albeniniz var mı ?

Ne demek istediginizi gayet iyi anladim evet bencede dogustan gelen birsey insanin hamurunda olmasi gereken bir sey ama baskilanmayla degismeyle de dogrudan alakali oldugunu dusunuyorum.. Ozguvenle yuzde yuz alakasi var. Ben eskiden oyleydim. Civil civil kesinlikle girdigi ortamda dikkat ceken girisken konuskan.. Sonra bir sevgilim oldu ve suan esimdir kendisi beni oyle bir degistirdi ki ben insanlarla konusmayi unuttum resmen iki kelimeden sonra pitt tikanir oldum.. isigim sondu.. ) simdi eski hallerimi ozluyorum dogrusu..

Aurasi yüksektir. Bazi insanlar böyle. Güzel olup olmaması önemli değil her ortamda dikkat çekerler. Tabiki konuşma diksiyon mizah yeteneği falanda önemli. Ama herkes öyle olamaz. Herkesin kimliği karakteri başka.
Ben bazı insanlara gore sempatik bazılarına gore kazuletim

kıskanmışız sanki biraz

herkesin farklı karakteri var canım kimiside öyle cıvıl cıvıl sevmez kimiside ağır sevmez sizide seviolardır eminim , anneye güzelmi die sormakda ne bilim tuhaf geldi bana laf açılır yeri gelirde aa evet dur bak resmi vardı dersin ama durduk yere güzelmi die sormanız bilemedim şimdi

Yani bu biraz karakter meselesi ama aşık bir kadın olabilir ya da maddi olarak fazlasıyla rahat

Bende aynı o anlattığıız kız gıbı bıcır bıcırımdır :) Hiç yerımde duramam ama benım yapım gereği öyle sanırım. Saolsun herkesde çok sever bende onları
Sizde ağır başlıymışsınız ne güzel bazen bende ağır başlı olmak ıstıyorum ama olmuyor herkesın kendıne özgü işte huyları hiiç değişmeye çalışmayın

yaaa boşversene bunları.... bu bedene bir hastalık düşünce mi kıymet bilmek lazımm....sağlıklıysan dünyanın en güzel insanı sensinn,gerisi hikaye....

O insanin yapisiyla alakali sanirim.universitede calisiyorum.bi ara bayaa bi inceledim kizlari bazi kizlara bakiyorum.giydigi ayni kazak pantolon saclar ayni sac ama bazi hatunlara ben.bile bakiyorum.ben kendimi hic guzel bulmam cirkinim hatta :) ama cekiciligim cilvem var farkindayim.yeni tanistigim insanlar hep sıcak kanli cana yakin oldugumu soyler.eski sevgilimde yapmaciksin demisti.anlamadim bende :)

başkası ile kıyaslama kendini bnde yapı itibari ile sessizimdir ama mesela 6 haftalık stajm bttiği zamn gidiyorum dye komple 7 katlı bina da çaycısından çalışanına kdr özleyeceğiz seni diye üzülmüşlerdi

Belki o arkadaşla aynı ortamda kala kala sizede bir pozitiflilik canlılık gelebilir. İş ortamlarında insan ilişkileri birbirine sirayet eder , bi bakmışsın kabuğundan sende çıkarsın :)

Ağırbaşlı bir insan sihirli değnek değmişcesine cıvıl cıvıl olamaz ki. Hadi olmaya çalıştın diyelim, sırıtır, eğreti durur. Hadi eğreti de durmadı diyelim, rolünü çok iyi yapıyorsun, bir yaparsın iki yaparsın, unutur insan dönüverir gerçek kişiliğine. Kendini sev, memnun olmaya bak. Atsan atılmaz, satsan satılmaz, kendi gibisi yoktur insanın.

kendimi hiç beğenmem, bir düğün sonrası facete bir mesaj almıştım talya düğünde gördüm tanışmak için yanına gelecektim ama çekindim çok güzelsin diye..mesajı atan bir bayan bu aradagaliba süslenip püslenince birşeye benziyorumonun dışında bana genelde gülüşü güzel insanlar çekici gelir,

GuzElmi diye sormadimki. kizi anlatirken yeni biri geldi cok tatli diye aa dur gosteriyim dedim f

Belki o arkadaşla aynı ortamda kala kala sizede bir pozitiflilik canlılık gelebilir. İş ortamlarında insan ilişkileri birbirine sirayet eder , bi bakmışsın kabuğundan sende çıkarsın :)

Ah keske sureklide ayni ortamda olamiycaz aslinda. Kiza yapisiyomusum bende oyle oluyim diye

e senin de ağırlığın çekicidir ?

Yok ya sessizligin nesi cekici. Aslinda teke tek olunca sessiz degilim. Oyle birisiyle tanismistik. Is sebebiyle bi kez daha rastlastim sizi gordugume cok sevindim cok guleryuzlu tatlisiniz demisti. Benim sorunum ortam kalabaliksa oluyo. Hani teke tek olunca yine rahatim. Ama kalabaliksa agzimi bicak acmiyo :/

e bu da senin özelliğin be yavrum ,sürekli hoplayan zıplayan gülümseyen bi kadın olarak söylüyorum ki çekiciliğin gerçekten neşeyle bi alakası yok ,ortamdaki kişilerin beklentileri ile alakalı.. ayrıca da yemişim ortamı be arkadaşım ,çok mu önemli yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…