Doğuma Hazırlık Alçıdan hamile göbeğim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
alkisalkisalkis süper bişey ya helal olsun delikafadulden çok güzel bir fikir :eek:

Şaşırdım kaldım bir gün hamile kalırsam bende yapacağım saol payaşımın için ..

gerçekten çok ilginnç bi fikir...

ama çok güzel bi hatıra..
tabi güzel korunursa:))

Ya buu harikaaa birr fikirr ama bende yapmak isterdim ama :))malzemelerii bulamam yaşadıgım şehirde

Türkiyede yaşayan arkadaşlar nerelerde satıldıgını bilen varsa yazarsa seviniriz:))

tatlım çok şekersin sen ya harika birşey düşünmüşsün bebeğin eşin ve sana sonsuz mutluluklar diliyorum........

tatlım çok şekersin sen ya harika birşey düşünmüşsün bebeğin eşin ve sana sonsuz mutluluklar diliyorum........ umarım bende evlenirim hamile kalırım ve böyle ölümsüzleştiririm hamiş halimi:)

Ben şimdideen eğer bunu yaparsam nereye koyabilieğimi düşünmeye başladım sırnaşık şeysırnaşık şey

ya varya bu site öldürür beni çok ilginç ve harikaaa

Güzel çalışma vereliniortak

alkisalkisalkis süper bişey ya helal olsun delikafadulden çok güzel bir fikir :eek:

Şaşırdım kaldım bir gün hamile kalırsam bende yapacağım saol payaşımın için ..

gerçekten çok ilginnç bi fikir...

ama çok güzel bi hatıra..
tabi güzel korunursa:))

Ya buu harikaaa birr fikirr ama bende yapmak isterdim ama :))malzemelerii bulamam yaşadıgım şehirde

tatlım çok şekersin sen ya harika birşey düşünmüşsün bebeğin eşin ve sana sonsuz mutluluklar diliyorum........ umarım bende evlenirim hamile kalırım ve böyle ölümsüzleştiririm hamiş halimi:)

Tesekkürler arkadaslar....Deneyin cok hos duruyor..Kizim büyüsün de gösterecegim ona , bakk sen buradaydin vs...

Son halı yokmu boyanmıŞ halıııııııııııı :))

tek kelımeyle harıka yaaa muhtesem bıseycok guzel olmusdelikafadulden

harikaaaa olmussss ellerine saglıkk canımmm

X