Doğuma Hazırlık Alçıdan hamile göbeğim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
bende istiyorum bundan yaaa :) nereden alabilirim? banada yardımcı olur musunuz arkadaşlar? az kaldı benimde doğuma

sırnaşık şey
süper olmuş buuuu yaa bayıldımm
hiç aklıma gelmezdi böyle bişey yani
görünce şaşırdım
:1shok:
RABBİM analı babalı hayırlısıyla büyütmenizi rasip etsin bebişinizi
:Saruboceq:

cok guzel olmus, cokda ilginc.. cocuk ıcınde hos bır hatıra ama bir tek merak ettigim, sonucta bire bir olculerde ve bıraz buyuk yanı evde onun icin uygun bir yer olmalı dimi, ve bırde boyandıktan sonra evde boyle dekor olarak kullanılabılır mı? yanı gelen mısafırler ıcın gercekten sasırtıcı olur dusununce.. bende istoyorummm esıme anlatıcam.. boyanmıs hali var mı?? yada boyadınız mı yoksa bu sekılde mı sakladınız??

bende istiyorum bundan yaaa :) nereden alabilirim? banada yardımcı olur musunuz arkadaşlar? az kaldı benimde doğuma

Ben almanyadan aldim..Tr de vardir kesin, internete bakin isterseniz...

Tesekkürler :)) Amin...

bayıldım yaaa:))

Tesekkürler :))

Ben calisma odam da sakliyorum eski göbegimi... Raflardan birinde dekor niyetine duruyor, hos da oldu...
Henüz boyamadim, belki de boyamam, rezil falan olur, bir daha dönüsü de olmaz diye düsünüyorum...

eski bir konu olabilir ama yeni hamilelerin de görmesinde yarar var =))
bayıldımmmm

yok böyle bişey, kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi, çok güzel bi hatıra olmuş, süpersiniz :)

vaaoooov müthiiiş! :)) Bu arada çok sayfa var. Boyanmış halini eklediniz mi?

Bu arada aklıma şimdi geldi. Hangi ülke hatırlamıyorum. Genç kızlar vücudu bozulmadan önce 20li yaşlarında vücutlarının kalıplarını çıkarıyordu böyle... Hatta bu olay gelenek haline gelmiş. :)

Ayy ne degisik bir fikir. Cok güzel bir fikir. Bebek büyüyünce de anneye ne zorluklar yasattiginin bilincinde olsun, ona göre ayagini denk alsin. Saka bir yana, bir de boyanirsa, cok artistik ve harika bir aniya dönüsür.

Fikri calacagimdan emin olabilirsiniz. :) Tabi anne olmak kismet olursa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…