Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben anladim demek istedigin seyi. Kizin aslinda oyle wauuv ne guzel bi kiz denilecek bi yeri yok. Ama tatli sempatik girisken ozguvenli bi kiz, evet oyle tipler cok dikkat ceker. Sende guzel bi kizmissin ama sessiz agirsin galiba. Ozguvenin yuksek olursa sende oyle olursun ama tabi bianda oyle yaparsan herkes aboo bu kiza noluyo boyle bianda der. Mesela ben oyle biriyim hep neseliyimdir uzuntulerimi pek dile getirmedigim icin herkes beni gulerken sakalasirken gorur her yerde hemen giriskenimdir oyuzden dikkat cekerim begenilirimde amaaa hamilelikten onceki zamanlarimda simdi dogum yaptim vee cook kilo aldim nerde eski o guzelim kiz diyorum guzel birisin madem bununla gurur duy gul gulumse neseli ol insanlara sokul sen ondan daha cok dikkat cekersinarkadaşlar iş yerine yeni bi arkadaş geldi çok tatlı böyle bıcır bıcır bi kız. geldim anneme anlatıyorum çok güzel çok tatlı diye. sonra face ten gösterdim annem bu kız mı güzel dedi beğenmedi sıradan bi kız diyo. evet görünüşte çok güzel değil ama öyle bi havası var ki büyülüyo gibi.
benide beğenirler mesela. ama hep ağırımdır. yapı meselesi biliyorum ama yok mu şöyle cıvıl cıvıl olmanın yolu bi dersi filan :/
arkadaşlar iş yerine yeni bi arkadaş geldi çok tatlı böyle bıcır bıcır bi kız. geldim anneme anlatıyorum çok güzel çok tatlı diye. sonra face ten gösterdim annem bu kız mı güzel dedi beğenmedi sıradan bi kız diyo. evet görünüşte çok güzel değil ama öyle bi havası var ki büyülüyo gibi.
benide beğenirler mesela. ama hep ağırımdır. yapı meselesi biliyorum ama yok mu şöyle cıvıl cıvıl olmanın yolu bi dersi filan :/
bugun o bayanı gorup begendınız onun gıbı olmak ıstedınız.. yarın bı baskası obur gun bır baskası gıbı olmak ısteyeceksınız. sız kendınız gıbı olup kabullensenız ılıskılerınız daha saglıklı olur dıye dusunuyorum.
Buarada mesafesizlik ve sınırsızlıkla ,cıvıl cıvıllığı aynı şey gibi yazan arkadaşlar olmuş..uzaktan yakından aynı şey değil..ben çok keskin kişisel sınırları olan bir insanım kolay kolay hiçkimse bana cıvıklık yapmaya cesaret edemez ama gayette cıvıl cıvılım..
Evet
Albeni dediğin şeye ben insanın ışığı diyorum ve neredeyse güzellikten bile önemli ya da yarışır diyeyim..bir insanın ışığını ilk gözlerinden anlarsın..aura de enerjisi de çekicilik de ne dersen de :) bir kadının istediği kadar kaşı gözü güzel olsun ışığı yoksa bitmiştir o iş..sıradan bir kadın ışığı ile erkekleri o güzel kadından çok daha fazla etkileyebilir..bende her ikisinden de bolca mevcut..o ışığı oluşturan bir sürü etmen var zeka,ruh,yaşanmışlık,mizaç,bakış açısı..hani sonradan kazanılacak birşey değil bence
Hic anlamam kadinlara hayran olan kadinlari yani is yerinde begen gel annene goster annen siradan desin sen anlama poff hic bi kadin o kadar ilgimi cekmez