şuan baskılar var üzerimde bosanmam için çok çaresiz bir durumdayım ben seviyorum oda beni çok seviyor biliyorum kör degilimde aslında kimse beni yadirgamasin ben o kadına bırakamam çünkü meydanı
sevse neden başka bir kadınla ilişkisi olsun? kendinize gelin. sizi değersizleştirmesine izin vermeyin

Sakın bunu yapmayın. Adam sizi sevmiyor, başkasını tercih etmiş, size hastalık bile bulaştırmıştır. O yüzden ailenizi dinleyin derim. Meydan mı kalmış sanki?

sevse neden başka bir kadınla ilişkisi olsun? kendinize gelin. sizi değersizleştirmesine izin vermeyin
O kadar ağlaması yalvarmasi pişmanlığını dile getirmesi hatta intihar etmesi doğru olamaz mı pişmanlık duyduğunu kanitlamaz mi bu kadın eski sevgilisi ve yıllardır ona bana bir sekilde ulaşıyordu hep sırf eşime yakın olmak için hatta bizim yaşadığımız semtten biriyle evlendi zamanında evliyken bile konuşmak istiyordu esimle

Sakın bunu yapmayın. Adam sizi sevmiyor, başkasını tercih etmiş, size hastalık bile bulaştırmıştır. O yüzden ailenizi dinleyin derim. Meydan mı kalmış sanki?
Cinsel İlişki yasamadigina yemin ediyor bu kadın yıllardır hayatımıza giriyor eşim benden önce bununla sevgiliydi yediremedi 15 yıldır evlendi boşandı hala ulaşmaya çalışıyor bize

X