• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

albeniniz var mı ?

Ben cıvıllık arttıkça maruz kalınan cıvıklık artıyor diye düşünüyorum.
Girdiğim ortamlarda bana kimse fazla yakın olamaz, cıvıklık yapamaz. Mutluyum bu durumdan.

onu da ortamına göre ayarlamak lazım tabi. bende öyle bi duruyorum ki buzz gibi. fazlasıda iyi olmuyo :/

• Beğen
Reactions: K_G
az önce yedim kalmadı :oops: şaka bir yana
fotograftan tespit yapılmaz ki, o tipi dolduran bir de ruh var. kimi çok güzeldir ama öyle sevimsizdir, bir bakmışın o mavi gözlerden sadece buz eser. kimisi de sohbetiyle, işvesiyle kendini çok sevdirir. yani güzellik kendini sevdirmek için yeterli değil, bir yere kadar peşinden birilerini koşturur, sonra insanlar sıkılıp eğlenebildiği, sohbeti bal olana kaçar.

tabi orası öyle. sadece öyle kişiler benim çok hoşuma gidiyo. belki öyle olmadığımdan hevesleniyorum.
Herkes kendinde olmayani ister ya seninki o hesap iste.En iyisi yerine ortamina gore davranabilmek ayak uydurabilmek bosver gerisini:KK66:

'Ülker çikolatalı gofretiniz var mı? ' gibi bir soru olmuş bu başlık. :)

Ben de öyle yeni ortamlarda cıvıl cıvıl olan bir insan değilim. Olmadığım için mutluyum da.
ahh benden önce davranmışsın :) ben yazacaktım:KK48::KK48: direkt aklıma çikolata geldi:-)

• Beğen
Reactions: K_G
albeni illa ki girdiği ortamda neşesiyle dikkat çekmek değildir ki. bazı insanlar vardır hiç bişey yapmasa bile ortamda dikkatleri üzerine çeker. o başka bi çekim gücü, farklı bi hava sanırım.

evet tabi herkes farklı şekillerde albenili olabilir. kimisi de gizemli haliyle dikkat çeker doğru. ben de sanki hiç bi türlüsü yok gibi geliyor.

az önce yedim kalmadı :oops: şaka bir yana
fotograftan tespit yapılmaz ki, o tipi dolduran bir de ruh var. kimi çok güzeldir ama öyle sevimsizdir, bir bakmışın o mavi gözlerden sadece buz eser. kimisi de sohbetiyle, işvesiyle kendini çok sevdirir. yani güzellik kendini sevdirmek için yeterli değil, bir yere kadar peşinden birilerini koşturur, sonra insanlar sıkılıp eğlenebildiği, sohbeti bal olana kaçar.

:)) evet işte ben o ilk başta dikkat çeken ama sonrasında kaçılan tiplerdenim. çok sessiz ve çekingenim hele kalabalık bi ortamsa kendimi hayatta gösteremem

evet tabi herkes farklı şekillerde albenili olabilir. kimisi de gizemli haliyle dikkat çeker doğru. ben de sanki hiç bi türlüsü yok gibi geliyor.
bence sende özgüven eksikliği var.
bazen bikaç kilo vermek/almak bile insana bi özgüven getiriyor.
makyaj yapıyorsan herzamankinden biraz daha farklı şeyler dene mesela. saçlarını farklı bi renge boyat. yeni bikaç kıyafet al tarzı farklı olsun.
değiştirkendini

bence sende özgüven eksikliği var.
bazen bikaç kilo vermek/almak bile insana bi özgüven getiriyor.
makyaj yapıyorsan herzamankinden biraz daha farklı şeyler dene mesela. saçlarını farklı bi renge boyat. yeni bikaç kıyafet al tarzı farklı olsun.
değiştirkendini

onları hep yapıyorum ki. saçımı sürekli boyatırım sürekli alışveriş yaparım. değişik şeyler alırım. makyaj yaparım değişik şeyler denerim kendimde. bende ki biraz yalnızlık aslında. hiç şöyle geniş bi arkadaş çevrem olmadı. şu an hele hiç kalmadı. ilişkimde bitti bi kaç aydır tamamen yalnız kaldım.

arkadaşlar iş yerine yeni bi arkadaş geldi çok tatlı böyle bıcır bıcır bi kız. geldim anneme anlatıyorum çok güzel çok tatlı diye. sonra face ten gösterdim annem bu kız mı güzel dedi beğenmedi sıradan bi kız diyo. evet görünüşte çok güzel değil ama öyle bi havası var ki büyülüyo gibi.

benide beğenirler mesela. ama hep ağırımdır. yapı meselesi biliyorum ama yok mu şöyle cıvıl cıvıl olmanın yolu bi dersi filan :/
bugun o bayanı gorup begendınız onun gıbı olmak ıstedınız.. yarın bı baskası obur gun bır baskası gıbı olmak ısteyeceksınız. sız kendınız gıbı olup kabullensenız ılıskılerınız daha saglıklı olur dıye dusunuyorum.

hiç bilmiyorum albenim var mı
ama kolay arkadaş olurum:)
erkeklerle aram daha mesafeli sanırım çok yüz vermem
bütün yüzümü sevgilime sakladığımdan olsa gerek:p

Evet
arkadaşlar iş yerine yeni bi arkadaş geldi çok tatlı böyle bıcır bıcır bi kız. geldim anneme anlatıyorum çok güzel çok tatlı diye. sonra face ten gösterdim annem bu kız mı güzel dedi beğenmedi sıradan bi kız diyo. evet görünüşte çok güzel değil ama öyle bi havası var ki büyülüyo gibi.

benide beğenirler mesela. ama hep ağırımdır. yapı meselesi biliyorum ama yok mu şöyle cıvıl cıvıl olmanın yolu bi dersi filan :/

Albeni dediğin şeye ben insanın ışığı diyorum ve neredeyse güzellikten bile önemli ya da yarışır diyeyim..bir insanın ışığını ilk gözlerinden anlarsın..aura de enerjisi de çekicilik de ne dersen de :) bir kadının istediği kadar kaşı gözü güzel olsun ışığı yoksa bitmiştir o iş..sıradan bir kadın ışığı ile erkekleri o güzel kadından çok daha fazla etkileyebilir..bende her ikisinden de bolca mevcut..o ışığı oluşturan bir sürü etmen var zeka,ruh,yaşanmışlık,mizaç,bakış açısı..hani sonradan kazanılacak birşey değil bence

onu da ortamına göre ayarlamak lazım tabi. bende öyle bi duruyorum ki buzz gibi. fazlasıda iyi olmuyo :/

Buarada mesafesizlik ve sınırsızlıkla ,cıvıl cıvıllığı aynı şey gibi yazan arkadaşlar olmuş..uzaktan yakından aynı şey değil..ben çok keskin kişisel sınırları olan bir insanım kolay kolay hiçkimse bana cıvıklık yapmaya cesaret edemez ama gayette cıvıl cıvılım..

Hic anlamam kadinlara hayran olan kadinlari yani is yerinde begen gel annene goster annen siradan desin sen anlama poff hic bi kadin o kadar ilgimi cekmez

Aaalbeniii aaal aaaal beniiiaaal çikolata bisküvi karameel uyumu buu diyesim geldi başlığı okuyunca:KK76:

Kendini civilll civilll diye tanimlayan kadinlarin bi cogu sahte bi siritmayla yersiz hareketlilikle geziyo kimseyi varliklari eglendirmiyo, aurosu oldugunu sanan kadinlar kisik goz fazla goz temasi suh kahkahayla gezeliyo karsi cinsle yakin mesafe kuruyo millet haklarinda yanlis dusunuyo zekiyim sanan bazen sadece vasat zekasiyla kibirlenen olabiliyo cool oldugunu dusunen nobran gorulebiliyo vs kisacasi kisi kendini anlatti mi bilhassa kadinsa bambaska seyler uydurabiliyo disardan bambaska gorulebiliyo

Buyrun arsivlik analiz

Back