Aldatan koca nasıl yakalanır

Çok uzun zaman olduğu için bir sürü şüphem var aslında ama şöyle söyleyebilirim size anlatsam detaylarına kadar muhtemelen şüpheleriniz de yersiz değilsiniz dersiniz en bariz şüpheyi söyliyim ve sürekli takip ettiğim olayı ikisi aynı anda çevrimiçi oluyor ikisi aynı anda çıkıyor son bir senedir böyle, denk geliyor desem bir denk gelir iki denk gelir hadi beş denk gelir ya ama sürekli böyle sürekli her gün, tabi ben her şeyi belli ettiğim gibi bunuda belli ettim sonra ne hikmetse kadın çevrimiçi görünürlüğünü kapattı
Siz kartlar acik oynamissiniz onlar da onlemini almis haliyle
Kadinla yuzlesseydiniz madem tanidiginiz biriyse
Herseyi ogrendim elimde ciktilar da var ya bana herseyi bastan anlat ya da bu elimdekileri herkese yayarim siz rezil olursunuz tarzinda karsisina ciksaydiniz mesela
Ya da hic bunlarla ugrasmayip adami bosayabilirsiniz bu kadar huzursuz bi hayat yasamaktansa

Aha böyle hem karşı tarafa bildirimde gitmiyor

Eklentiler

• Screenshot_20231019-092406.jpg
    Screenshot_20231019-092406.jpg
    58,5 KB · Görüntüleme: 320
dedektif nasıl birşey bulamadı?
Bence eşim yapabileceklerimi tahmin etti şimdi dedektifi kardeşim buldu ama öncesinde daha hiç böyle bir şey yapmaya niyetiniz yokken arabası kardeşimi lazım oldu aldı bir saatliğine sonra eşimin telefonu geçmişimde arabaya GPS nereye konulur diye arama yapmış bence benim yapacaklarımdan şüphelendi şimdi temkinli davranıyor

‘’Hastasın sen’’ Burada aldatılmaya dair çok konu okudum büyük bir kısmında bu cümle geçti.
E devlette üzerine kayıtlı olan mobil hatları gösteren bir yer var , telefonda telegram yüklümü? Çok yol var ama sen kendini belli etmişsin kendini bir geri çekmen lazım çünkü şöyle söyleyeyim aldatacak karakterdeki insan vicdan yapmaz itiraf etmez sen kesin yakalayana kadar inkar edecek boşu boşuna dialoga girip kendini yıpratma
Telegram yüklü değil ama neredeyse her gün diyaloğa giriyoruz kendimi tutamıyorum çok zor durumdayım

Siz kartlar acik oynamissiniz onlar da onlemini almis haliyle
Kadinla yuzlesseydiniz madem tanidiginiz biriyse
Herseyi ogrendim elimde ciktilar da var ya bana herseyi bastan anlat ya da bu elimdekileri herkese yayarim siz rezil olursunuz tarzinda karsisina ciksaydiniz mesela
Ya da hic bunlarla ugrasmayip adami bosayabilirsiniz bu kadar huzursuz bi hayat yasamaktansa
Bu kadın çok arsız bir kadın gözümün içine baka baka bazı şeyler ima ediyor ama elimde delil olmadığı için hiçbir şey yapamıyorum

Bence eşim yapabileceklerimi tahmin etti şimdi dedektifi kardeşim buldu ama öncesinde daha hiç böyle bir şey yapmaya niyetiniz yokken arabası kardeşimi lazım oldu aldı bir saatliğine sonra eşimin telefonu geçmişimde arabaya GPS nereye konulur diye arama yapmış bence benim yapacaklarımdan şüphelendi şimdi temkinli davranıyor

İçindeki hissi biraz frenlemen hatta bir avukattan yasal olarak ne kadar ileri gidebilirsin danışsan iyi edersin çünkü inan karşı taraf yapar eder ona hiçbir şey olmaz sen araştırdım diye suçlu duruma düşersin

mesaj tekrarı

Yaklaşık bir yıldır süregelen ciddi şüphelerim var şüphelendiğim kadını da tanıyorum yapmadığım pek bişey kalmadı dedektif dahi tuttum bişey bulamadım ama hissediyorum kesinlikle var bişey telefonunda da bişey yok bakabildim silmiyorsa tabi her şeyi, ve şüphelerimi biliyor hastası sen diyor şüphelerim bitsin diye pek bişey yapmadı kendi kendime bişeyler yapmaya çalıştım
Lütfen fikir verin bu adamı nasıl yakalarım ben başka bir telefonu olduğundan da şüpheleniyorum
Watsabina.girmek istermisin sürekli girip çıkabiliceksin googleden onun haberi dahi olmayacak kocanın tel markası nedir

‘’Hastasın sen’’ Burada aldatılmaya dair çok konu okudum büyük bir kısmında bu cümle geçti.
E devlette üzerine kayıtlı olan mobil hatları gösteren bir yer var , telefonda telegram yüklümü? Çok yol var ama sen kendini belli etmişsin kendini bir geri çekmen lazım çünkü şöyle söyleyeyim aldatacak karakterdeki insan vicdan yapmaz itiraf etmez sen kesin yakalayana kadar inkar edecek boşu boşuna dialoga girip kendini yıpratma
Haklısın vala bacı bu vicdan yapanlar tövbe edenleri af edek mi

Çok uzun zaman olduğu için bir sürü şüphem var aslında ama şöyle söyleyebilirim size anlatsam detaylarına kadar muhtemelen şüpheleriniz de yersiz değilsiniz dersiniz en bariz şüpheyi söyliyim ve sürekli takip ettiğim olayı ikisi aynı anda çevrimiçi oluyor ikisi aynı anda çıkıyor son bir senedir böyle, denk geliyor desem bir denk gelir iki denk gelir hadi beş denk gelir ya ama sürekli böyle sürekli her gün, tabi ben her şeyi belli ettiğim gibi bunuda belli ettim sonra ne hikmetse kadın çevrimiçi görünürlüğünü kapattı
Bacım senin ilacın bende 😅:)

Telegram yüklü değil ama neredeyse her gün diyaloğa giriyoruz kendimi tutamıyorum çok zor durumdayım

Kendine telkin ver.
Bir sürü toplumsal olay görüyoruz kafan bozuk olabilir,
Böyle bir şey hiç yaşanmamış olabilir, kısa süreli yaşanıp bitmişse sen şuan görünmez olup yanında gezsen yakalayamazsın.
Biraz sabır dediğin gibi arsız bir insansa ayrıldılarsa eşini tehdit edecek , yakalanmamak için ara verdilerse sabrı bitecektir işin sonunda senin bir gün telefonun çalacak.

Aldattı diyelim ve kanıtladınız ne olacak? Ne yapacaksınız? Boşarım anında d.onuna kadar alırım diyorsanız araştırın. Yok kavga ederim, 3 gün küs kalırım sonra barışırım diyorsan hiç araştırma, kendini de üzüp yıpratma

Aldattı diyelim ve kanıtladınız ne olacak? Ne yapacaksınız? Boşarım anında d.onuna kadar alırım diyorsanız araştırın. Yok kavga ederim, 3 gün küs kalırım sonra barışırım diyorsan hiç araştırma, kendini de üzüp yıpratm

Aldattı diyelim ve kanıtladınız ne olacak? Ne yapacaksınız? Boşarım anında d.onuna kadar alırım diyorsanız araştırın. Yok kavga ederim, 3 gün küs kalırım sonra barışırım diyorsan hiç araştırma, kendini de üzüp yıpratma
Tabi başanacağım yeterince kavga ettik

X