Ne demek istediginizi gayet iyi anladim evet bencede dogustan gelen birsey insanin hamurunda olmasi gereken bir sey ama baskilanmayla degismeyle de dogrudan alakali oldugunu dusunuyorum.. Ozguvenle yuzde yuz alakasi var. Ben eskiden oyleydim. Civil civil kesinlikle girdigi ortamda dikkat ceken girisken konuskan.. Sonra bir sevgilim oldu ve suan esimdir kendisi beni oyle bir degistirdi ki ben insanlarla konusmayi unuttum resmen iki kelimeden sonra pitt tikanir oldum.. isigim sondu..arkadaşlar iş yerine yeni bi arkadaş geldi çok tatlı böyle bıcır bıcır bi kız. geldim anneme anlatıyorum çok güzel çok tatlı diye. sonra face ten gösterdim annem bu kız mı güzel dedi beğenmedi sıradan bi kız diyo. evet görünüşte çok güzel değil ama öyle bi havası var ki büyülüyo gibi.
benide beğenirler mesela. ama hep ağırımdır. yapı meselesi biliyorum ama yok mu şöyle cıvıl cıvıl olmanın yolu bi dersi filan :/
kıskanmışız sanki birazarkadaşlar iş yerine yeni bi arkadaş geldi çok tatlı böyle bıcır bıcır bi kız. geldim anneme anlatıyorum çok güzel çok tatlı diye. sonra face ten gösterdim annem bu kız mı güzel dedi beğenmedi sıradan bi kız diyo. evet görünüşte çok güzel değil ama öyle bi havası var ki büyülüyo gibi.
benide beğenirler mesela. ama hep ağırımdır. yapı meselesi biliyorum ama yok mu şöyle cıvıl cıvıl olmanın yolu bi dersi filan :/
Yani bu biraz karakter meselesi ama aşık bir kadın olabilir ya da maddi olarak fazlasıyla rahatarkadaşlar iş yerine yeni bi arkadaş geldi çok tatlı böyle bıcır bıcır bi kız. geldim anneme anlatıyorum çok güzel çok tatlı diye. sonra face ten gösterdim annem bu kız mı güzel dedi beğenmedi sıradan bi kız diyo. evet görünüşte çok güzel değil ama öyle bi havası var ki büyülüyo gibi.
Bende..Ben cıvıllık arttıkça maruz kalınan cıvıklık artıyor diye düşünüyorum.
Girdiğim ortamlarda bana kimse fazla yakın olamaz, cıvıklık yapamaz. Mutluyum bu durumdan.
herkesin farklı karakteri var canım kimiside öyle cıvıl cıvıl sevmez kimiside ağır sevmez sizide seviolardır eminim , anneye güzelmi die sormakda ne bilim tuhaf geldi bana laf açılır yeri gelirde aa evet dur bak resmi vardı dersin ama durduk yere güzelmi die sormanız bilemedim şimdi
Belki o arkadaşla aynı ortamda kala kala sizede bir pozitiflilik canlılık gelebilir. İş ortamlarında insan ilişkileri birbirine sirayet eder , bi bakmışsın kabuğundan sende çıkarsın :)
e senin de ağırlığın çekicidir ?
e bu da senin özelliğin be yavrum ,sürekli hoplayan zıplayan gülümseyen bi kadın olarak söylüyorum ki çekiciliğin gerçekten neşeyle bi alakası yok ,ortamdaki kişilerin beklentileri ile alakalı.. ayrıca da yemişim ortamı be arkadaşım ,çok mu önemli yaniYok ya sessizligin nesi cekici. Aslinda teke tek olunca sessiz degilim. Oyle birisiyle tanismistik. Is sebebiyle bi kez daha rastlastim sizi gordugume cok sevindim cok guleryuzlu tatlisiniz demisti. Benim sorunum ortam kalabaliksa oluyo. Hani teke tek olunca yine rahatim. Ama kalabaliksa agzimi bicak acmiyo :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?