Alacakaranlık Serisi -Stephenie Meyer, Ayşegül Uzer

4. kitap da bitti eeee şimdi napcaz bakalım kafamçokkarıştı
bekle keyfini yazarın da Midnight sun ı bitirsin bakalım :roflol::roflol:

ay ilk kitaba daha yeni baslıcam burdan öğredim filmin kitabı olduğunu filmi zaten beğemistim özellikle edward ı :asigim: simdi ayse kulinin veda kitabını okuyom biter bitmez bu seriye baslıcam :delphin:

evet yaaa 5. kitap ne zaman çikacakmis???
bilen var mi???

Dün gece Alacakaranlık ın filmini izledim...topiği görünce şaşırdım ve çok hoşuma gitti yazmadan geçemedim.oldukça geniş bir kitlesi olduğu belli gerçekten.muhteşem bir filmdi bence ne sıradan bir aşk hikayesi ne de klasikleşmiş bir vampir gerilimi....2.filmi heyecanla bekliyorum kasım ayında gösterime girecekmiş bildiğim kadarıyla Yeni ay...kitaplarını da okumak istiyorum sabırsızlıkla

Beş kitabıda okudum, filmide izledim :asigim: Kitapların hepsi muhteşemdi, tek kusurları çok çabuk bitmeleri kaydirigubbakcemile3 Nerdeyse 7/24 okudum sırnaşık şey Film ise karakterleri görebildiğim için iyiydi, kitabın aynen yansıtılmamış yada yansıtılamamamış olması üzücü. Umarım New Moon'un hakkını verirler.

Biraz zaman geçsin tekrar okuyacağım sırnaşık şey

Hayatımda okuduğum en güzel kitaplardı herkese tavsiye ederim, binlerce sayfa olmasına rağmen 4 kitabı 2 günde bitirdim.

ben 4 kitabı bi çırpıda okudum çok severek tutkuyla sanki bella benmişsine okudum filmini daha öhceden izlemistim edwarda asık olmamının etkisi büyük tabiii :asigim:

acaba 5.kitap çıkarmı bi fikri olan :uhm:

ilkini okudm diğerini arkadaşım okuyo bitirsn hemen bşlıcm çok güzel bi ktptı zaten bn filmdeki edwarda aşıkımm :utangac:

dün akşam üstü 4 te aldırdım şimdi bitti.. çalıştığım için hemen bitiremedim
bugün akşamda yeni ayı aldırıyorum

filmi dün izledim ve acayip meraklandım .. meraklı bir kitap takipcisi olarak bu seriyide okumalıyım :)

Şiddet ile tavsiye ederim
4 kitabı okudum
filmi izledim
5. kitap ın 12 bölümlüğünü okudum..
Hala aklımın bir köşesinde,5 kitap daha yazsın stefan ablamız diyorum

Valla bir arkadaşımın kardeşi o kadar tavsiye etti ki, bu kitabı da merak ediyorum ama seri halinde okumak lazım..

hatta gece pencereyi açık bırakmış Edward gelsin diye..O kadar etkilenmiş karakterden.)))

Yani edward varmış bilmiyorum tabii okuyunca görcez..

ikinci kitabin almancasini okuyorum suan gercekten cok güzel (:
1. kitabin filmi cok güzeldi ocakta ikincisinin filmi cikicak :)

asıkım edward :asigim:
iyiki okumuşum
simdi 2 dvd lik filmi alıcam(alacakarnılık )
ve resimli kitabı(alacakarnılık)

ahhh edwarddddddd....opuyorumnanaktan

bende göçebede kaldım kızlarr..
bulamadmı burda kitabını heryerde bitmiş...
sabırsızlıkla araştırıyorum...

bu seriyi okumayanın hayatında biryerle bi eksiklik kalacak diyorum
yani bi yanınız eksik olacak , yok böyle bir sevgi tutku...

bende seriyi okudum bitti dördüde.. keşke devam etse diyorum .. bütün gün kitap okuyodum bitince birden garip oldu büyük bi boşluk hissetim senağlama çook sürükleyici bi serii bayıldım bayıldıım:lepi:

bende seriyi okudum bitti dördüde.. keşke devam etse diyorum .. bütün gün kitap okuyodum bitince birden garip oldu büyük bi boşluk hissetim senağlama çook sürükleyici bi serii bayıldım bayıldıım:lepi:

evet seri bitince bi boşluk hakim oluyor..
keşke diyorsun seri hiç bitmese...
meyer ablamız geceyarısı güneşi net e sızdı diye çıkarmayacak gibiymiş
oysa seriyi 12 kitap olarak düşünmüş 8 i yazılmış bildiğim kadarıyla

şimdi göçebe yi okuyorum yeni başladı..
ama bi yanım hala adward bella reneesme diyor
güzel kızlarını hayal etmek güzeldi...
ve aralarındaki aşk sonsuz olmadan öncede çokgüzeldi...
pehh
anca romanlarda olur böyle aşkk
bugün benim doğum günüm ve kocişş hatırlamadı henüz... :delphin:
koca akşam oldu..
ahh edwardd ahhh seni niye klonlamıyorlar romandan dünyaya...:delphin:

Back