Albi Kaset Test

Kızlar bişey gören var mı adete 6 gün var

Eklentiler

• IMG_20241208_121358.jpg
    IMG_20241208_121358.jpg
    177 KB · Görüntüleme: 58
Eki Görüntüle 3517187

Canim ben aksam tekrar test yaptim yine kirmizilik cikti ve koyulasti boyle

ayyy canim simdi uyandim test yaptim daha belirgin bi cizgi cikti cok sukur sen naptin verdin mi kaaan
Bu benim dünki çizgimle aynı bende sabah 9’30 gibi verdim kan bakalım bekliyorum bende çıkarsa sen de ver kan aynı çünkü testteki görünürlükler🙏🤰

Bu benim dünki çizgimle aynı bende sabah 9’30 gibi verdim kan bakalım bekliyorum bende çıkarsa sen de ver kan aynı çünkü testteki görünürlükler🙏🤰
Ama senin bat yakin canim ya benim degil ben bati bekler oyle kan veririm cok korkuyorum yalanci pozitiften

Ama senin bat yakin canim ya benim degil ben bati bekler oyle kan veririm cok korkuyorum yalanci pozitiften
Bende öyle hele o days dovtor artimed insanın psikolojisini bozar bu albiye iyi diyolar bakalım ikimizide reelde hamile ederse babamın malı gibi albi öneririm

Bende öyle hele o days dovtor artimed insanın psikolojisini bozar bu albiye iyi diyolar bakalım ikimizide reelde hamile ederse babamın malı gibi albi öneririm
Valla ben halâ testle bakisiyorum varla yok arasi bi cizgi. O yuzden cesaret edemiyorum cok kan vermeye ya cok korkuyorum

X