Doğuma Hazırlık Alçıdan hamile göbeğim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
kizlar cok güzel sekiller,resimler yapiyorlar bu seker göbislerin üzerine,tavsiye ederim,burda yillardir cok yayginyerimseniben

inanmıyorum ya ne değişik bi fikir yahu bu böyle ama süper valla
ne kadar durdu o alçı göbişinde sıkılmadın mı yahu bebişe bi zarırı yoktur inşallah sonuçta alçı kuruyunca katılaşıyo
bu arada hayırlı olsun bebiş

tesekkürler...
Alciyi yapmadan önce vazelin sürülüyor tüm göbege..Ilk sayfalarda aciklamistim nasil yaptigimi...Yarim saatten biraz fazla sürdü yapmasi...

çok değişik bişey ya gercekten hoş bir hatıra olarak kalıcak.bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanız dileğiylee

süper fikir ve güzel bir hatıra
bu arada senin memişlerin büyüklüğünüde öğrenmiş oduk canım :))

çokk değişik bir yaklaşım güzel bir hatıra çocuk içinde cici bir anı....:)

demek Almanya'da var böyle bir şey
burada hiç görmemiştim bugün Almanya'da yaşayan bi arkadaşımla KK'da sohbet ederken göbeğinin alçısından bahsetti şok olmuştum
akla gelmeyecek kadar değişik bi fikir ama süper çok beğendim :lepi:

Begenmenize sevindim...Dogum yapali 3 ay oldu ..o koca göbek bana mi aitti diye bakiyorum arada alcima:))

ayyy çok şaşırdım vallahi.ne hoş yaa.kızım doğalı 3 yıl oldu ama hiç bişey bilmiyormuşum.keşke k.k yı ozaman tanısaymışım.vayy bee

süper bi fikir ya bende hamileyim denemek isterdim güzel olur aslında

cok güzel olmus, bebisine ilerde büyüdügünde bak fistigim se ilerde gör diye neler yapti annen sana, cok güzel olmus gercekden,
biraz ugrasdiniz ama bence deydi süper oldu yaaaaa

Tesekkürler kizlar , hamile olanlariniz yapin hatira ...Koyacak yer sorunu olabilir ama olsunn kaydirigubbakcemile2

:kedi: sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey :roflol: ayyy vallahi gülmekten öldüm.nerdende buldum bu fikri vallahi çok komik hemde çok güzel bir fikir canım aslında o heykele şirin elbise giydirerekte bir kenara koyabilirsin.çok tatlı olmuş.güle güle büyüt bebeğini canım.:enbuyukkk: annelerrrrrrrrrrrrrr

cok orjınall ölümsüz bir anı olur... Arkadasım valla fıkır verdın banada bende 2 yıl snr hamıle olunca boyle yapayım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…