Aldatan koca nasıl yakalanır

Siz kartlar acik oynamissiniz onlar da onlemini almis haliyle
Kadinla yuzlesseydiniz madem tanidiginiz biriyse
Herseyi ogrendim elimde ciktilar da var ya bana herseyi bastan anlat ya da bu elimdekileri herkese yayarim siz rezil olursunuz tarzinda karsisina ciksaydiniz mesela
Ya da hic bunlarla ugrasmayip adami bosayabilirsiniz bu kadar huzursuz bi hayat yasamaktansa

Aha böyle hem karşı tarafa bildirimde gitmiyor

Eklentiler

• Screenshot_20231019-092406.jpg
    58,5 KB · Görüntüleme: 321
dedektif nasıl birşey bulamadı?
Bence eşim yapabileceklerimi tahmin etti şimdi dedektifi kardeşim buldu ama öncesinde daha hiç böyle bir şey yapmaya niyetiniz yokken arabası kardeşimi lazım oldu aldı bir saatliğine sonra eşimin telefonu geçmişimde arabaya GPS nereye konulur diye arama yapmış bence benim yapacaklarımdan şüphelendi şimdi temkinli davranıyor

Telegram yüklü değil ama neredeyse her gün diyaloğa giriyoruz kendimi tutamıyorum çok zor durumdayım

Bu kadın çok arsız bir kadın gözümün içine baka baka bazı şeyler ima ediyor ama elimde delil olmadığı için hiçbir şey yapamıyorum

İçindeki hissi biraz frenlemen hatta bir avukattan yasal olarak ne kadar ileri gidebilirsin danışsan iyi edersin çünkü inan karşı taraf yapar eder ona hiçbir şey olmaz sen araştırdım diye suçlu duruma düşersin

mesaj tekrarı

Watsabina.girmek istermisin sürekli girip çıkabiliceksin googleden onun haberi dahi olmayacak kocanın tel markası nedir

Haklısın vala bacı bu vicdan yapanlar tövbe edenleri af edek mi

Bacım senin ilacın bende :)

Telegram yüklü değil ama neredeyse her gün diyaloğa giriyoruz kendimi tutamıyorum çok zor durumdayım

Kendine telkin ver.
Bir sürü toplumsal olay görüyoruz kafan bozuk olabilir,
Böyle bir şey hiç yaşanmamış olabilir, kısa süreli yaşanıp bitmişse sen şuan görünmez olup yanında gezsen yakalayamazsın.
Biraz sabır dediğin gibi arsız bir insansa ayrıldılarsa eşini tehdit edecek , yakalanmamak için ara verdilerse sabrı bitecektir işin sonunda senin bir gün telefonun çalacak.

Aldattı diyelim ve kanıtladınız ne olacak? Ne yapacaksınız? Boşarım anında d.onuna kadar alırım diyorsanız araştırın. Yok kavga ederim, 3 gün küs kalırım sonra barışırım diyorsan hiç araştırma, kendini de üzüp yıpratma

Tabi başanacağım yeterince kavga ettik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…