• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatan erkek pişman olur mu ?

damla987

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2023
102
30
13
32
Yaklaşık 9 yıllık bir ilişkim vardı ve birbirimizi çok seviyorduk,en azından ben öyle sanıyordum kendi adıma konuşayım çok seviyorum ve artık ailemin bu ilişkimizi sorguladığını ve tanışmak istediğini söyledim oda bir an da “seni aldattım” dedi.Merak ettiğim konu şu,aldattığı kişi en yakın arkadaşının kuzeni çokta varlıklı ve mutlu görünüyorlar ben izlemekle kalıyorum.Gelse tekrar affetmem fakat beni mahvedip mutlu olmasını istemiyorum ALLAH’ahavale ettim.

Sizce mutlu olur mu ?

Anlıyorum ama zaman kaybetmek olarak bakarsan o da aynı zamanı seninle harcadı. Hayatta Bi tek çaresiz dertler sıkıntı. Gerisi inan ki geçiyor. Asla unutamam gibi geliyor şuan ama bundan atıyorum Bi 3 5 sene sonra belki de evli mutlu çocuklu olacaksın belki yeni doğmuş bebeğin kucağında olacak ya da başka hayallerin gerçek olacak falan geriye dönüp baktığında üzmeyecek belki hala kızarak belki gülerek belki oh be iyi ki o olmamış da şimdiki eşimi sevgilimi Allah çıkartmış karşıma diyeceksin. Bilemezsin senin için ne hayırlı. Ama geçecek yani bu kesin bilgi bunu bil.
İnşallah 🙏

Dünya ne yazık ki hassas bir terazi üzerine kurulu değil. Bence böyle bir adamdan kurtulduğunuz için mutlu olun.

Kendinize odaklanın.

Kendi tercihim değil ben evlilik istedim o hep bahaneler üretti beni bütün ailesiyle tanıştırdı benim ailemde tanıyordu fakat aileler birbirleriyle tanışmamıştı

Pişman olmaz sadece rol yapar. Aldatmak karaktersizlere mahsus bir özelliktir ve her daim kendilerini savunacak bahaneleri vardır. Çıkarı için de ağlar, yalvarır, oscarlık performans sergiler. Ama aldatmaktan vazgeçemez zira bu onun için çok normal bir davranıştır. Mutlu olur mu? Sanmıyorum. Elbet bi gün acısı çıkar :)

Mutlu da olur mutsuz da olur. Hayat tek bir duyguyla ilerlemiyor çünkü. Mesela doğduğumdan beri mutluyum diyen biri yoktur sanırım. Ama sizlik bir şey yok. Açık açık aldattım demiş kaybetmeyi de göze almış. Bitmiş yani finito.

Back