Ben cıvıllık arttıkça maruz kalınan cıvıklık artıyor diye düşünüyorum.
Girdiğim ortamlarda bana kimse fazla yakın olamaz, cıvıklık yapamaz. Mutluyum bu durumdan.
Herkes kendinde olmayani ister ya seninki o hesap iste.En iyisi yerine ortamina gore davranabilmek ayak uydurabilmek bosver gerisinitabi orası öyle. sadece öyle kişiler benim çok hoşuma gidiyo. belki öyle olmadığımdan hevesleniyorum.
ahh benden önce davranmışsın :) ben yazacaktım'Ülker çikolatalı gofretiniz var mı? ' gibi bir soru olmuş bu başlık. :)
Ben de öyle yeni ortamlarda cıvıl cıvıl olan bir insan değilim. Olmadığım için mutluyum da.
albeni illa ki girdiği ortamda neşesiyle dikkat çekmek değildir ki. bazı insanlar vardır hiç bişey yapmasa bile ortamda dikkatleri üzerine çeker. o başka bi çekim gücü, farklı bi hava sanırım.
Özgüven en etkili albeni bence...ben bu konuda hiç de alcakgönüllü olamayacagim:)
az önce yedim kalmadışaka bir yana
fotograftan tespit yapılmaz ki, o tipi dolduran bir de ruh var. kimi çok güzeldir ama öyle sevimsizdir, bir bakmışın o mavi gözlerden sadece buz eser. kimisi de sohbetiyle, işvesiyle kendini çok sevdirir. yani güzellik kendini sevdirmek için yeterli değil, bir yere kadar peşinden birilerini koşturur, sonra insanlar sıkılıp eğlenebildiği, sohbeti bal olana kaçar.
bence sende özgüven eksikliği var.evet tabi herkes farklı şekillerde albenili olabilir. kimisi de gizemli haliyle dikkat çeker doğru. ben de sanki hiç bi türlüsü yok gibi geliyor.
bence sende özgüven eksikliği var.
bazen bikaç kilo vermek/almak bile insana bi özgüven getiriyor.
makyaj yapıyorsan herzamankinden biraz daha farklı şeyler dene mesela. saçlarını farklı bi renge boyat. yeni bikaç kıyafet al tarzı farklı olsun.
değiştirkendini
bugun o bayanı gorup begendınız onun gıbı olmak ıstedınız.. yarın bı baskası obur gun bır baskası gıbı olmak ısteyeceksınız. sız kendınız gıbı olup kabullensenız ılıskılerınız daha saglıklı olur dıye dusunuyorum.arkadaşlar iş yerine yeni bi arkadaş geldi çok tatlı böyle bıcır bıcır bi kız. geldim anneme anlatıyorum çok güzel çok tatlı diye. sonra face ten gösterdim annem bu kız mı güzel dedi beğenmedi sıradan bi kız diyo. evet görünüşte çok güzel değil ama öyle bi havası var ki büyülüyo gibi.
benide beğenirler mesela. ama hep ağırımdır. yapı meselesi biliyorum ama yok mu şöyle cıvıl cıvıl olmanın yolu bi dersi filan :/
arkadaşlar iş yerine yeni bi arkadaş geldi çok tatlı böyle bıcır bıcır bi kız. geldim anneme anlatıyorum çok güzel çok tatlı diye. sonra face ten gösterdim annem bu kız mı güzel dedi beğenmedi sıradan bi kız diyo. evet görünüşte çok güzel değil ama öyle bi havası var ki büyülüyo gibi.
benide beğenirler mesela. ama hep ağırımdır. yapı meselesi biliyorum ama yok mu şöyle cıvıl cıvıl olmanın yolu bi dersi filan :/
onu da ortamına göre ayarlamak lazım tabi. bende öyle bi duruyorum ki buzz gibi. fazlasıda iyi olmuyo :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?