olabilirde olmayabilirde bilemeyiz. Allaha havale etmissiniz bu dunyada olmazsa obur dunyada cikar acisi.Yaklaşık 9 yıllık bir ilişkim vardı ve birbirimizi çok seviyorduk,en azından ben öyle sanıyordum kendi adıma konuşayım çok seviyorum ve artık ailemin bu ilişkimizi sorguladığını ve tanışmak istediğini söyledim oda bir an da “seni aldattım” dedi.Merak ettiğim konu şu,aldattığı kişi en yakın arkadaşının kuzeni çokta varlıklı ve mutlu görünüyorlar ben izlemekle kalıyorum.Gelse tekrar affetmem fakat beni mahvedip mutlu olmasını istemiyorum ALLAH’ahavale ettim.
Sizce mutlu olur mu ?
Yaklaşık 9 yıllık bir ilişkim vardı ve birbirimizi çok seviyorduk,en azından ben öyle sanıyordum kendi adıma konuşayım çok seviyorum ve artık ailemin bu ilişkimizi sorguladığını ve tanışmak istediğini söyledim oda bir an da “seni aldattım” dedi.Merak ettiğim konu şu,aldattığı kişi en yakın arkadaşının kuzeni çokta varlıklı ve mutlu görünüyorlar ben izlemekle kalıyorum.Gelse tekrar affetmem fakat beni mahvedip mutlu olmasını istemiyorum ALLAH’ahavale ettim.
Sizce mutlu olur mu ?
Canımı çok yaktı amaOlur… Yani mutlu olur.
Öyle mi düşünüyorsun gerçekten mutlu mu olurOlur neden olmasın, benim eski kocamda ona haksızlık ettiğimi düşünüyordu bu tarz düşünceleri vardı ilişkilerimde de,evliliğimde de çok mutlu oldum
Olur neden olmasın, benim eski kocamda ona haksızlık ettiğimi düşünüyordu bu tarz düşünceleri vardı ilişkilerimde de,evliliğimde de çok mutlu oldum
Çok acı çektim beni bu hale getirip oje dişinin mutlu olması çok acımasızcaPişman olsa ne olur olmasa ne olur sonuçta aldatılmışım.
Hayat öyle bir matematikle ilerlemiyor. Olan olmuş yaşanan yaşanmış. Geride bırakıp hayatına devam eden mutlu olur, canımı yaktı mutlu olmasın diye takılı kalan mutsuz olur. O yüzden en kısa zamanda geride bırakmaya çalışın.Canımı çok yaktı ama
Olabilir tabi adalet denen şey o kadar hızlı tecelli etmiyor bazen.Yaklaşık 9 yıllık bir ilişkim vardı ve birbirimizi çok seviyorduk,en azından ben öyle sanıyordum kendi adıma konuşayım çok seviyorum ve artık ailemin bu ilişkimizi sorguladığını ve tanışmak istediğini söyledim oda bir an da “seni aldattım” dedi.Merak ettiğim konu şu,aldattığı kişi en yakın arkadaşının kuzeni çokta varlıklı ve mutlu görünüyorlar ben izlemekle kalıyorum.Gelse tekrar affetmem fakat beni mahvedip mutlu olmasını istemiyorum ALLAH’ahavale ettim.
Sizce mutlu olur mu ?
Oje dişi ne?Çok acı çektim beni bu hale getirip oje dişinin mutlu olması çok acımasızca
Olur neden olmasın, benim eski kocamda ona haksızlık ettiğimi düşünüyordu bu tarz düşünceleri vardı ilişkilerimde de,evliliğimde de çok mutlu oldum
Evet öyle düşünüyorum henüz yeni zamanla kendime gelirim.Hayat öyle bir matematikle ilerlemiyor. Olan olmuş yaşanan yaşanmış. Geride bırakıp hayatına devam eden mutlu olur, canımı yaktı mutlu olmasın diye takılı kalan mutsuz olur. O yüzden en kısa zamanda geride bırakmaya çalışın.
Öyle birinin olucak oOje dişi ne?
Hayir sen ona hakkini helal etmedginn surece mutlu olmaz.Alma mazlumun ahini diye boşa dememişler.Yaklaşık 9 yıllık bir ilişkim vardı ve birbirimizi çok seviyorduk,en azından ben öyle sanıyordum kendi adıma konuşayım çok seviyorum ve artık ailemin bu ilişkimizi sorguladığını ve tanışmak istediğini söyledim oda bir an da “seni aldattım” dedi.Merak ettiğim konu şu,aldattığı kişi en yakın arkadaşının kuzeni çokta varlıklı ve mutlu görünüyorlar ben izlemekle kalıyorum.Gelse tekrar affetmem fakat beni mahvedip mutlu olmasını istemiyorum ALLAH’ahavale ettim.
Sizce mutlu olur mu ?
Pişman mı olmazHayır olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?