• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatan erkek pişman olur mu ?

damla987

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2023
102
30
13
32
Yaklaşık 9 yıllık bir ilişkim vardı ve birbirimizi çok seviyorduk,en azından ben öyle sanıyordum kendi adıma konuşayım çok seviyorum ve artık ailemin bu ilişkimizi sorguladığını ve tanışmak istediğini söyledim oda bir an da “seni aldattım” dedi.Merak ettiğim konu şu,aldattığı kişi en yakın arkadaşının kuzeni çokta varlıklı ve mutlu görünüyorlar ben izlemekle kalıyorum.Gelse tekrar affetmem fakat beni mahvedip mutlu olmasını istemiyorum ALLAH’ahavale ettim.

Sizce mutlu olur mu ?

aldatıldım çocukluk aşkımdı aynı mahallede büyüdük aynı lisede okuduk. çocukken "çıkma" muhabbetleri olurdu ya aynen öyle ilişkim vardı. sonra lise sonda tekrar ilişkimiz oldu. öğrendim ki yine çocukluk arkadaşım olan kuzeniyle beni aldatmış. ayrıldım bitti. ardından evlenme kararı aldılar. kızın kına gecesi olduğu akşam aradı ağladı baya hüngür hüngür ağladı. pişmanım affet dön de bırakır dönerim dedi. o arada da yine onun tanıdığı biriyle ilişkim vardı. 1-2 yıl hiç pişman olmayan adam pişman oldu birden neden çünkü ilişkim var. evlendiler kız babama şikayet etti kocamın peşini bırakmıyor diye. oysa hiç yüz vermedim konuşmadım. geçen düğünde gördüm eski sevgilim kelleşmiş çökmüş zaten boyu kısa dedim bunun için mi üzüldüm.kız da öyle 2 kere doğurdu kilo almış teyze gibi giyinmiş aşırı çirkinleşmiş mutsuz ikisi de özel hastanede çalışıyor. bi de kendime baktım yüksek lisans yapıyorum mühendisim ışıl ışıl parlıyorum o kız yanımda teyzem gibi. baksan evli 2 çocuklular. mutlular mı bilemem. ama kuzenim de aldattı sevgilisini. sonra evlendi o kızla çok mutlu oldu iyi ki böyle olmuş bana bu mutluluk verecekmiş demek diyor.

aldatıldım çocukluk aşkımdı aynı mahallede büyüdük aynı lisede okuduk. çocukken "çıkma" muhabbetleri olurdu ya aynen öyle ilişkim vardı. sonra lise sonda tekrar ilişkimiz oldu. öğrendim ki yine çocukluk arkadaşım olan kuzeniyle beni aldatmış. ayrıldım bitti. ardından evlenme kararı aldılar. kızın kına gecesi olduğu akşam aradı ağladı baya hüngür hüngür ağladı. pişmanım affet dön de bırakır dönerim dedi. o arada da yine onun tanıdığı biriyle ilişkim vardı. 1-2 yıl hiç pişman olmayan adam pişman oldu birden neden çünkü ilişkim var. evlendiler kız babama şikayet etti kocamın peşini bırakmıyor diye. oysa hiç yüz vermedim konuşmadım. geçen düğünde gördüm eski sevgilim kelleşmiş çökmüş zaten boyu kısa dedim bunun için mi üzüldüm.kız da öyle 2 kere doğurdu kilo almış teyze gibi giyinmiş aşırı çirkinleşmiş mutsuz ikisi de özel hastanede çalışıyor. bi de kendime baktım yüksek lisans yapıyorum mühendisim ışıl ışıl parlıyorum o kız yanımda teyzem gibi. baksan evli 2 çocuklular. mutlular mı bilemem. ama kuzenim de aldattı sevgilisini. sonra evlendi o kızla çok mutlu oldu iyi ki böyle olmuş bana bu mutluluk verecekmiş demek diyor.
Demekki zaman herşeyin ilacı illaki bir yerden çıkıyormuş

aldatan insan zaten öyle duyguları olan, insani yanı güçlü biri değildir. böyleleri mutlu olur, çünkü mutluluk anlayışı sizle aynı değildir. iyi,füzgün, vicdanlı insanın mutlu olması zordur maalesef. o nedenle onun mutlu olması sizi üzmesin,sizin aradığınız mutluluk onunki ile aynı değil çünkü. ben arkadaşının kuzenine de üzüldüm, sizi bilmiyorsa o da aldatılmış aslında. öyle bir durumsa o kendini kurtarır umarım.

Back