merhaba arkadaşlar bende aldoctone kullanıyorum hiç kendiliğinden regl olmayan ben regl gördüm 20 gün sonra lekenme şeklinde oldu merak ettim bi araştırayım dedim sanırım ilçtan olmuş kızlar doğrumu anlamışım acaba
merhaba arkadaşlar hazal ben soğan kürünü uyguladım işe yaradı 3ay kadar yaptım ben ama daha sonra yapmadım çünkü bacağımda ve kolumda iri iri ağrılı morluk ve şişlik oldu araştırıldı bi şey çıkmadı bende soğandan bildim ama bu bende böyle oldu diye sizdede olcak değil deneyin derim ben
kızlar benim bugun bu ilaçta 7. ayım bitti. ilk başlarda günde 1 tane içiyordum sonrasında doktor 2 ye çıkartta.bana ilacı cildiye doktoru verdi.kullanmaya başladıktan 4 5 ay sonra tüylerimde azalma farkettim.zaten tüylenme şikayetimde vardı.benim tüylerimde gözle görülür bir azalma oldu.
aldactone kullanıyor muydun canım soğan kürünü uygularken?
Benim şu an azalma yok. Çünkü sürekli kullanmıyorum kanama olacak korkusuyla. İnşallah tamamen kurtulursun canım
merhaba arkadaşlar hazal ben soğan kürünü uyguladım işe yaradı 3ay kadar yaptım ben ama daha sonra yapmadım çünkü bacağımda ve kolumda iri iri ağrılı morluk ve şişlik oldu araştırıldı bi şey çıkmadı bende soğandan bildim ama bu bende böyle oldu diye sizdede olcak değil deneyin derim ben
iyi günler arkadaşlar aldoctone şimdide bende regli günümü geçirdi 4 5 gün oldu hala olmadım geçen ayda çok az olmuştum zaten korkmaya başladım ya hamileysem diye dr hamile kalmıycaksın bu ilacı kullanırken demişti çok korkuyorum Allahım yardım etsin napacam sizde böyle bi sorun olmdumu ??
Yoksa kistlermi sebeb oluyor regli olmamama ama ilacdan once boyle bi sikintim yoktu.Doktoruna danış canım. Bizde aksine erken regl e neden oluyor.
Yoksa kistlermi sebeb oluyor regli olmamama ama ilacdan once boyle bi sikintim yoktu.
Evet kistler neden oluyor malesef .. Doğum kontrol ilacı da kullanıyor musun? Kistlerini küçültmek için doktor doğum k hapı vermiş olmalı sana canım. Aldactone böbrek üstü bezlerini baskılar, vücutta erkeklik hormonunun etkisini azaltmaya yöneliktir.
Merhaba ilacı kullanmaya devam ediyor musunuz?Arkadaşlar aldactone u kullanmaya başlayalı 5 gün oldu hapın çeyreğini içeceğim ilk iki hafta fakat aldığımdan beri minik minik sivilceler çıkıyor sizde de böyle bir durum oluştu mu ilk kullanmaya başladığınızda bu hapı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?