• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alacakaranlık Serisi -Stephenie Meyer, Ayşegül Uzer

ufff kaç seri buyaaa

bende aldım 1. ama henüz okuyamadım

piyasada su an 4 kitabi bulunuyor
benim bildigim 4...
yazar 5. kitabin uzerinde çalisiyor ama net'e sizdirilan bölümlerinden dolayi tepkili
ne zaman yazarlarim net'teki taslaklari okumayi birakirda kitabimi beklerse o zaman yazicam diyormus....
sen daha yolun basindasin 3 kitap var okuman gereken ve biride yazar tarafindan yolda...
bence ne kadar uzarsa bu seri o kadar guzel olur :)))

ben daha filmi falan ortada yokken kitapevinde denk gelip alacakaranlıkla karşılaşmıştım.bir göz atıp serisi olmasının verdiği güvenle satın aldım..okudum..bana ayşegül serisi okuyormuşum gibi geldi..anlamsız tatsız tuzsu bir kitap hissi verdi...boşa harcanan bir para ve boşa harcanan zaman değerlendirip kütüphaneme koydum kitabı.seriyide bitirmedim haliyle.
sonra baktım filmi yapıldı allah allah dedim nasıl yani CADIARZU sonra sinema salonlarını gözlemledim teenage denilen 13-20 yaş arası grubun ilgisi çok yoğun...23-24lere kadar gidiyor..doğru bir tespit dedim kendimce..
bilmiyorum dediğim gibi bana çok hafif geldi..yorumlara bakılırsa epey fenomen hale gelmiş..şaşmamak gerek..edward cullen'de bir fenomen değilmi zaten yerimseniben

alacakaranlığı şuan okuyorum uzun zaman önce almıştım başlama fırsatım şimdi oldu
güzel gidiyor 1. kitabı bitirip diğer kitaplarıda okuyacağım

harika alacakaranlık bitti
yeniay geçtim harika gidiyor dahada heycanlı ....
yeniay bu gidişle çok kısa bir süre içinde biter ...
:)

şu an 4. kitabını okuyorum 2. kitap süperdi
yeni ay filmine de gittim gerçekten güzel etkileyici masal tadında...

2. kitabı
3 günde bitirdim ben
ve depresyona girdim
ben şimdi nasıl vakit geçiricem diye
sonra 3. itaba başladım
dedmki başlarken uzun uzunn yavaş yavaş okucam
ama olmadı oda 1-2 hafta gibi bi sürede bitti
güzel ve sürükleyicii
tavsiye ederim

seriyi bitirdim :(( ve resmen bi boşluğa düştüm.. yeni kitabını sabırsızlıkla bekliorum.. olmadı tekrar okuyacaaam hepsini:hulya:

Alacakaranlık' ı yeni bitirdim.
Yeniay' ı kızım arkadaşına vermiş, elime geçince okumak istiyorum.

Alacakaranlık
Yeni Ay
Tutulma
Şafak Vakti

Hepsini okudum şuan Şafak vaktindeyim yüz sayfa falan kaldı bu gece bitiririm sanırım... En güzel kitap da buydu ama yeniay çok sıkıcı..

Bağımlılık yaratan bir kitaptı.Kitabı okumaya başladığımda dünyadan kopuyordum ne kimse arasın ne seslensin istemiyordum sadece kitabımla başbaşa olmak istiyordum uzun bir sürede etkisinden çıkamadım ve beni kim bir şekilde kıskanmayan biri olan sözlüm Edward'ı kıskanıp benimle 1 hafta konuşmadı:)

midnight sun'dan haberi olan var mı kızlar ya :a015: en son yazacağını ima etmişti stephanie meyer ama ??

şu an şafak vaktindeyim 3.kitapta biraz sıkılmıştım diğer kitapları çok güzeldi
şafak vaktide süper ortalarındayım kaydirigubbakcemile4

hastasıyımmmmm hepsını okudum.fılmler seyredıldı.yenısını merakla beklıyorum.en buuk hayranıyım.

bende kitabı okurken dünyadan kopanlardanım kitaplar bitince midnight sun'12 bölüm dahil..hayatımda bi boşluk oluştu sanki 5.kitabı bekliyorum ne zaman çıkacak haberiniz varmı ayrıca tutulma ve şafak vaktinin fragmanlarıda nette geziyor

12 bölümde edwardın aslında ne kadar kıskanç bi vampir olduğunu okuyosunuz süperrrrr

arkadşlar midnight sun ne zmn gelick turkiyeye bi bilgisi olan vr mı. bir iki aya kadar glir die duydum ama bilmiyorum. dışarı çıktğımda kitapçıma sorcm

iyiki de alıp okumuşum şu kitapları ya :)
aşırı olarak twiLight çıyım şuan :D

Back