albeniniz var mı ?

Seninde vardir ayri bir havan... Yanliz herkese göstermiyorsun o ayri ... Bence daha iyi

Ben de eskiden agirdim sonra bir civillik geldi bana gitmedi ay hemen kaynasirim iyi niyet beslerim yardimseverlik de üstüme yok iki dakika Oturmam sevgi kelebeği gibi. Hiç mi hiç sevmiyorum bu huyumu. Keşke ben sessiz sedasız soğuk kanlı olsam.

Bence bunun ozguvenle falan alakasi yok.. Seytan tüğü oluyor bazi insanlar da.. Bu da bizim cabamizla elde edebilecegimiz bisey degil malesef.. Hele ki tiple falan hic alakasi yok.

Cıvıl cıvıl olmak karakter yapı meselesi .
Hiç öyle bi kız olamadım kendimi bildim bileli sessiz , sakin , çekingen bi yapım vardır .
Kendimi övmek olarak algılanmasın asla ama çevremde bi çok insan sevgilim , kız arkadaşlarım hatta annemin arkadaşları bile çok çekicisin farklı bi havan var derler.
Sanırım albeni de doğuştan olan bişey bazı kızlar çok güzel olur ama o ışık olmaz pasif görünür.

içinden geldiği gibi davran :) belki sen de toplumda böyle kabul gördün :) böyle seviliyorsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…