• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

albeniniz var mı ?

arkadaşlar iş yerine yeni bi arkadaş geldi çok tatlı böyle bıcır bıcır bi kız. geldim anneme anlatıyorum çok güzel çok tatlı diye. sonra face ten gösterdim annem bu kız mı güzel dedi beğenmedi sıradan bi kız diyo. evet görünüşte çok güzel değil ama öyle bi havası var ki büyülüyo gibi.

benide beğenirler mesela. ama hep ağırımdır. yapı meselesi biliyorum ama yok mu şöyle cıvıl cıvıl olmanın yolu bi dersi filan :/
Ben anladim demek istedigin seyi. Kizin aslinda oyle wauuv ne guzel bi kiz denilecek bi yeri yok. Ama tatli sempatik girisken ozguvenli bi kiz, evet oyle tipler cok dikkat ceker. Sende guzel bi kizmissin ama sessiz agirsin galiba. Ozguvenin yuksek olursa sende oyle olursun ama tabi bianda oyle yaparsan herkes aboo bu kiza noluyo boyle bianda der. Mesela ben oyle biriyim hep neseliyimdir uzuntulerimi pek dile getirmedigim icin herkes beni gulerken sakalasirken gorur her yerde hemen giriskenimdir oyuzden dikkat cekerim begenilirimde amaaa hamilelikten onceki zamanlarimda simdi dogum yaptim vee cook kilo aldim nerde eski o guzelim kiz diyorum:( guzel birisin madem bununla gurur duy gul gulumse neseli ol insanlara sokul sen ondan daha cok dikkat cekersin :KK66:

Herkesin olmak istediği özellikler vardır. Ama yaradılışında yoksa emanet durur. Zaten kendinde olmayan bir özelliği zorla kendine yakıştırmaya çalışırsan kendin olmaktan çıkarsın.

Benim de bi tanıdığım kız vardı öyle. Çok güzel sayilmazdi ama havaliydi. Girdiği ortamda hemen kendini sevdirdi. Sabah geldiğinde mesala sanki herkes onun gelişiyle mutlu olurdu. Ama bazıları da vardır ki çok güzeldir aynı zamanda sessiz sakindir . Sadece güzelliği ile dikkat çeker. Ben ikisi arası biseyim :) eskiden sessiz sakin zor kaynasan biriydim. İnsanlara selam vermek,gulumsemek bile zor gelirdi. Nasıl olduysa değiştim,daha sicakkanli oldum ve bu halimden çok memnunum

O onun karakteri bu da sizin karakteriniz. Hoşunuza gitmiş olabilir ama her kişinin huyu suyu tavrı edası kendine özeldir.
Bunlar bizi biz yapan şeyler.
Değişmeye uğraşmayın yapmacık durur çünkü. Eminim sizin için de ne ağır bir kızcağız diyen vardır.

Icinden geldigi gibi davran canm kimseye ozenme ama hayat guxel boyle gul eglen zaten alisirsin snra :D
arkadaşlar iş yerine yeni bi arkadaş geldi çok tatlı böyle bıcır bıcır bi kız. geldim anneme anlatıyorum çok güzel çok tatlı diye. sonra face ten gösterdim annem bu kız mı güzel dedi beğenmedi sıradan bi kız diyo. evet görünüşte çok güzel değil ama öyle bi havası var ki büyülüyo gibi.

benide beğenirler mesela. ama hep ağırımdır. yapı meselesi biliyorum ama yok mu şöyle cıvıl cıvıl olmanın yolu bi dersi filan :/

albenim yok çikolatalı gofretim var:KK53: ay tamam iğrenç bir espiri sustum :KK70:

bir insanın albenisi nasıl olur bilmem ama girdiğiniz ortama uyum sağlamak konusunda becerikli iseniz bu o galiba.

bence bu ıcten gelen bısey sonradan zorla kazandırılacak bısey degıl
kendımı guzel buluyorum ve bıraz laylaylomum yanı benle kolay kolay kımse cıddı bır muhabbete gıremez ben o ısıgı yakmıyorsam onlara
albenım oldugunu dusunuyorum ama evlıyım dıyemı bılmıyorum ben genelde kadınları cekıyorum kendıme :)

Ben bahsettiğiniz kişi gibi cıvıl cıvıl değilim yani belki vardır bende de ama özellikle yeni girdiğim bir ortamda asla yoktur böyle değilim. Yeni bir ortama girince sessiz kalmama,kendimi geri çekmeme rağmen dikkat çekiyor neden bilmiyorum.Az ve öz arkadaşım olsun isterim mesela ama zorla beni çözmeye uğraşan,sen de gel sen de katıl sensiz olmaz diye zorlayan mesafeli olduğum arkadaşlarım var.Herkes kendinde olmayanı istiyor sanırım

bende kendimi hiç beğenmem ama herkes ne güzelsin böyle bıcır bıcır senin yanında olanın ömrü uzar derler.

herkesin yapısı farklıdır..kendini olduğundan farklı gösterme çabasına girme..

Cok konusup veya sessiz olmakla alakali oldugunu sanmiyorum
adi ustunde kendi havan....biraz dogustan gelen bisey....gibime geliyor

Her insan farklıdır sonuçta kimisi çok rahat kimisi çekinik kimisi umursamaz kimisi gözlemci kimisi gizemli vs. olabiliyor..Önemli olan kendin olabilmendir beğenmeyenlere inat..

eskiden ağırbaşlı olmak çok çok iyi bişeymiş gibi yansıtılırdı.daha doğrusu annem o yönde baskı kurardı. sonra baktım olacak gibi değil. her yerde geri planda kalıyorsun. çekimserlik hat safhada. bıraktım kendimi. rahat, kahkahalarla gülebilen, konuşkan bi tip oldum.çokta iyi oldu..

belki sizinkide eskiden kalma bi dayatmadır.

bugun o bayanı gorup begendınız onun gıbı olmak ıstedınız.. yarın bı baskası obur gun bır baskası gıbı olmak ısteyeceksınız. sız kendınız gıbı olup kabullensenız ılıskılerınız daha saglıklı olur dıye dusunuyorum.

Yoo oyle degil hep bu tarz civil civil kisileri begenirim. Kendimi kabulendimde degisirmi acaba diye dusunuyorum ara ara :)

Buarada mesafesizlik ve sınırsızlıkla ,cıvıl cıvıllığı aynı şey gibi yazan arkadaşlar olmuş..uzaktan yakından aynı şey değil..ben çok keskin kişisel sınırları olan bir insanım kolay kolay hiçkimse bana cıvıklık yapmaya cesaret edemez ama gayette cıvıl cıvılım..

.evet benim demek istedigimde buydu tam olarak.

Evet

Albeni dediğin şeye ben insanın ışığı diyorum ve neredeyse güzellikten bile önemli ya da yarışır diyeyim..bir insanın ışığını ilk gözlerinden anlarsın..aura de enerjisi de çekicilik de ne dersen de :) bir kadının istediği kadar kaşı gözü güzel olsun ışığı yoksa bitmiştir o iş..sıradan bir kadın ışığı ile erkekleri o güzel kadından çok daha fazla etkileyebilir..bende her ikisinden de bolca mevcut..o ışığı oluşturan bir sürü etmen var zeka,ruh,yaşanmışlık,mizaç,bakış açısı..hani sonradan kazanılacak birşey değil bence

Evet kesinlikle guzellikle yarisir. Mesela siz diyosunuzya bende o ikisinden de bolca mevcut bu özgüven bende yok. Ben guzel oldugumu uni yillarina gelince anladim. Öncesinde belkide aileden de kaynakli olabilir suran botle oran oyle diyerek depresyona soktular resmen. Kiloluyum diye 55 ten 48 e dusmustum mesela. Halbuki fistik gibiymisim. Ne zaman ki uniye geldim o sus pus halime ragmen erkeklerden ilgi gormeye basladim aa ben guzelim dedim :))

Ben birazda baskalarinin soylediklerinden cok etkilenip takabiliyorum. Sessiz olmamin en buyuk sebebide bu belkide bana ne diycekler diye dusunuyo olmam.

Back