Alatariiel'in sözünden bir kaç kare =)

maşallah çok yakışmışsınız canım çok güzel olmuşsun ayrıca makyaj saçlar mükemmel:81:

canım allah tamamına erdirsin.
nerelisin bilmiyorum ama bohça niye o kadar az nişan bide bizde bi odayı kapatırız elbiseler alınır ayakkabılar pike takımları şal havlular falan koyar çok az siz mi öyle istediniz

canım allah tamamına erdirsin.
nerelisin bilmiyorum ama bohça niye o kadar az nişan bide bizde bi odayı kapatırız elbiseler alınır ayakkabılar pike takımları şal havlular falan koyar çok az siz mi öyle istediniz

amin canım saol :)
bu nişan degil söz sadece :) nişanda gelen ve yapılan bohçaların resmıde var :)

bu karışık nişan bohçası:
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...05533-alatariielin-karisik-nisan-bohcasi.html

buda bizim aldıgımız bohçalar:
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...sisi/398592-pasama-aldigimiz-bohcaliklar.html

Son düzenleme:
Allah tamamına erdirsin,mutluluklar dilerim....

benimde söz mendilim buna benziyordu,bunun gibi küçük bir sandığa koymuştuk tülle süslemiştik,morlu çiçeklerle,boncuklarla bağlamıştık fln:) ayrıca sözümde bende mor elbise giymiştim..:)) bana o günü hatırlattın..:)

Allah tamamına erdirsin,mutluluklar dilerim....

benimde söz mendilim buna benziyordu,bunun gibi küçük bir sandığa koymuştuk tülle süslemiştik,morlu çiçeklerle,boncuklarla bağlamıştık fln:) ayrıca sözümde bende mor elbise giymiştim..:)) bana o günü hatırlattın..:)

bizde süslemeyi beceremedik gidip hazır aldık:1: o gününü sna anımsatabıldıysem ne mutlu bana :61:

çok güzel herşey bohçalar nişan resimleri kırmızı nişanlık hiç hoş olmaz diye düşünürdüm ama çok yakışmış allah bir yastıkta kocatsın inşallah benimde darısı başıma :5:

soz fotograflarında yuzun cok guzel cıkmıs. makyajın cok sade ve sana cok yakısmıs. dugun makyajında boyle olsun olur mu:)bu arada sacların cok guzel masallah :)

öyle valla...o zaman nasıl geçecek diyorduk,çok var diyorduk ama geçti işte...3 ay kaldı Allah'ın izniyle...zaman geçer bişekilde,inşallah huzurlu mutlu olalım da gerisi boş....tek dileğim bu....

amin canım inş :) zaman geçmiyor geçmiyor derken akıp gıdıyor :D birde benım için hızlıca geçse :D

soz fotograflarında yuzun cok guzel cıkmıs. makyajın cok sade ve sana cok yakısmıs. dugun makyajında boyle olsun olur mu:)bu arada sacların cok guzel masallah :)

ehehe temam kuaföre soylerım =))) keşke herşey hazır olsada iş bı makyaja kalsa :) teşekkür ederim canım :17:

Back