Niye kendinizi başkasıyla kıyaslıyorsunuz ki?
Ilk paragrafi okurken erkek uye sandim
Neyinizden memnun değilsiniz mesela? Beğenmediğiniz ya da sizi rahatsız eden şeyler nedir?kendimden memnun değilim sanırım
Neyinizden memnun değilsiniz mesela? Beğenmediğiniz ya da sizi rahatsız eden şeyler nedir?
Albeniniz varmi ne demek?
Ama konuda bir kızın güzelliğinden bahsetmişsiniz.Yani dert ettiğiniz dış görünüşünüz mü yoksa karakteriniz mi?çok ağır çok sessiz olmam. kaynaşabilmem vakit alıyor :/ bunu sevmiyorum çekingenim.
Ama konuda bir kızın güzelliğinden bahsetmişsiniz.Yani dert ettiğiniz dış görünüşünüz mü yoksa karakteriniz mi?
'Ülker çikolatalı gofretiniz var mı? ' gibi bir soru olmuş bu başlık. :)
Ben de öyle yeni ortamlarda cıvıl cıvıl olan bir insan değilim. Olmadığım için mutluyum da.
Albeni çekicilik demektir.Böyle derseniz daha çok dış görünüş olarak algılanır.Karakteriniz böyleyse bu durumda yapacak bir şey yok.Sizin sessiz sakin bir yapınız var demek ki.Herkes cıvıl cıvıl olacak diye bir şey yok.dış görünüşüm değil kesinlikle. dış görünüşmden son derece memnunum. farkındaysan orda kızın güzelliğinden de bahsetmedim albeni ayrı bişey sanki. karakterimden memnun değilim pek.
Bunun bir yolu yoktur ki karakter yapi meselesi.Sen nasilsan oylesin sakin bir yapin varsa istesen de civil civil olamazsin.Sanma ki herkes oyle civil insanlardan etkileniyor.Bazisi agir basli insan sever kisiye gore degisir yani.
hahahahbenzetmeler çok güzell.. ben mutlu değilim öyle kişiler hoşuma gidiyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?