• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatan erkek akıllanır mı?

Milenayy

Hayat kısa,anılar uzun.
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2015
628
282
103
28
5 senelik bir ilişkim vardı. Son dönemlerde yoğun iş tempomdan dolayı eskisi kadar sık görüşememeye başlamıştık.(ikimiz farklı sehirlerdeydik) Bir de aramızda bazı meselelerden dolayı ufak gerginlikler çıkmaya başlamıştı. Ama çok seviyordum onu, evlenmeyi düşünüyorduk. Ancak aldatıldığımı öğrendim. O kişi bana ulaştı. İlişkileri birkaç ay sürmüş,erkek arkadaşım onunla bağlantıyı kesmek isteyince o da bana söyleme ihtiyacı hissetmiş. Bu arada kız benim varlığımı biliyormuş bunu bilerek konuşmuş. zaten ben erkek arkadaşımdan ayrıldıktan sonra onunla devam etmek için aramaya yazmaya devam etmiş. Neyse. Olayın üzerinden 6 ay geçti. Erkek arkadaşım hala bana ulaşmaya çalışıyor. Görüşemediğimiz ve gerginlikler yaşadığımız dönemde ondan soğuduğumu hatta onu sevmediğimi hissettiğini ve bir boşluğa düştüğünü ne kadar yanlış olduğunun farkında olduğunu söylüyor. Hala barışmaya çalışıyor. Pişman olduğunu biliyorum ama tekrar yapmayacağının bir garantisi yok ve olanları unutamıyorum. Ancak kendisi cok ısrarlı en azından bir kez şans ver diyor. Aylardır aynı şey. Sizce aldatan bir erkek akıllanır mı? Affetmek demek yeniden yapmasına bir davetiye değil midir?

5 senelik bir ilişkim vardı. Son dönemlerde yoğun iş tempomdan dolayı eskisi kadar sık görüşememeye başlamıştık.(ikimiz farklı sehirlerdeydik) Bir de aramızda bazı meselelerden dolayı ufak gerginlikler çıkmaya başlamıştı. Ama çok seviyordum onu, evlenmeyi düşünüyorduk. Ancak aldatıldığımı öğrendim. O kişi bana ulaştı. İlişkileri birkaç ay sürmüş,erkek arkadaşım onunla bağlantıyı kesmek isteyince o da bana söyleme ihtiyacı hissetmiş. Bu arada kız benim varlığımı biliyormuş bunu bilerek konuşmuş. zaten ben erkek arkadaşımdan ayrıldıktan sonra onunla devam etmek için aramaya yazmaya devam etmiş. Neyse. Olayın üzerinden 6 ay geçti. Erkek arkadaşım hala bana ulaşmaya çalışıyor. Hala barışmaya çalışıyor. Pişman olduğunu biliyorum ama tekrar yapmayacağının bir garantisi yok ve olanları unutamıyorum. Ancak kendisi cok ısrarlı en azından bir kez şans ver diyor. Aylardır aynı şey. Sizce aldatan bir erkek akıllanır mı? Affetmek demek yeniden yapmasına bir davetiye değil midir?
%99 tekrar yapar. Akıllanacağını sanmıyorum. İnsanlar çok zor değişirler, çoğunlukla da değişmezler.

Üstelik one night stand filan da değil, birkaç ay sürmüş. Birkaç ay boyunca bu adam sizi kandırmış. Kendi de itiraf etmemiş zaten. O kız size ulaşmasaydı bu adam böyle yaşamaya devam ederdi. Belli ki elinin altında birden fazla kadın olmasını, her biriyle farklı ihtiyaçlarını gidermeyi seven biri.

En ufak bir boşlukta yahut anlasmazlikta başka bir kadının kollarına koşan adamın iradesi ve sevgisi zayıftır..
Akıllanmaz..
Ayrıca her tartismanizdan sonra ; acaba yine başka bir kadında teselli bulmaya mi çalışıyor şeklinde dusuneceginiz için gerek yok bence.

valla hiç belli olmaz. Çok ciddi travma yaşadıysa sen olmadan yapamıyorsa aldatmayabilir. 6 aydır peşinden koştuğuna göre sanki yapmaz ama bilmiyorum tabi erkek bu, garantisi yok
Kendince daha dikkatli olacak, yakalanmayacak işte. Öyle düşünüyordur.

Kendince daha dikkatli olacak, yakalanmayacak işte. Öyle düşünüyordur.
valla bilemiyorum. aldatan kişi tekrar aldatmayabilir ben kırk küsür yaşındayım arkadaşlarımda aldatılıp ayrılmayıp tekrar aynı sorunu yaşamayan ve arada birbirlerine laf soksalar da ilişkileri iyi giden en z üç arkadaşım var. Ben aldatılsam asla affetmem o ayrı birşey ama arkadaşımızın sorusu ayrılayım mı ayrılmayayım mı değil aldatmış erkek tekrar aldatır mı diye sormuş

valla bilemiyorum. aldatan kişi tekrar aldatmayabilir ben kırk küsür yaşındayım arkadaşlarımda aldatılıp ayrılmayıp tekrar aynı sorunu yaşamayan ve arada birbirlerine laf soksalar da ilişkileri iyi giden en z üç arkadaşım var. Ben aldatılsam asla affetmem o ayrı birşey ama arkadaşımızın sorusu ayrılayım mı ayrılmayayım mı değil aldatmış erkek tekrar aldatır mı diye sormuş
Aldatıp yakalanan insan tecrübe kazanır. Daha iyi gizliyordur. Tekrar aldatmamasından çok daha yüksek bir ihtimal olduğunu düşünüyorum.

Siz erkek arkadaşınızı aldatsaydınız, boşluğa düştüm deseydiniz, ne cevap alırdınız hiç düşündünüz mü?

Pişman olduğunu nereden biliyorsunuz ayrıca? Bu kız size ulaşmış, uzak mesafe arada başkalarının olmadığına nasıl emin olabilirsiniz?

Aldatan tekrar aldatır mı yüksek ihtimal ama velev ki aldatmadi siz bunu bile bile sağlıklı bir ilişki yürütebilir misiniz? O çok zor ihtimal.

Affedersiniz ama akıllanması gereken kişi sizsiniz bence. Aldatılmanın affı olmaz.
Zaten ben affedeyim demiyorum farkındaysanız. Ayrıca ne kadar acımasızca bir yorum yapmışsınız. Bu olayda benim hiçbir suçum yok dönüp adamı affetmedim de. Akıllanması gereken sizsiniz diyerek yargısız infaz yapıyorsunuz. Sizin kadar kaba olmayacağım. Yaşayan anlar benim neler hissettiğimi. Umarım yaşamazsınız ama anlamanızı isterdim. Sağlıcakla kalın.

5 senelik bir ilişkim vardı. Son dönemlerde yoğun iş tempomdan dolayı eskisi kadar sık görüşememeye başlamıştık.(ikimiz farklı sehirlerdeydik) Bir de aramızda bazı meselelerden dolayı ufak gerginlikler çıkmaya başlamıştı. Ama çok seviyordum onu, evlenmeyi düşünüyorduk. Ancak aldatıldığımı öğrendim. O kişi bana ulaştı. İlişkileri birkaç ay sürmüş,erkek arkadaşım onunla bağlantıyı kesmek isteyince o da bana söyleme ihtiyacı hissetmiş. Bu arada kız benim varlığımı biliyormuş bunu bilerek konuşmuş. zaten ben erkek arkadaşımdan ayrıldıktan sonra onunla devam etmek için aramaya yazmaya devam etmiş. Neyse. Olayın üzerinden 6 ay geçti. Erkek arkadaşım hala bana ulaşmaya çalışıyor. Görüşemediğimiz ve gerginlikler yaşadığımız dönemde ondan soğuduğumu hatta onu sevmediğimi hissettiğini ve bir boşluğa düştüğünü ne kadar yanlış olduğunun farkında olduğunu söylüyor. Hala barışmaya çalışıyor. Pişman olduğunu biliyorum ama tekrar yapmayacağının bir garantisi yok ve olanları unutamıyorum. Ancak kendisi cok ısrarlı en azından bir kez şans ver diyor. Aylardır aynı şey. Sizce aldatan bir erkek akıllanır mı? Affetmek demek yeniden yapmasına bir davetiye değil midir?
tabiiiki akıllanır hatta öyle ki birdahakine yakalanmayacak şekilde aldatır ,yoluna çıkacak taşları gördü öğrendi artık bundan sonra hiç anlamazsınız

:olamaz:
ne yoğunluk ne gerginlik bunlar aldatılmanıza bahane değil insanlar ne acılar ne sorunlar yaşıyorlar 40 yıl evli kalıyorlar da aldatmıyorlar herkes güllük gülistanlık yaşamıyor hayatını, ben şerefsizim haysiyetsizim ondan aldattım dese hadi yine dürüst derim birde karşısındakini suçluyor aldattım ama sor niye aldattım kafasını anlamıyorum ben ...

insan arkasını döndüğü an acaba başkalarına yazıyor mu diye düşünmemeli hayatındaki insan için söyleyeceklerim bu kadar

Back