• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatan erkek pişman olur mu ?

damla987

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2023
102
30
13
32
Yaklaşık 9 yıllık bir ilişkim vardı ve birbirimizi çok seviyorduk,en azından ben öyle sanıyordum kendi adıma konuşayım çok seviyorum ve artık ailemin bu ilişkimizi sorguladığını ve tanışmak istediğini söyledim oda bir an da “seni aldattım” dedi.Merak ettiğim konu şu,aldattığı kişi en yakın arkadaşının kuzeni çokta varlıklı ve mutlu görünüyorlar ben izlemekle kalıyorum.Gelse tekrar affetmem fakat beni mahvedip mutlu olmasını istemiyorum ALLAH’ahavale ettim.

Sizce mutlu olur mu ?

neden pişman olsun ki sizin yanında değil bi başkasının yanındaysa sizi gözden çıkarmış demektir aşk biter zaten zamanla sevgi kalır 9 yılda uzun bi süreç neyi nasıl çıkaracağını Allah bilir sen ona bırak kendi yoluna bak

Bazen yanlışa kendimiz mi davetiye çıkarıyoruz acaba. Biriyle 9 yıl ilişki yasamak çok uzun değil mi? Birini çok sevmek, onu yanında istemek başka, artık ilişkinin alışkanlık haline gelmesi başka. Ailenizle tanıştıracağınıza göre evlilik adımları atacaktınız.Sizinle evlenmeyi çok istese 9 sene beklemezdi diye düşünüyorum. Maddiyat falan engel olabilir ama şu anda da ekonomi çok kötü. Isteyen aza kanaat edip bir şekilde evleniyor . İş ciddiye binince sizden kaçmak için aldattığını bile itiraf etmiş.
Kesinlikle katılıyorum uzun süreli ilişki hiç bir zaman bana göre değildi olmadı da. Özellikle kadın olarak maalesef ilişki yaşarken biraz daha kontrolcü olmamız lazım

Hayata şu şekilde bakmak lazım;
Birisi seni aldatacak kadar seni gözden çıkarmışsa, onun ne hissettiği umrunda da olmamalı.
Pişman olmuş, olmamış ne fark eder? Seni zaten gözden çıkarmış birinin hisslerini neden önemseyesin. Pişmansa hayatına mı alacaksın, pişman değilse mi hayatından çıkaracaksın? İki ihtimalde de sonu aynı kapıya varacak ve tekrarı olacak.

Yaklaşık 9 yıllık bir ilişkim vardı ve birbirimizi çok seviyorduk,en azından ben öyle sanıyordum kendi adıma konuşayım çok seviyorum ve artık ailemin bu ilişkimizi sorguladığını ve tanışmak istediğini söyledim oda bir an da “seni aldattım” dedi.Merak ettiğim konu şu,aldattığı kişi en yakın arkadaşının kuzeni çokta varlıklı ve mutlu görünüyorlar ben izlemekle kalıyorum.Gelse tekrar affetmem fakat beni mahvedip mutlu olmasını istemiyorum ALLAH’ahavale ettim.

Sizce mutlu olur mu ?
Sen Allah'a bırak ve cani gönülden Allah'a inan ama lütfen onları takip felan etme mutlular mı değiller mi diye bilerek mutlu gözükürler umursamazlar bile onlar seni aldatırlar sonrada tesellileri bu kız bama takıntılıydı bunaltıyordu sevmedim aldattım olur. Sen belki ne kadar gözyaşı döktün arkalarından Allah görmedi mi sanıyorsun gördü sabret sen sadece ve şükret beni aldatan insanı rabbim bana gösterdi diye ben kendi çabamla öğrenmiştim aldatıldığımı baya araştırıp. İlk başlarda çok üzüldüm hala üzülüyorum ara ara aklıma geliyor yaptığım fedakarlıklara üzülüyorum en çok ama sonra diyorum ki ucuz atlatmışım. Beni sevmeyen bir adamla evlenip bir ömürde geçirebilirdim ne kadar acı olurdu burda var öyle anlatanlar. O yüzden geri dönmesini felan bekleme intikam almak için bile olsa bekleme veya pişman olmasınıda bekleme adam seni aldatmış Allah ona o vicdan duygusunu vermemiş ki aldatmış pişmanlık duygusunu nasıl versin belki hayatına yeni aldığı insan ona kötü davranırsa o zaman anca hatırlar seni beni her halimle seven bir kadın vardı diye ama şu an daha seni aldattığı kişiyle ilişkileri tazedir mutludur oh be diyordur gerçek sevgi bu diğer kişiyi iyiki aldatmışım onla zaten olmazdı kafasındadır emin ol. O yüzden kendi hayatına odaklan ve unut ama şunuda hiç bir zaman unutma aldatan insan her şekilde cezasını çekiyor. Buna güven buna kalbinle kendin önce bir inan.

Olur yada olmaz buna takılmamaya calışın.
Yaptıgı adilik .
Mutlu olur dıyenler neye dayanarak diyor anlamıyorum bu arada
Biri çıkıyor aldatıldım diyor biraz teselli istiyor.
Yorumlar mutlu olur evet .
Gerçekten şu kafa yapısını anlamıyorum.
Çok mutlu olur evet sende üzül agla oh der gibi yav
Yaşamadıkları için uzaktan o hissiyatı kolay sanıyorlar. Bende yorumları tek tek okudum çok üzüldüm yani aldatılmış bir kadın var sonuçta telkin edilmek ister ama çoğu kişi daha çok köstek olmuş. Burdan tekrar şunu söylüyorum inan bana sen çok saf temiz sevmissin rabbim senin o güzel sevgine karşılık sana daha iyilerini nasip edecek yeter ki sabret aldatan insana takılı kalma 🌿

Başımıza gelen hiçbir şey tesadüfen olmaz.

Sizin yapacağınız tek şey, bu ilişkiden çıkarmanız gereken dersler.

Mesela siz sadece o mutlu olsun diye nelere izin verdiniz?, neyi yapmamanız gerekirdi? Neye itiraz etmeniz gerekirdi? şeklinde derslerinizi almak. Şayet almanız gereken dersi aldıysanız bu döngü kapanır. Yok hala, ah vah ben bunları hak etmedim bakış açısıyla devam ederseniz, emin olun bir sonraki sevgilinizde de aynı olayları yaşarsınız. Aynı döngüye girmeniz kaçınılmaz olur. Lütfen biraz bu açıdan bakmaya çalışın, ki doğru olan da budur.
Bu üye demek istediğim şeyi özetlemiş. Adam aldatsa ne olur, aldatmasa ne olur, pişman olsa ne olur. Zaten evlenmeyecegi kadıni oyalayan, ayrılmaya cesareti bile olmayıp aldatan bir tip. Siz niye 3-4 sene evvel bu ilişki bir yere gitmiyor, bu adam oyalayiliyor deyip ayrilmadiniz? Bunu cevapları üzerinde çalışın. Eğer cozerseniz rahat edersiniz. Manipule etti demeyin. Aileler bile tanışmamış.

Hayata şu şekilde bakmak lazım;
Birisi seni aldatacak kadar seni gözden çıkarmışsa, onun ne hissettiği umrunda da olmamalı.
Pişman olmuş, olmamış ne fark eder? Seni zaten gözden çıkarmış birinin hisslerini neden önemseyesin. Pişmansa hayatına mı alacaksın, pişman değilse mi hayatından çıkaracaksın? İki ihtimalde de sonu aynı kapıya varacak ve tekrarı olacakinlendiğim için bu düşüncelerim belkide

Pişman olsa ne olmasa ne. Eğer niyetiniz evlilikse yıllarca neden beklersiniz anlamıyorum bir erkek en az 1.5, 2 yıl icinde evlilik teklifi etmezse bir cacık olmaz. (Süreç bazı şeylere göre değişebilir duruma ama kısaca böyle) 9-10 yıl beklenir mi mesela saçmalık.
Umarım dönse barışır pozisyonda olmazsın yani çünkü pişman olmasını isteyen insan affeder de.
Allah'a havale edip önüne bakmakta fayda var.

Bu üye demek istediğim şeyi özetlemiş. Adam aldatsa ne olur, aldatmasa ne olur, pişman olsa ne olur. Zaten evlenmeyecegi kadıni oyalayan, ayrılmaya cesareti bile olmayıp aldatan bir tip. Siz niye 3-4 sene evvel bu ilişki bir yere gitmiyor, bu adam oyalayiliyor deyip ayrilmadiniz? Bunu cevapları üzerinde çalışın. Eğer cozerseniz rahat edersiniz. Manipule etti demeyin. Aileler bile tanışmamış.
Babam son dönemlerde hastaydı vefat etti onunla ilgilendim bu süreçte bende ertelemiştim demekki onunda işine gelmiş.Yok gerçekten manupule etti bende aptal aşık olunca tabi.Ailesi babasıyla ilk defa beni tanıttı nasip değilmiş.Mutlu olmazsa içim soğur sadece bu

Pişman olsa ne olmasa ne. Eğer niyetiniz evlilikse yıllarca neden beklersiniz anlamıyorum bir erkek en az 1.5, 2 yıl icinde evlilik teklifi etmezse bir cacık olmaz. (Süreç bazı şeylere göre değişebilir duruma ama kısaca böyle) 9-10 yıl beklenir mi mesela saçmalık.
Umarım dönse barışır pozisyonda olmazsın yani çünkü pişman olmasını isteyen insan affeder de.
Allah'a havale edip önüne bakmakta fayda var.
Evet bende öyle düşünüyordum fakat onun ailesinde abisi kuzenleride uzun süreli ilişki yaşadıktan sonra evlilik yaptılar bende buna nazaran birimde öyle olur diye düşündüm.

Olur yada olmaz buna takılmamaya calışın.
Yaptıgı adilik .
Mutlu olur dıyenler neye dayanarak diyor anlamıyorum bu arada
Biri çıkıyor aldatıldım diyor biraz teselli istiyor.
Yorumlar mutlu olur evet .
Gerçekten şu kafa yapısını anlamıyorum.
Çok mutlu olur evet sende üzül agla oh der gibi yav
Ayy sonunda aklı vicdanı olan birisi ne kadar garip dimi kadın 9 yılını vermiş canı yanıyor belki bi nebze su serpilecek teselli arıyor. Birde o kadar net evet mutlu olurlar neden olmasınlar yok zengin kız bulmuş hayır da neye göre bu kadar eminsin aşağılıyor neredeyse pişman olsa napacaksın kabul mu edeceksin bilmem ne kabul etmeyecek ama yüreği soğuyacak belki de gayet normal bi duygu herkes bunu ister

Evet bende öyle düşünüyordum fakat onun ailesinde abisi kuzenleride uzun süreli ilişki yaşadıktan sonra evlilik yaptılar bende buna nazaran birimde öyle olur diye düşündüm.

Neden o belirleyen erkek ki? baktınız ciddi adımı yok tak bırakcaktınız orta da. Bazen zorunluluktan anlıyorlar. Yazık değil mi en güzel çağlarınızı çalıp çırpması.
Aman iyi olmuş evliyken aldatsa ne yapardın?

Ayy sonunda aklı vicdanı olan birisi ne kadar garip dimi kadın 9 yılını vermiş canı yanıyor belki bi nebze su serpilecek teselli arıyor. Birde o kadar net evet mutlu olurlar neden olmasınlar yok zengin kız bulmuş hayır da neye göre bu kadar eminsin aşağılıyor neredeyse pişman olsa napacaksın kabul mu edeceksin bilmem ne kabul etmeyecek ama yüreği soğuyacak belki de gayet normal bi duygu herkes bunu ister
Hersey para zaten para olunca mutluluk oluyor sanıyorlar .

Babam son dönemlerde hastaydı vefat etti onunla ilgilendim bu süreçte bende ertelemiştim demekki onunda işine gelmiş.Yok gerçekten manupule etti bende aptal aşık olunca tabi.Ailesi babasıyla ilk defa beni tanıttı nasip değilmiş.Mutlu olmazsa içim soğur sadece bu

Zaman gösterecek bunu. İlk aşama için erkeklerde bir rahatlama oluyor ayrılınca doğrusunu söylemek gerekirse. Sonradan mutsuz olursa sana yaptığı haksızlık aklına gelebilir. Ama pişman olması üzüldükten sonra çokta anlamlı yada önemli olmuyor ki. Geçici rahatlık ve ego toparlamaya yarayabilir.

Zaman gösterecek bunu. İlk aşama için erkeklerde bir rahatlama oluyor ayrılınca doğrusunu söylemek gerekirse. Sonradan mutsuz olursa sana yaptığı haksızlık aklına gelebilir. Ama pişman olması üzüldükten sonra çokta anlamlı yada önemli olmuyor ki. Geçici rahatlık ve ego toparlamaya yarayabilir.
Evet öyle

Back