- 1 Şubat 2009
- 1.453
- 3
ay ne gzl bi fikir ya tebr ederim cnm.
valla tek kelimeyle süper.... helal olsun valla...
aaa....harikadan da harika bir fikir....çok yaratıcısın arkadaşım yaaa...ben de deneyeceğim.....güzel fikrin için teşekkür ederim....bizimle paylaşman çok nazikçeydi....a.s.
çk güzelll olmuşşşş cnmm
güzel bir anıııııı kalcakk ne gzllllll
harikasin canim iyiki yapmissin bende ha bugün ha yarin yaparim derken yapmadik pismanim simdi cok begeniyorum :)
ŞİMDİ ARAŞTIRDIM amazonda satılıyor kızlar
bende bir hamiş kalayım kesin yapacağım
ŞıMDı ARAŞTIRDIM amazonda satılıyor kızlar
bende bir hamiş kalayım kesin yapacağım
süper olmuş ya
canım ya linki tam atsanda girsek olurmu ki çok süper bir şey bu valla yapan arakadşım çok orjinalsin tebrik ederim mutlaka yapmak istiyorum bende bebeişin el ve ayak kalıplarınıda çıkarmak istiyorum onun için ne yapmalı nerde satılır kızlar ya bir yol gösterin bu acemi hamişe :CüvCüv:alkisalkisalkis
süper bir fikir valla,kaydirigubbakcemile3
Çok güzel bir şey bu ya bayıldım valla....
canım ya linki tam atsanda girsek olurmu ki çok süper bir şey bu valla yapan arakadşım çok orjinalsin tebrik ederim mutlaka yapmak istiyorum bende bebeişin el ve ayak kalıplarınıda çıkarmak istiyorum onun için ne yapmalı nerde satılır kızlar ya bir yol gösterin bu acemi hamişe :CüvCüv:alkisalkisalkis
süper süper süper
tebrik ederim bayıldım vallahi =))
çok güzelmiş yaaa. ilerde bebeğe değişik bi hatıra. süper.
nidacım canım allah iyilinizi versin yahu nerden aklınıza geldi kuzum ama çok güzel olmuş valla . yaratıcılıgın bu kadarı yani.....ay bendemi yapam ne ama nereye koyucam o koca göbegi ben yahuuuuuu
Süper bir fikir canım ya çok güzelllll