- 5 Ağustos 2015
- 628
- 282
- 103
- 28
5 senelik bir ilişkim vardı. Son dönemlerde yoğun iş tempomdan dolayı eskisi kadar sık görüşememeye başlamıştık.(ikimiz farklı sehirlerdeydik) Bir de aramızda bazı meselelerden dolayı ufak gerginlikler çıkmaya başlamıştı. Ama çok seviyordum onu, evlenmeyi düşünüyorduk. Ancak aldatıldığımı öğrendim. O kişi bana ulaştı. İlişkileri birkaç ay sürmüş,erkek arkadaşım onunla bağlantıyı kesmek isteyince o da bana söyleme ihtiyacı hissetmiş. Bu arada kız benim varlığımı biliyormuş bunu bilerek konuşmuş. zaten ben erkek arkadaşımdan ayrıldıktan sonra onunla devam etmek için aramaya yazmaya devam etmiş. Neyse. Olayın üzerinden 6 ay geçti. Erkek arkadaşım hala bana ulaşmaya çalışıyor. Görüşemediğimiz ve gerginlikler yaşadığımız dönemde ondan soğuduğumu hatta onu sevmediğimi hissettiğini ve bir boşluğa düştüğünü ne kadar yanlış olduğunun farkında olduğunu söylüyor. Hala barışmaya çalışıyor. Pişman olduğunu biliyorum ama tekrar yapmayacağının bir garantisi yok ve olanları unutamıyorum. Ancak kendisi cok ısrarlı en azından bir kez şans ver diyor. Aylardır aynı şey. Sizce aldatan bir erkek akıllanır mı? Affetmek demek yeniden yapmasına bir davetiye değil midir?