Aldatan erkek pişman olur mu ?

damla987

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2023
102
30
13
32
Yaklaşık 9 yıllık bir ilişkim vardı ve birbirimizi çok seviyorduk,en azından ben öyle sanıyordum kendi adıma konuşayım çok seviyorum ve artık ailemin bu ilişkimizi sorguladığını ve tanışmak istediğini söyledim oda bir an da “seni aldattım” dedi.Merak ettiğim konu şu,aldattığı kişi en yakın arkadaşının kuzeni çokta varlıklı ve mutlu görünüyorlar ben izlemekle kalıyorum.Gelse tekrar affetmem fakat beni mahvedip mutlu olmasını istemiyorum ALLAH’ahavale ettim.

Sizce mutlu olur mu ?

Aklıma bile gelmem yani anladım

Ben çok özgüvenliydim kendime değer veriyordum o beni manüpüle etti şimdi toparlanmam uzun sürücek gibi tabi teşekkürler

Tamam öyle yapayım teşekkür ederim

Aldatilma piskolojisi cok korkunc bir piskolojidir. Ama ne ilk senin basina geldi nede son sen olacaksin. Bence destek al, acin daha taze. Aldatilmayi atlatmanin asamalari var. Üzülecegin asikar, üzülmem diyene inanmam ben helede cok sevmissen. Ama zamana birak, onu takip etme, artik onun senin hayatinda olmadigini kabullen, bir daha görmeyecegini kabullen. Ama onu beklersen uzun surer. Ben de alsatildim cok üzüldüm ama artik bir daha onun yuzune bakamayacigimi biliyordum o nedenle takip filan da etmedim bir daha. Ve simdi unuttum tabi arada aklima geliyor ama canimi acitmiyor.

Evet maalesef

Mutlu olur veya olmaz. Sizin için bir şey fark etmesin. Bana ihanet eden insanlar gayet mutlu hiçbir sorunları da yok. İlahi adalet her zaman tecelli etmiyor. Bir süre sonra acısı geçecek. Ben de çaresizlikten buraya konu açmıştım ohoo geçiyor

Kesinlikle olur.
Erkeklerin bu dünyada kıyamadığı bir kadın olur gerisini harcarlar. İsterse 19 yıl ilişki sürsün. Ayrıca cidden seven 9 sene neyi uzatacak.

Başımıza gelen hiçbir şey tesadüfen olmaz.

Sizin yapacağınız tek şey, bu ilişkiden çıkarmanız gereken dersler.

Mesela siz sadece o mutlu olsun diye nelere izin verdiniz?, neyi yapmamanız gerekirdi? Neye itiraz etmeniz gerekirdi? şeklinde derslerinizi almak. Şayet almanız gereken dersi aldıysanız bu döngü kapanır. Yok hala, ah vah ben bunları hak etmedim bakış açısıyla devam ederseniz, emin olun bir sonraki sevgilinizde de aynı olayları yaşarsınız. Aynı döngüye girmeniz kaçınılmaz olur. Lütfen biraz bu açıdan bakmaya çalışın, ki doğru olan da budur.

Herkes mutlu olur yazmış bende nedense gözyaşlarımın hesabını Rabbim sorar elbet diye düşünüyorum
yani her aldatan erkeği Allah çarpsaydı ortalık yamuk heriften geçilmiyor olurdu

inançlısınız herhalde, ilahi adalete inanıp Allah'ın bir gün bunun hesabını soracağını düşününerek teskin olmaktan bir zarar gelmez
fakat
ilahi adalet öbür dünyayla alakalı bir mefhum

bu dünyada gayet mutlu da olur, hayatını da yaşar, keyfine de bakar. siz de bunula yaşmak durumundasınız.

bir de alınmayın da 13-15 yaşlarında filan değilseniz başladığında 9 sene ilişki için çoook uzun bir süre. hani aileler filan dediğinize göre "hiçççç de evlenemem, ben böyle iyiyim" diyen bir insan da değilmişsiniz. böyle sürünen ilişkilerden genelde hayırlı bir sonuç çıkmıyor.

Evet doğru

Anladım yok zaten ilişkimiz devam etsin demiyorum sadece hesabım sorulsun istiyorum

Kabullenmem lazım sanırım artık

Hayat bu neler olacağını kimse bilemez bence pişman da olabilir gayet. Böyle şeylere üzülüyorum ben ama yine gereksiz uzatılmış bir ilişki 22 yaşında tanışıklık şuan 31 yaşındasınız sanırım. Neden evlenmediniz ? 16 17 değilmişsiniz ki işin gücün oturduğu yaşlar gelmiş geçmiş bile. 31 yaş bir kadın için geç kalınmış bir yaş ha kimse çıkmaz karşına o ayrı ama hali hazırda eğer karışıklıklı sevgi varsa evlenme amacı olmalı olmuyorsa herkes yoluna

Yani sürekli ha bügün ha yarın evlenicez diyerek oyalamış şimdi farkediyorum işte bende o yüzden diyorum beni bekletip beni başkasıyla aldatıpta onunla mutlu olmasın

Yani sürekli ha bügün ha yarın evlenicez diyerek oyalamış şimdi farkediyorum işte bende o yüzden diyorum beni bekletip beni başkasıyla aldatıpta onunla mutlu olmasın
Olamaz inşallah kimsenin yaptığı yanına kalmasın ama sende ümitsiz olma şuan çok uzak çok uzun süreli bir ilişkiymiş etkiside öyledir tabi ama yeni insanlarla tanış kapatma kendini bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…