- 30 Aralık 2009
- 22.580
- 87.482
- 40
-
- Konu Sahibi dogrucukadin
o ettiği hakaretler için bu klavye delikanlıları mahkemede nasıl ağlaya zırlaya yalvarıyo sonra.ama geçmiş olsun geçen o kendini banlattığı konuda da bi üye tarafından mahkemeye verilecek dm'den hakaret ettiği için , bu yazdığında da benden başka verecekler olur diye düşünüyorum.klavyeden sallamak bu kadar kolay değil, bedelini ödiycek ağlasa da zırlasa da.Gizemli asli
Gizemli sapik olmak nasıl bir duygu abdbwhdbw:)))
Sana çok pis takmış kafayı :)))
Dava is comingbu arada bu zan altında bırakılan kadınlar olarak bu metinde geçen bütün hakaretlere karşı hakaret davası açma taraftarıyım.Diğer konuyu hatırladım, birer dava da burdan ye bakalım
Aldatan sizsiniz onurlu biziz. Cunku bizim adimiz geçmiyor. Cok sukur bugun de ahlaklı ciktim ahshshAy bi de yine dersi kaynatan çocul gibi olacağım da bi karar mı verseniz artık kadın mıyız hanım mı
Aldatan kadın onurlular hanım mı yoksa
Yani ben kadınım siz hanım.Aldatan sizsiniz onurlu biziz. Cunku bizim adimiz geçmiyor. Cok sukur bugun de ahlaklı ciktim ahshsh
Bu suç davalık olmadan önce uzlaştırmaya gidebilir. Uzlaşma karşılığı taraflar ücret talep edebiliyor.bu arada bu zan altında bırakılan kadınlar olarak bu metinde geçen bütün hakaretlere karşı hakaret davası açma taraftarıyım.Diğer konuyu hatırladım, birer dava da burdan ye bakalım
Isin ucunda para olacağını bileydim ben de yorum yapardımBu suç davalık olmadan önce uzlaştırmaya gidebilir. Uzlaşma karşılığı taraflar ücret talep edebiliyor.