Aldatan koca nasıl yakalanır

Kendine telkin ver.
Bir sürü toplumsal olay görüyoruz kafan bozuk olabilir,
Böyle bir şey hiç yaşanmamış olabilir, kısa süreli yaşanıp bitmişse sen şuan görünmez olup yanında gezsen yakalayamazsın.
Biraz sabır dediğin gibi arsız bir insansa ayrıldılarsa eşini tehdit edecek , yakalanmamak için ara verdilerse sabrı bitecektir işin sonunda senin bir gün telefonun çalacak.
Dayanamıyorum o zamana kadar nasıl dayanıcam mutlaka bir yolu olmalı yakalamanın mutlaka bir açıkları vardır

Eğer ki bir erkek aldatıyorsa, illaki açık verir. Siz ne kadar ensesine binerseniz o kadar çok dikkat eder. Ancak elbet karşınıza çıkar, boşuna kendinizi hasta etmeyin

Tabi başanacağım yeterince kavga ettik
O zaman sakin kalın. Bir süre işin peşini bırakmış gibi davranın. Zor biliyorum ama sürekli didiklerseniz tüm delilleri siler, hep dikkatli olur eşin. Bir müddet bu konuyu açma sana güveniyorum benim güvenimi boşa çıkarma de bekle. Bir süre sonra açık verir.

Bizim iş yerindeki adam ve iş yerindeki sevgilisi eşleri anlamasın diye whatsapp durumları üzerinden konuşuyorlarmış. Durumları sadece birbirilerine açıkmış mesajlaşmaları ve fotoğraf göndermeleri böyle yapıyorlarmış.
Eşiniz de bu tarz ilginç yöntemler bulmuş olabilir bunu ancak zamanla öğrenirsiniz.

Bizim iş yerindeki adam ve iş yerindeki sevgilisi eşleri anlamasın diye whatsapp durumları üzerinden konuşuyorlarmış. Durumları sadece birbirilerine açıkmış mesajlaşmaları ve fotoğraf göndermeleri böyle yapıyorlarmış.
Eşiniz de bu tarz ilginç yöntemler bulmuş olabilir bunu ancak zamanla öğrenirsiniz.
Eşim pek anlamaz öyle şeylerden aslında ama artık her şeyi de bekler hale geldim

Yaklaşık bir yıldır süregelen ciddi şüphelerim var şüphelendiğim kadını da tanıyorum yapmadığım pek bişey kalmadı dedektif dahi tuttum bişey bulamadım ama hissediyorum kesinlikle var bişey telefonunda da bişey yok bakabildim silmiyorsa tabi her şeyi, ve şüphelerimi biliyor hastası sen diyor şüphelerim bitsin diye pek bişey yapmadı kendi kendime bişeyler yapmaya çalıştım
Lütfen fikir verin bu adamı nasıl yakalarım ben başka bir telefonu olduğundan da şüpheleniyorum
Uyurken filan telini iyice bir kurcalayin.

Yaklaşık bir yıldır süregelen ciddi şüphelerim var şüphelendiğim kadını da tanıyorum yapmadığım pek bişey kalmadı dedektif dahi tuttum bişey bulamadım ama hissediyorum kesinlikle var bişey telefonunda da bişey yok bakabildim silmiyorsa tabi her şeyi, ve şüphelerimi biliyor hastası sen diyor şüphelerim bitsin diye pek bişey yapmadı kendi kendime bişeyler yapmaya çalıştım
Lütfen fikir verin bu adamı nasıl yakalarım ben başka bir telefonu olduğundan da şüpheleniyorum
telefonundan sildigi resimler dosyalarım klasörüne gidiyor oraya baktınızmı?

neden bu kadar triplere girdiniz? neyden şüphelendiniz?
O kadar çok nedenim var ki hangisini söyleyeyim ama şu var ki kadının adı ne saman geçse evde kavga çıkıyor sürekli aynı anda vatsapta çevrimiçi oluyorlar ve şüphelerimi dile getirdiğimde hastası sen dedi tedavi ol dedi şiddet bile girdi devreye

O kadar çok nedenim var ki hangisini söyleyeyim ama şu var ki kadının adı ne saman geçse evde kavga çıkıyor sürekli aynı anda vatsapta çevrimiçi oluyorlar ve şüphelerimi dile getirdiğimde hastası sen dedi tedavi ol dedi şiddet bile girdi devreye
Bence birpsikiyatriste de gidin.

Kadın hissediyorsa vardır bir şeyler bundan o kadar eminim ki. Öncelikle bir kanıt bulmadan adama kızma elinde bir kanıt olduktan sonra kızarsın. Şüphelendiğin kadına eşinin hesabından mesaj atsan şifresi var mı sende eşinin genellikle şüphelenen kadınlar çıkıyor.

X