• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alaca'nın Diyet Günlüğü

ah be ne oldu bana ya butun hafta cok dikat etmeme ragmen anca 200gr vermisim ne oluyor ya bu 69'dan kurtulamiyacakmiyim.....
bas:83
gecen hafta:69.6
bu haf:69.4
gid:200
top.gid:13.6
hedef:60
cnm ne gzel işte vermişsin en azından
bnm tartım dijital değil ya o yuzden ancak kiloluk farklarda anlayabiliyorum verdiğimi keşke gramlık olsa da ben de hergün 50g 00 gram da olsa bakabilsem
boyun uzun mu ki bu kadar zor gidiyor kilolar ha???
bak üzülmek yok yarından ititbaren paylaşıma devam motivasyona devam ok????

cnm ne gzel işte vermişsin en azından
bnm tartım dijital değil ya o yuzden ancak kiloluk farklarda anlayabiliyorum verdiğimi keşke gramlık olsa da ben de hergün 50g 00 gram da olsa bakabilsem
boyun uzun mu ki bu kadar zor gidiyor kilolar ha???
bak üzülmek yok yarından ititbaren paylaşıma devam motivasyona devam ok????
canim benim anca bir haftada verdim 200gr mi ben bir aralar hatirliyorum gunluk 300 gr verdigim oluyordu tabi hafta sonlari denge bozulurdu o ayri mesele ama simdi yerimde sayiyorum halbuki bu hafta baya dikat ettim sadece bu aksam sinirimden borek yapmistim iki tane yedim sekerli cayla hemde normalde sekeri birakmistim ama tartida gordugum rakam moralimi bozdu...

boyum 1.64 uzun degilim ama bilmiyorum vucudum direnis doneminde galiba sanirim beni teslim almak istiyor vazgecirmeye calisiyor ama bu geceyi saymasak vaz gecmiyecem.........
200 gr 200 gr olsa veriyorsun hedefine az kalmış ha gayret :34:

tabi hic yoktan iyidir ama ne yapalim belkide vucut direniyor sanirim vucudu sartacak birseylere ihtiyacim var......

Son düzenleme:
ne zamandir menumu yazamiyorum
dunki menum
sabah beyaz peynirle ve beyaz ceyrek ekmekle yapilmis tost salatalik domates 3 tane zeytin
ogen 3 kasik pilav 3 kasik kur fasulye
ara 2 tane mandalina
1 form cay
aksam
1 kase cacik 3 catal makarna
1 form cay
toplam
2 litre su
biliyorum cok duzensiz bir menu oldu

buda bugun yediklerim
sabah
1 yumurta 3 zeytin 2 dilim beyaz peynir
cok az ter yagi
2 dilim kepek ekmegi
salatalik domates
1 sekersiz cay

oglen
tavada cok az yagda pisirdigim hamsi yaninda salata

1 form cay
ara belki 1 mandalina yerim
aksam yine hamsi salata yerim galiba
yatana kadar 3 litre su 1 form cay daha

canım sen taaa nerelerden gelmişin bu kilolara...
dayan bence...durakladın galiba:40:
vazgeçme sakın...
duraklama döneminde ne yapılmalı acba?

sıkma tatlım canını seni deniyor vücudun mümkünse hareketi artır ya da ne bileyim biraz metabolizmanı şaşırtacak şeyler yapabilirsin. bugünkü kahvaltın doyurucu olmuş öğlen ve akşam yemeklerin araların da güzel bence:) tebrik ediyorummm devam devam devamm:)

canım sen taaa nerelerden gelmişin bu kilolara...
dayan bence...durakladın galiba:40:
vazgeçme sakın...
duraklama döneminde ne yapılmalı acba?
ben bir ara vucudu sasirtmak icin iki uc gunluk sade tavuk eti yiyrdum haslama seklinde kavalti bile tavuk olunca artik midem almiyor sede tavukla vucudu sasirtmak .. farkli birsey bulmaliyim ama sunu soyleyeyim tavuk baya ise yariyordu...
sıkma tatlım canını seni deniyor vücudun mümkünse hareketi artır ya da ne bileyim biraz metabolizmanı şaşırtacak şeyler yapabilirsin. bugünkü kahvaltın doyurucu olmuş öğlen ve akşam yemeklerin araların da güzel bence:) tebrik ediyorummm devam devam devamm:)

sagol canim ya acayip gaza geldim

kendime yari icin menu hazirlasam mi acaba
meselela yarin oglen ve aksam ne yesem hadi kavalti bildigimiz klasik kavaltida ...
dusunuyorummmm
buldum patlican kozleyeyim sarimsakli yogurtla karistirip yiyeyim bu oglenki menum olsu ama aksama zebze yemegi yaparim olur demiiiii...

tatlım menün iyi afiyet olsun:56:
sadece tereyağını birazcık hayatından çıkarmaya bak derim doymuş yağ içerdiği için o da...
yarın için de öğlen sebze+salata+yogurt
akşam da çorba+salata+ yogurt ya da tam tersi yapabilirsin ekmek yemezsiz sabah hariç
bakalım işe yarıyacak mı ben monti yapmaya başladıgımda sabah tam tahıllı ekmek ama sonra hiç ekmek yok ya kilo verdim biraz sen de dene illa monti yap demiyorum da ekmeği kes bakalım öğlen ve akşamdan pilav makarnayı da tabii bakalım nolcak?

tatlım menün iyi afiyet olsun:56:
sadece tereyağını birazcık hayatından çıkarmaya bak derim doymuş yağ içerdiği için o da...
yarın için de öğlen sebze+salata+yogurt
akşam da çorba+salata+ yogurt ya da tam tersi yapabilirsin ekmek yemezsiz sabah hariç
bakalım işe yarıyacak mı ben monti yapmaya başladıgımda sabah tam tahıllı ekmek ama sonra hiç ekmek yok ya kilo verdim biraz sen de dene illa monti yap demiyorum da ekmeği kes bakalım öğlen ve akşamdan pilav makarnayı da tabii bakalım nolcak?

baya gec bir cevap oldu ama ben ogun oglen patlican yogurladim yedim aksamda koca bir kase kusbasi etle yapilmis tarhana corbasini yaninda salata ve susbiber tursusuyla goturrdum ama onerilerin icin tskr...

hehe 200 200 iniyoruz ne oluyor ya

gecen haf:69.4
bu hafta69.2
giden:200
toplam giden:13.8

süpersinnnn umarım bende böyle yazarım giden kilocuklarımı:):46::46::46:

bi haftada 200 gr hiç vermemekden iyidir canım sonuçda 14kiloya yakın vermişsin inşallah bende veririm yaaa:43: nekadar zamanda verdin bukadar kiloyu

ah canimaslinda ben gecen yil 26 aralikta start verdim ilk uc ayda 12 kilo verdim sonrada hazirana kadar 65 kiloya kadar dustum uoun birsure dikat etmedim tekrar 71 kilo oldum ekimin 6'sindayeninden basladim ve dahada toparlamis degilim kendimi anca iki kilo verebildim bakalim nereye kadar gidecemm
canim eyer karar vermisen sakin ha pes etme kendine guven ve inan o zaman basarirsin... inanarak basaramayacagin birsey yoktur

ah canimaslinda ben gecen yil 26 aralikta start verdim ilk uc ayda 12 kilo verdim sonrada hazirana kadar 65 kiloya kadar dustum uoun birsure dikat etmedim tekrar 71 kilo oldum ekimin 6'sindayeninden basladim ve dahada toparlamis degilim kendimi anca iki kilo verebildim bakalim nereye kadar gidecemm
canim eyer karar vermisen sakin ha pes etme kendine guven ve inan o zaman basarirsin... inanarak basaramayacagin birsey yoktur

bende hep aldım verdim aldım verdim ama bu sefer bırakmam 55e kadar düşcem helebi 58 e düşeyimdee

bende hep aldım verdim aldım verdim ama bu sefer bırakmam 55e kadar düşcem helebi 58 e düşeyimdee

banimde asil hedefim 56 kk'ya takildikca motive oluyorum ve bende vazgecmiyorummm ...insalah beraber atacagi fazlaliklari ...

msj tekrari..............

Son düzenleme:
baya gec bir cevap oldu ama ben ogun oglen patlican yogurladim yedim aksamda koca bir kase kusbasi etle yapilmis tarhana corbasini yaninda salata ve susbiber tursusuyla goturrdum ama onerilerin icin tskr...
rica ederim tatlım
bnm de dikkatimi çekti sen de kaç gündür menü raporu vermiyorsun nerelerdesin??? bak hafta sonu diye sakın bozayım deme...

rica ederim tatlım
bnm de dikkatimi çekti sen de kaç gündür menü raporu vermiyorsun nerelerdesin??? bak hafta sonu diye sakın bozayım deme...

ya uc haftadir esim disarda calisiyor hafta sonlari geliyor bende kucuk yaramazla fazla bir duzen olusturamadim ama son bir haftasi kaldi gecici olarak giti ama olsun esime disarisi yaramis 6 yildir ilk defa geldiki bana hediye getirmis hemde tek tas yuzuk acayip mutlu oldumdunde gun boyu disarda takildik toyrus'a ogluma oyuncak almaya gitik biraz gezdik aksam yemeginide mc hamburger yedik ustelik kavaltida disardan yedik yine borek tarzi seylerle sabah tartiya cikmaya korktum ama korktugum gibi bir rakamla karsilasmadim sadece 200 gr artidayim insala hafta ici dengelerim..

yine 200 200 ne oliyorrrrrrrrr ama haftaya 68' gorursem kurtulacam bu takintidan biliyorum
bide aksam reglim basladi offff
baslangic:83
gecen hafta:69.2
bu hafta:69
giden:200
top giden:14
hedef:60

Son düzenleme:
Back