Alacakaranlık Serisi -Stephenie Meyer, Ayşegül Uzer

Edward'mmmmopuyorumnanaktan
Ölüyorum bu seriye yaa nasıl bi hayal gücü var bu stephenie ablanın şakkıdı
Bende Tutulma'yı okuyorum şimdi sırnaşık şey
Yavaş yavaş okuyorum ki bitmesin...sırnaşık şey
Yeni ay'ın filmi çekiliyor ama taaa aralıkta çıkcak buraya gelene kadarrr...:gitme:
Neyse herkes okusun bu kitabı ya süperr !!Twilight foreverrr:lepi:

Son düzenleme:
1.kitap çocuksu
2. ve 3. kitaplar sürükleyici ve güzel
4.kitap suyunu çıkarmış artık yazar..yani fantastik bi seri tamam da 4.bitirmek üzereyim ama gitmiyo işte

ınsanda okuduktan sonra
Ah bi vampir bulsam da aşık olsam dedirten tehlikeli bi seri :P

ben şuan 3.cü kitabı okuyorum
ilki çok güzeldi ikinciyi biraz sıkıcı buldum şu jacop bölümü özellikle bellanın bazı saf davranışları çileden çıkarıyo insanı ama yinede sürükleyiciydi en azından 1 haftada 3.kitabı bitirmeme az kaldı

arkadaşlar okumaya devam edin ben serisini bitirdim alacakaranlık filmini de izledim şimdi kasımın 20sinde yeniay filmi çıkacak merakla bekliyorum sonunu bildiğim haldezemuszemus

evet seri bitince bi boşluk hakim oluyor..
keşke diyorsun seri hiç bitmese...
meyer ablamız geceyarısı güneşi net e sızdı diye çıkarmayacak gibiymiş
oysa seriyi 12 kitap olarak düşünmüş 8 i yazılmış bildiğim kadarıyla

şimdi göçebe yi okuyorum yeni başladı..
ama bi yanım hala adward bella reneesme diyor
güzel kızlarını hayal etmek güzeldi...
ve aralarındaki aşk sonsuz olmadan öncede çokgüzeldi...
pehh
anca romanlarda olur böyle aşkk
bugün benim doğum günüm ve kocişş hatırlamadı henüz... :delphin:
koca akşam oldu..
ahh edwardd ahhh seni niye klonlamıyorlar romandan dünyaya...:delphin:

ne 12 kitap olarak mı :bbo: keşke öyle olsa ve hepsini çıkarsa ahh ahh bi dizi izler gibi tutulsak kitaba ne güzel olur .. ben o kitabı internete sızdıranlara ne diyim şimdi !!

ahh...en büük hayranlarındanımmm..herşeyi ama herşeyini biliorm nerdeyse şakkıdı..tesadüfen filmine gitmiştim sonra tutuldm kaldımmm kaydirigubbakcemile2 1.kitap ve 4.kitap mütissti..şimdi 20 kasımı bekliormm bütün heycanımlaa :asigim: new moon un filmi içinn...zaman cabuk gecsinn..:S

süper bi kitap..vampir kavramı bizim kültürümüzde pek olmadından çok önyargılı başlamıştım kitaba ama bi solukta okudum ve meyer e hayran kaldım şimdi de yeni aya başladım zemuszemus

Çok güzel bir seriydi.Ama Bella'nın Jacob'la arasında olanlara çok sinirlendim hatta bırakıcaktım kitabı :D

2. kitabı bitirdim biraz sıkıldım çünkü edward yoktu ama sonu müthişti :D 3 e başlamak için sabırsızlanıyorum kaydirigubbakcemile4

2. kitabı bitirdim biraz sıkıldım çünkü edward yoktu ama sonu müthişti :D 3 e başlamak için sabırsızlanıyorum kaydirigubbakcemile4

Serinin en çok sevdiğim kitabıdır New Moon..
Bu kadar iç acıtan, bu kadar derinden yaralayan bir kitap hiç okumadım şimdiye kadar.
Sanki Bella'yı değil Edward beni terk ettimafoldumben

Yazar mükemmel ..
Karakterle o kadar bütünleşiyorsunki, onun acısı senin acın, onun sevinci senin sevincin oluyor.

Tüm seri çok güzel ama New Moon (Yeni Ay) ve Midnight Sun (Gece Yarısı Güneşi) ni tek geçerim..

İlk okduğunda sıkıcı gelebilir Jacob'lı kısımlar ama tekrar okuduğun zaman kitabın tamamı harika geliyor.
Çünkü Edward'ın yokluğunun ne kadar acı olduğunu hissediyorsunmafoldumben

Serinin en çok sevdiğim kitabıdır New Moon..
Bu kadar iç acıtan, bu kadar derinden yaralayan bir kitap hiç okumadım şimdiye kadar.
Sanki Bella'yı değil Edward beni terk ettimafoldumben

Yazar mükemmel ..
Karakterle o kadar bütünleşiyorsunki, onun acısı senin acın, onun sevinci senin sevincin oluyor.

Tüm seri çok güzel ama New Moon (Yeni Ay) ve Midnight Sun (Gece Yarısı Güneşi) ni tek geçerim..

İlk okduğunda sıkıcı gelebilir Jacob'lı kısımlar ama tekrar okuduğun zaman kitabın tamamı harika geliyor.
Çünkü Edward'ın yokluğunun ne kadar acı olduğunu hissediyorsunmafoldumben

aynen ya resmen kendim terkedilmiş gibi oldum :gitme: sıkılmamın nedeni bellanın jacobla yakınlaşması ve edwardın gelmemesiydi ama o gelince herşey çok güzeldi :teytey: bellanın yaşadığı o umursamazlığın anlatımı çok hoştu ayrıca :lepi:

kitap çok harika arkadaşalar ya filmi ilk duyduğumda o ne öle dedim vampir falan v ar diye ama şimdi hayranıyım serinin. daha anca tutulma kitabındayım bu siteyede hayranım 5. kitabının çıktığını söleyen arkadaşım sayesinde o 12 bölümüde indirdim

eşim duymasın ama ben sanırım bir vampire aşık oldum :asigim:
10 sene önce geride bıraktığım ilk aşk kıpırtılarını midende kelebeklerin uçuşmasını sanki tekrardan yaşadım..hissettim..
ancak bu kadar güzel anlatılabilir bir aşk...elimden bırakamıyorum hiç bitmesin istiyorum..serinin 3.kitabını okuorum şuan..vampirlerle ilgili falan demişlerdi önyargılıydım okumadım ama şimdi bu kadar geç okudğum için çok pişmanım:S

arkadaşlar stephenie meyer midnight sun'ı yazmayı bırakmış diye okumuştum. devam etmeye karar vermiş mi? kitapla ilgili bilgisi olan var mı? ben 12 bölümünün çalınıp internete falan sızdığını ve bu olay sonrasında sterhenie meyerin kesin bir karar olmamakla beraber bu kitabı tamamlamama kararı aldığını biliyorum. yeni bi gelişme olduysa bilgilendirin lütfen :gitme:

kendi sitesinde kitabı gösteriyor ve o sızanlar taslakmış diye biliyorum ben. çünkü kendi sitesinde giriş kısmını vermiş kitabın. inş. en kısa sürede çıkar.

illede vampir sevgili isterimmm baskada istemem
ama herhangi bir vampir'de degil edward'i istiyorum asagisi kurtarmaz :))))))

ufff kaç seri buyaaa

bende aldım 1. ama henüz okuyamadım

Back