Alacağım kararda bana yardım edin

Benim de kızım sabahçı ve okuldan etüd alıyor onu..
Akşam da bırakıyor..
Yoruluyor diye düşüneceksiniz belki ama arkadaşınızın evinde de yorulur..
Başkasının evinde ne kadar rahat edebilir..
Hem etüdde çok çok daha başarılı olacak..
Bence bir araştırın iyi bir etüd bulabilirsiniz..

Arkadaşıma güveniyorsam , özellikle çocuklarla diyaloğu , asabiyeti , sakinliği vs. konularında ; gözüm arkada kalmadan işe giderdim .
Akşam biraz pertin çıkacak ama kızın yatana kadar yemeğe falan girişme , sadece onunla ve dersleri ile ilgilen . Dolu dolu geçirilen 2 saat bile , boş beleş tv karşısında geçirilen 12 saatten daha kalitelidir anne çocuk ilişkisinde . O yatınca da dalarsın mutfağa

Dene bence , sonuçta senet imzalamıyorsun , baktın kızının psikolojisi bu durumdan çok olumsuz etkileniyor (ufak kaprisler dışında) sen kendini yetersiz hissediyorsun , ayrılırsın .

Sen yaparsın kontesim ya , bana öyle geliyor

Kızın ne diyor,ben onun fikrini de alırdım. Bir de annem işe başladığında ben 2.sınıfa gidiyordum, kardeşim de anasıfına gidiyordu(4-5 yaşlarındaydı).Öğlen çıkıp eve gelirdik,şükür seneler geçti büyüdük.Annemin yere kurduğu sofrayı,termosa bıraktığı çayı hatırlıyorum da ya o gelene kadar yerde beklerdi ya da mutfak tezgahında yığılırdı :)) Belki kızın da başarabilir,onun bir fikrini al derim.

bence kızının fikrini almalısın bakalım o istiyormu sizin arkadaşınızla beraber durmak.. bu önemli.. eğer anne ben o teyzeyi çok seviyorum tamam derse ne alaaa..

banada etüt fikri daha mantıklı geldi..bende çalışıyorum çocuklarım okul çağına gelince etüt okuldan servisle alıyor yemek yediriyor dinleniyorlar sonra ödev yapıyorlar yapamadıklarını soracak öğretmenleri oluyor sonra ikindi kahvaltısı yapıyorlar birazdaha oyun oynuyorlar servisle eve bırakılıyorlar..

bence böyle daha mantıklı.. ben bu devirde kimseye güvenemiyorum o yüzden bilemedim yani arkadaşına bırakma fikri pek sıcak gelmedi.

Canim benim yeni gelişmeleri de okuyup fikir verir misin peki ? :)
kesinlikle çalışmalısın kontes.. kızın büyük ve o arkadaşın yardımıyla bu işin üstesinden gelebilirsin.. çalışkan diyorsun dersten kaytarması yok diyorsun.. bu aşamada dersleri için endişelenme kiii takipte edebilirsin.babanne fikri cazip olmakla beraber onun evin içindeki varlığı ne kadar yardımcı olabilecek sana ..bilemedim şimdi..

gayet güzel konu sahibi -yada ne bileyim 1-2 saatliğine yaşına uygun bi kursa gitse ağır gelir mi kızına

dilerim herşey gönlünce olur

Canım ise başla bu fırsatı kaçırma ancak arkadaşın değil de bence babaanne baksın ihtiyacın olduğunda arkadaşın da yardımcı olur.

Ben arkadaş olayina bazı sebeplerden sıcak bakmadım.ama is hayatın kızın için sorun olmaz kaygılanma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…