• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alaca'nın Diyet Günlüğü

evet aksam yemegımıde yedım aslında sebze yemegı dusunuyordum ama olmadı

yarım kase corba
bl salata
1 dılım tam bugday ekmegı
bılıyorum ekmek gereksız oldu ama canım cektı...
YATANA KADAR 1 FORM CAY
3.5 LITRE SU

ben ekmek konusunda cok katı deılım corban bıle yarım kase az bıle geldı bana kahvaltın cok güzel ama:34:

gune bol su icerek basladim ve guzel bir kavalti

1 kk beyaz peynir
2 tane zeytin
yarim yumurta
yarimsar salatalik domates
bir kac dal yesil nane
2 dilim tam bugday ekmegi
2 kucuk koz biber

simdide elimde doganin buyulu bohca cayi var ilk defa icecem insala tadi kotu degildir...

menü çok güzel çok doyurucu özellikle köz biberlere bittim en sevdiğim şey:) hatta en sevdiğim öğünde kahvaltıdır.Bakalım öğlen ne yiycen takipteyiiiiiiim.

canımsın bence kahvaltın güzel...
Inşallah ben gelende beraber zayıflarız..
dort gozle beklıyom burayı yıkacagız ınsalah....
gune bol su icerek basladim ve guzel bir kavalti

1 kk beyaz peynir
2 tane zeytin
yarim yumurta
yarimsar salatalik domates
bir kac dal yesil nane
2 dilim tam bugday ekmegi
2 kucuk koz biber

simdide elimde doganin buyulu bohca cayi var ilk defa icecem insala tadi kotu degildir...

ben ekmek konusunda cok katı deılım corban bıle yarım kase az bıle geldı bana kahvaltın cok güzel ama:34:
canım salata bol yıyınce anca yarım kase ıcebıldım....

menü çok güzel çok doyurucu özellikle köz biberlere bittim en sevdiğim şey:) hatta en sevdiğim öğünde kahvaltıdır.bakalım öğlen ne yiycen takipteyiiiiiiim.
tesekur ederım canım oglenkı menum az sonra....

ben de günlüğüne şöyle bi baktım.menülerin kaçamaksız duruyor.sanırım daha önce kilo verip tekrar aldın.tekrar verirsin eminim.ben çizelgeni göremiyorum ama bu benden kaynaklanan bişeymi yoksa sistemdenmi anlamadım :44:

cızelgem gozukmuyrmu ama ben goruyorum acaba nıye

Kavaltıdan sonra buyulu cayımı :52::52::52:ıctım oglumla 1 saatlık yuruyus yaptık sonra eve geldık oglum gofret ıstedı bende ıkı tanecık yedım cızzzzzzzzzzz oldum

oglen yemegınde
1 tabak zeytın yaglı kabak
bol salata
yarım bardak ayran ayranım bıtı dıye ıcemedım yoksa kesın ıkı bardak ıcerdım duramazdım.....

:27::27::27:ahhhhhh yazmayı unuztum sabah tartıda 70.3' gordum hehe sevındırık oldum:27::27::27::27::27:

dun oglenden sonram berbat gectı oglum tam yatacaktıkı kapı caldı arkadsım kızıyla gelmıstı bıraz gectı kuzen ogluyla geldı oglunu bıraktı gıtı oglum uyuyamadı dıye durmadı hertarafı batırdı kuzenın oglu bır taraftan babası bırakmıs gıtmıs dıye aglıyor arkadasın kızı sakındı ama ters bır zamanda geldıgı ıcın oda bende hıc bırsey anlamadık oglumun uyku saatınde normalde kımseyı kabul etmıyorum ama habersız gelınce bırsey dıyemedım oglum huzursuz olunca bende sıtrese gırıyorum strese gırıncede ne yesem anlamaıyom ah bıde artık gıdınce yatırırım dedım tam onlar cıkacakken baska kuzenım geldı benımkı ıyıce huzursuz oldu bende resmen kafayı yedım tabı kafayla beraber yatana kadar ne bulduysam nu yedım.... Eh buda sabah tartıda yapacagını yaptı rakamı yazmaya utanıyorum......

dun oglenden sonram berbat gectı oglum tam yatacaktıkı kapı caldı arkadsım kızıyla gelmıstı bıraz gectı kuzen ogluyla geldı oglunu bıraktı gıtı oglum uyuyamadı dıye durmadı hertarafı batırdı kuzenın oglu bır taraftan babası bırakmıs gıtmıs dıye aglıyor arkadasın kızı sakındı ama ters bır zamanda geldıgı ıcın oda bende hıc bırsey anlamadık oglumun uyku saatınde normalde kımseyı kabul etmıyorum ama habersız gelınce bırsey dıyemedım oglum huzursuz olunca bende sıtrese gırıyorum strese gırıncede ne yesem anlamaıyom ah bıde artık gıdınce yatırırım dedım tam onlar cıkacakken baska kuzenım geldı benımkı ıyıce huzursuz oldu bende resmen kafayı yedım tabı kafayla beraber yatana kadar ne bulduysam nu yedım.... Eh buda sabah tartıda yapacagını yaptı rakamı yazmaya utanıyorum......

bazen olabiliyor böyle beklenmedik durumlar..sıkma canını dünü unut bugüne bak :3:

üst üste gelmiş aksilikler olabılır arada takma kaldıgın yerden devam et :34:

bazen olabiliyor böyle beklenmedik durumlar..sıkma canını dünü unut bugüne bak :3:

üst üste gelmiş aksilikler olabılır arada takma kaldıgın yerden devam et :34:

aynen oyle yapacam kaldıgım yerden devam ama yınede tartı bozdu moralımı ıste hedefım cumaya kadar guzel bır rakam gormektı ama olan oldu bır gun batırdı.....

bugunkı menum
sabah ılık bır bardak su
kavaltı tam bugday ekmegıyle yapılmıs tost ceyrek ekmek kadardı
1 yumurta
3 zeytın azıcık salatalık domates
2 kucuk koz bıber
ara yapmadım
1 buyulu cayımdan ıctım
oglen
zeytın yaglı zebze yemegı
3 kasık pılav
ara
5 badem

1 form cayı
acaba yarım muz yesemı bılmıyoorum
aksam ıcın daha karar veremedım ne yapsam acaba
ı

aynen oyle yapacam kaldıgım yerden devam ama yınede tartı bozdu moralımı ıste hedefım cumaya kadar guzel bır rakam gormektı ama olan oldu bır gun batırdı.....
boyle durumlarda tartılma bence bıle bıle moralını bozma mısal ben bugun sabah wc cıkmadıgım ıcın tartılmadım cok cıkarsam dıye:34:
bugunkı menum
sabah ılık bır bardak su
kavaltı tam bugday ekmegıyle yapılmıs tost ceyrek ekmek kadardı
1 yumurta
3 zeytın azıcık salatalık domates
2 kucuk koz bıber
ara yapmadım
1 buyulu cayımdan ıctım
oglen
zeytın yaglı zebze yemegı
3 kasık pılav
ara
5 badem

1 form cayı
acaba yarım muz yesemı bılmıyoorum
aksam ıcın daha karar veremedım ne yapsam acaba
ı

menün gzüel canım 5 badem az olmus ara için aksama saldırmamak ıcın bısey daha yıyebılırsın ama muz mu onu bılemıycem muz benı kesmıyor cabuk acıktırıyor cunku:1:

nihayet geldim
ilk once menumu yazayim

ac karna bol su
kavalti
ogluma yaotigim patetesli omleten koca bir dilim
3 zeytin
1/2 beyaz peynir
1/3 salatalik domates
iki sisrik tam bugday ekmegi
1 cay

ara kucucuk bir cikolata

oglen
tavuklu salata
ogluma yaptigim kuru zebze kavurmasi durumunden 3-4 isirik (cok guzeldi dayanamadim)

birazdan form cayimi icerim hata yapayimda geleyim.............

Son düzenleme:
aksama izgara tavuk kanat yanina pilav salata dusunuyordum ama pilav yaparsam dayanamazz yerim diye pilavdan vazgectim en iyisi patlican kirmizi ve yesil biber kozleyeyim sarimsakli dovmec yapayim yaninada normal salata of ayran diyecektim ama yogurdu daha sabah mayaladim anca yarina kirarim
acaba boyle iyi olurmu hem bende pilav yemekten kurtulmus olurum....

aksama izgara tavuk kanat yanina pilav salata dusunuyordum ama pilav yaparsam dayanamazz yerim diye pilavdan vazgectim en iyisi patlican kirmizi ve yesil biber kozleyeyim sarimsakli dovmec yapayim yaninada normal salata of ayran diyecektim ama yogurdu daha sabah mayaladim anca yarina kirarim

bencede pılav yapma canım yapınca yenılıyo yanı ben duramıyom sımdıye kadarkı menun guzel ama sabah ekmek az olmus:26:

dövmeç nasıl oluyor merak ettim yöresel bişey gibi..

Back