• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alacakaranlık Serisi -Stephenie Meyer, Ayşegül Uzer

cumartesi 3. film tutulmayi izledim harikaydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
olumsuz elstirilecek gibi degil her yeni film bir öncekisini tamamliyor!!! ayni heyecan, ayni ayni tempo!!! sanki aylarca degilde haftasina verilmis gibi dizi tadinda =))))))
çoookkkk guzellll çoooooooooooookkkkk henuz izleyemeyenler sakinnn kaçirmasinlar!!!!!!!!!!!!!!!!
edward hastayim sana :kedi: :kedi: :kedi:

Bu seri mükemmel mi desem harika mı desem şahane mi desem.. Hepsi aynı kapıya çıkıyor kaydirigubbakcemile3 Çok sürükleyici..

arkadşlar midnight sun ne zmn gelick turkiyeye bi bilgisi olan vr mı. bir iki aya kadar glir die duydum ama bilmiyorum. dışarı çıktğımda kitapçıma sorcm

o kitap henuz bitmedi piyasaya surulmedi, turkiye ye gelebilmesi için önce piyasa satisa çikmasi lazim!!! yazar ilk 12 basligin internete sizdigindan okurlarina küstü... stephenie abla'nin gönlünün olmasini bekliyoruz sabirsizlikla :))))

bende bayılıyorum bu seriye bi kaç kere okudum ama hiç bir şekilde sıkmıyo beni
yanlız internete okuduğuma midnight sun kitabı çıkmak zorundaymış anlaşma varmış ancak meyer
çalınma olayından etkilendiği için yarım bırakmak zorundan kalmış kendisi sitesinde bi açıklama yapmış
serinin hayranları meyer'i hiç rahat bırakmıyorlarmış....
bu kitap hakkında net bir bilgisi olan varmı arkadaşlar ??

bu seriyi 1 haftada resmen soluk almadan okudum ve kitaptaki duygusallıktan cok etkilendim..

Bende bu seriyi hemen okuyup bitirenlerdenim cok güzel yazilmiş bir hikayeydi, hemen bitmesine üzüldüm, bree tanerin 2 ci hayatinida aldim okudum hala almak isteyen olursa bana ulaşsin uyguna verebilirm.

Mükemmel ya tam anlamıyla mükemmel tüm kitapları bi çok kez okudum resmen başlayınca bırakamıyorsunuz her dakika heryerde okuyabilme kapasitesine sahip oluyorsunuz..Edwardın karakteri beni en çok etkileyen şeydi zaten..Herkes okumalı derim.

Son düzenleme:
biter mi ??? kasimda devamm :D :D :D kaldigi yerden yine toplar kitlesini :) :)
gel kasim ayiiiii gellllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll :D :D :D

1 haftada bitirilebilecek akıcılığı olan ve bitince devam beklenen müthiş seri. kesinlikle okunmalı. ben aradığımı fazlasıyla buldum. harika diyebilirim.:52:

Midnight Sun - Geceyarısı Güneşi

mskapak1jo1.jpg

Serinin henüz tamamlanmamış , ancak yazımı sırasında 12 bölümünün internete sızmasıyla yarım kalan 5. kitabı .
Bu kitapta herşey baştan Edward ın gözüyle anlatılıyor.

4 kitabı okudum ama kitapçı başka yok demişti serinin kitabı vay kalleş vaayyy..:ssz:

Nerden bulurum acaba?

Back