Aldatan kadınlar kulübü (onurlu hanımları tenzih ederim)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben konuları hatırlıyorum ama bütün mesajları tek tek okumadım önce onu söyleyeyim
Ama o konular eşini aldatan bir başka kadın hakkindaydi Bunu yapan kadın değil de bunu buraya konu olarak açan kadın suçlanıyordu Yani konu sahibi Ben de bunu tuhaf bulmuştum

Gizemli asli
Gizemli sapik olmak nasıl bir duygu abdbwhdbw:)))
Sana çok pis takmış kafayı :)))
o ettiği hakaretler için bu klavye delikanlıları mahkemede nasıl ağlaya zırlaya yalvarıyo sonra.ama geçmiş olsun geçen o kendini banlattığı konuda da bi üye tarafından mahkemeye verilecek dm'den hakaret ettiği için , bu yazdığında da benden başka verecekler olur diye düşünüyorum.klavyeden sallamak bu kadar kolay değil, bedelini ödiycek ağlasa da zırlasa da.

Ben hiç birşey anlamadım :kahve:
Neresi gerçek neresi foto onu da anlamadım, kaydır kaydır bitmedi:KK53:

Birşeyler zorunuza gitmiş besbelli, burayı fazla önemsemiyor musunuz?
Neticede hepimiz anonim takılıyoruz,birbirimize hakaret etmedikçe ters de düşeriz tartışırız da belki ama bu kadarı fazla sanki.
Neyse.
Hakkaten anlamadım ben 😄

bu arada bu zan altında bırakılan kadınlar olarak bu metinde geçen bütün hakaretlere karşı hakaret davası açma taraftarıyım.Diğer konuyu hatırladım, birer dava da burdan ye bakalım
Bu suç davalık olmadan önce uzlaştırmaya gidebilir. Uzlaşma karşılığı taraflar ücret talep edebiliyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X