- 11 Şubat 2010
- 482
- 1
- 318
- Konu Sahibi alatariiel
çok şekersin maşallah, çikolata kutularımız aynı :))
ehehehe tşk ederım tatlım
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
![KK71 :71: :71:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk71.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok şekersin maşallah, çikolata kutularımız aynı :))
canım allah tamamına erdirsin.
nerelisin bilmiyorum ama bohça niye o kadar az nişan bide bizde bi odayı kapatırız elbiseler alınır ayakkabılar pike takımları şal havlular falan koyar çok az siz mi öyle istediniz
Allah tamamına erdirsin,mutluluklar dilerim....
benimde söz mendilim buna benziyordu,bunun gibi küçük bir sandığa koymuştuk tülle süslemiştik,morlu çiçeklerle,boncuklarla bağlamıştık fln:) ayrıca sözümde bende mor elbise giymiştim..:)) bana o günü hatırlattın..:)
bizde süslemeyi beceremedik gidip hazır aldıko gününü sna anımsatabıldıysem ne mutlu bana
![]()
hehe olsun çok güzelmiş gerçekten:)
evet hatırlattın valla ,8 buçuk ay olmuş....:)
çok güzel herşey bohçalar nişan resimleri kırmızı nişanlık hiç hoş olmaz diye düşünürdüm ama çok yakışmış allah bir yastıkta kocatsın inşallah benimde darısı başıma![]()
insan anlamıyor demi zamanın nasıl geçtigini :)
öyle valla...o zaman nasıl geçecek diyorduk,çok var diyorduk ama geçti işte...3 ay kaldı Allah'ın izniyle...zaman geçer bişekilde,inşallah huzurlu mutlu olalım da gerisi boş....tek dileğim bu....
ne güzel olmuşsun sen öyle yaa mutluluklar canımm..![]()
Allah tamamına erdirsin
Çok tatlısınız![]()
soz fotograflarında yuzun cok guzel cıkmıs. makyajın cok sade ve sana cok yakısmıs. dugun makyajında boyle olsun olur mu:)bu arada sacların cok guzel masallah :)