• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatan erkek pişman olur mu ?

damla987

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2023
102
30
13
32
Yaklaşık 9 yıllık bir ilişkim vardı ve birbirimizi çok seviyorduk,en azından ben öyle sanıyordum kendi adıma konuşayım çok seviyorum ve artık ailemin bu ilişkimizi sorguladığını ve tanışmak istediğini söyledim oda bir an da “seni aldattım” dedi.Merak ettiğim konu şu,aldattığı kişi en yakın arkadaşının kuzeni çokta varlıklı ve mutlu görünüyorlar ben izlemekle kalıyorum.Gelse tekrar affetmem fakat beni mahvedip mutlu olmasını istemiyorum ALLAH’ahavale ettim.

Sizce mutlu olur mu ?

Onun pisman olmasını beklemek yerine kendi mutlulugunuza odaklansaniz sonucta omur boyu ona oh cekerek mutlu olamazsiniz emin olun su saatten sonra ölse bile iciniz sogumaz

Bak konu sahibi 2020 yılında 3 yıllık sevgilim tarafından aldatıldım ve inan ayrıldıktan bir hafta sonra umrumda dahi olmadım. Madem o hayatın bakır sizde öyle yapın.
İşte ilk defa birini sevdim birde çok uzun bir süreç olduğu için kendime söz geçiremiyorum bir travma oluşturdu bu bende

Yaklaşık 9 yıllık bir ilişkim vardı ve birbirimizi çok seviyorduk,en azından ben öyle sanıyordum kendi adıma konuşayım çok seviyorum ve artık ailemin bu ilişkimizi sorguladığını ve tanışmak istediğini söyledim oda bir an da “seni aldattım” dedi.Merak ettiğim konu şu,aldattığı kişi en yakın arkadaşının kuzeni çokta varlıklı ve mutlu görünüyorlar ben izlemekle kalıyorum.Gelse tekrar affetmem fakat beni mahvedip mutlu olmasını istemiyorum ALLAH’ahavale ettim.

Sizce mutlu olur mu ?
Başta en çok böyle şeyler merak edilir. Pişman olup dönsün diye dua edilir. Beklediğin zamanda olmaz. Hissizleştiğinizde çokta umrunuzda olmuyor. Boşverin Allaha havale etmek yeter

Sizce mutlu olur mu ?
Olur belki de olmaz bilemeyiz ama siz bir köşede "mutsuz olsun hadi şimdi mutsuz olsun"diye bekleyeceksiniz bu hikayede adil mutsuz siz olursunuz Hayat ellerinizden uçup gider bir bakmışsınız bir şerefsiz için ömür gitmiş.........

Zamanı kaybettim en güzel günlerimi harcadı içim acıyor şuan
Anlıyorum ama zaman kaybetmek olarak bakarsan o da aynı zamanı seninle harcadı. Hayatta Bi tek çaresiz dertler sıkıntı. Gerisi inan ki geçiyor. Asla unutamam gibi geliyor şuan ama bundan atıyorum Bi 3 5 sene sonra belki de evli mutlu çocuklu olacaksın belki yeni doğmuş bebeğin kucağında olacak ya da başka hayallerin gerçek olacak falan geriye dönüp baktığında üzmeyecek belki hala kızarak belki gülerek belki oh be iyi ki o olmamış da şimdiki eşimi sevgilimi Allah çıkartmış karşıma diyeceksin. Bilemezsin senin için ne hayırlı. Ama geçecek yani bu kesin bilgi bunu bil.

Back