• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alaca'nın Diyet Günlüğü

bencede pılav yapma canım yapınca yenılıyo yanı ben duramıyom sımdıye kadarkı menun guzel ama sabah ekmek az olmus:26:

canim yumurta patetesliyli ondan ekmegi az tuketim
dövmeç nasıl oluyor merak ettim yöresel bişey gibi..

aslinda annemler koyde patlicanlari biberleri ateste kozlerlerdi doomateste sacta pisirilirdi sonra bunlar kabuklarindan ayrildiktan sonra bol sarimsekla iyce bir kapta dovulurlerdi istege bagli biraz zeytin yagida katan oluyor tabi yaninda sacta yapilmis bazlama bide ayran harika oluyordu ayrica sebzelerde tamamen organik kendimiz yetistirirdik... bu yemege bizim orda dovmec denilirdi ama baska yorelerdede yapiliyor ama ne diyorlar bilmem ben adiyamanliyim ama pariste yasiyorum....

Son düzenleme:

aslinda annemler koyde patlicanlari biberleri ateste kozlerlerdi doomateste sacta pisirilirdi sonra bunlar kabuklarindan ayrildiktan sonra bol sarimsekla iyce bir kapta dovulurlerdi istege bagli biraz zeytin yagida katan oluyor tabi yaninda sacta yapilmis bazlama bide ayran harika oluyordu ayrica sebzelerde tamamen organik kendimiz yetistirirdik... bu yemege bizim orda dovmec denilirdi ama baska yorelerdede yapiliyor ama ne diyorlar bilmem ben adiyamanliyim ama pariste yasiyorum....

ufff canım çekti walla bayılırım közlenmiş sebzeye :56:

ufff canım çekti walla bayılırım közlenmiş sebzeye :56:

bende bayilirim ama yaninda sicak bazlama ve ev yapimi ayranla tabi diyet icin sicak bazlama pek ideal degil aslinda arada bir kilo verirsem odul olarak yapabilirim

evet aksam yemegimide yedim
kanat izgara 3 tanne
kozlenmis patlican biber
salata
yarim gofret cay hazir degildi sigara icmek icin yedim cay icmesem ile sekerli birsey yiyecem
yatana kadar form cay
3.5 litre su

evet aksam yemegimide yedim
kanat izgara 3 tanne
kozlenmis patlican biber
salata
yarim gofret cay hazir degildi sigara icmek icin yedim cay icmesem ile sekerli birsey yiyecem
yatana kadar form cay
3.5 litre su

oohh közlemişsin patlıcanları biberleri miss gibi..akşam menün güzelmiş canım..kanat ızgaradan 3 tane yiyip durabildiysen bravo sana ben bi oturuşta 5 den azla kalkamıyorum sofradan :1: afiyet olsun..

buyk gun gelmis catmis bile bu gun cuma gelelim kilo durumuna
baslangic:83
gecen haf:72.2
bu hafta:70
giden:2.2
birazdan guzel bir kavaltiyla gune baslarim insala haftaya 68 rakamini gorurum

haftada 2,2 kg...süpersin canım..böyle devam edersin umarım..

off o naıs bıseymıs yaa benıdme canım cektı bayılırım bu tarz seylere:56::1:

ooo süpersin canım kendı 300 grımdan utandım valla:17:tebrıklerrr:46::46:

off o naıs bıseymıs yaa benıdme canım cektı bayılırım bu tarz seylere:56::1:

bende cok severim bu tarz seyleri

ooo süpersin canım kendı 300 grımdan utandım valla:17:tebrıklerrr:46::46:
canim ben gecen hafta aldigim icin yani kisa surede almis oldugum bir kilo oldugu icin bu kadar verdim hata gecen hafta bu rakami gorunce yeniden gunlugume donup mucadele vermeye karar verdim insalah basaririm ...

yediklerimi yazayim oglum yoken hemen banyoya kosayim
ac karinla bol su
kavalti
dunden ogluma yaptigim kuru zebze kavurmasinda geriye kalanini ustune yumurta kirdim yaninada yogurt koydum offf harikaydi
3 tane zeytin
1 buyulu cayimdan ictim
oglen icin sayet mercimegim varsa zebzeli mercimek corbasi yaparim yoksada yayla corbasi yapacam yaninda salata dusunuyorum...

canim ben gecen hafta aldigim icin yani kisa surede almis oldugum bir kilo oldugu icin bu kadar verdim hata gecen hafta bu rakami gorunce yeniden gunlugume donup mucadele vermeye karar verdim insalah basaririm ...

ıyı yapmıssın canım ınsallah canım ıstedıgımız kıloya ınerız:34:

oglen yediklerimide yazayim artik kavaltidan sonra ara yapmadim
1 frm cay ictim
oglen koca bir kase yayla corbasi
1 dilim ekmek
ceyrek salatalik

ara tarcinli sut 100ml

simdi ise 10 badem 20 tane kuru izmir uzumu yiyecem ve 1 form cay icecem

Son düzenleme:
aksam yedıklerımıde yaayım
bır kase yayla corbası
2 tane kucuk gofret

yatana kadar 1 form cay
3.5 lıtre su
ınsalah baska bırsey yemem

3 gunluk aradan sonra nihayet bugun duzenime donecem kaldigim yerden devam ama bu 3 gun durum vahimdi yinede kiloma bakmadim insalah fazla almamisimdir....

sabah bol su ictikten sonra guzel bir kavalti yaptim
1 yumurta
4 zeytin
1 dilim beyaz peynir
salatalik domates
1 dilimn ekmek
1buyulu cayimdan ictim

ara bir mandalina yiyecem simdi
oglende ne yiyecegimi bilmiyorum

Back