Alacağım kararda bana yardım edin

Kızlar suan okul velisi grubundan arkadaşım geldi bize kendisiyle samimiyiz haftanın 4-5 günü okul çıkışları genellikle birbirimizdeyiz kahve içer kalkariz aramızda gayet iyi 1.5 senelik tanisikligimiz var 2 çocuğu var büyük oğlu ile kızım aynı sınıfa gidiyor

Babannen yaşlı hastalık var sağlık var çalıştığın için en azından doktora götürmesi büyük sıkıntı olur dilersen ben bakayım dedi kizina maddi olarak birsey talep etmiyorum dedi

Tabiki ben yine de bunu kabul etmedim bir miktar karşılığında kendisiyle anlasacagim
Bana onun dediği de mantıklı geldi okula sabah kendim götürücem ve okul çıkışı kendi oğlunu alırken benim kızımı da alacak ders konusunda zaten kızın çalışkan hep beraber oturur yaparız dedi,onun oğlunun ders konusunda sıkıntıları var o sebeble surekli onunla ilgilenmesi lazım kızım ödevinin anladığı kısımları orada kendisi yapar,yapamadığı yerde ben yardım ederim is dönüşü zaten

Sizce bu durum ideal mi,siz olsanız ne düşünürsünüz ?

Kontesimmmmmmmmmm
Başlarda biraz zorlanır ama hemencik alışır merak etme en azından borçlarınız bitene kadar kabul et bence
Sonra duruma göre bakarsın devam edebileceğini düşünürsen kızın için birikim yaparsın
Bence düşün bu işi kestirip atma :KK19::KK37:
Canim benim yeni gelişmeleri de okuyup fikir verir misin peki ? :)

Kızlar suan okul velisi grubundan arkadaşım geldi bize kendisiyle samimiyiz haftanın 4-5 günü okul çıkışları genellikle birbirimizdeyiz kahve içer kalkariz aramızda gayet iyi 1.5 senelik tanisikligimiz var 2 çocuğu var büyük oğlu ile kızım aynı sınıfa gidiyor

Babannen yaşlı hastalık var sağlık var çalıştığın için en azından doktora götürmesi büyük sıkıntı olur dilersen ben bakayım dedi kizina maddi olarak birsey talep etmiyorum dedi

Tabiki ben yine de bunu kabul etmedim bir miktar karşılığında kendisiyle anlasacagim
Bana onun dediği de mantıklı geldi okula sabah kendim götürücem ve okul çıkışı kendi oğlunu alırken benim kızımı da alacak ders konusunda zaten kızın çalışkan hep beraber oturur yaparız dedi,onun oğlunun ders konusunda sıkıntıları var o sebeble surekli onunla ilgilenmesi lazım kızım ödevinin anladığı kısımları orada kendisi yapar,yapamadığı yerde ben yardım ederim is dönüşü zaten

Ucretsiz olmasi kafama takildi. Aranizdaki samimiyet, kadinin karakteri nasil bilmiyorum da zamanla sikilirsa bunu kiziniza yansitir mi acaba.

Ucretsiz olmasi kafama takildi. Aranizdaki samimiyet, kadinin karakteri nasil bilmiyorum da zamanla sikilirsa bunu kiziniza yansitir mi acaba.
Yok öyle bir kadın değil maddi anlamda biz bu sene patlak verince beni teşvik ederdi hatta birbirimizi severiz sayariz eğer çalışmayı düşünürsen ben bakarım derdi çocuğuna sakin sıkıntıya düşme diye

Diyelimki olmadı ağır geldi yaza kadar çalışır artık bir çıkış yolu bulamazsam işi bırakırım diye düşünüyorum

Canim benim yeni gelişmeleri de okuyup fikir verir misin peki ? :)
Tatlım şimdi okudum senin için bu arkadaşında durduğunda ferah olacaksa neden olmasın çok mantıklı bence
Ama azda olsa acaba varsa iyi bakarmı mesela sesini yükseltirmi vs o zaman babanenin bakması taraftarıyım

Bu arada ikizim var benim 5 yaşında bir kızı var onada annemin çok yakın arkadaşı bakıyor
Kardeşimle aynı apartmanda oturuyorlar oda ücret kabul etmedi
Kardeşim şu şekilde yapıyor hem onun çocukları hem kendi kızı için yiyecek meyve vs alıyor sürekli
Sende öyle yapabilirsin

Kaderdaşım merhaba:)

Yeni gelişmeye gayet olumlu bakıyorum ben.
Yük olur mu diye düşünme.
Bence arkadaşının oğluna yardımcı bile olur ders çalışırken kızın.
Öyle bir faydası da olunca arkadaşın için de çok güzel olur..

Sen biraz fazla yorulacaksın, akşamdan yemeklerini hazırlaman gerekebilir.
Bitmiş ödevleri kontrol eder, hatalarına yardımcı olursan gerilemez kızın inşallah merak etme :KK66:

Tatlım şimdi okudum senin için bu arkadaşında durduğunda ferah olacaksa neden olmasın çok mantıklı bence
Ama azda olsa acaba varsa iyi bakarmı mesela sesini yükseltirmi vs o zaman babanenin bakması taraftarıyım
Sakın bir kadın öyle kızan bir tip değil sadece yaramazlık hususunda oturun çocuklar demekten öteye gitmeyiz genelde kızımla da arası gayet iyi ,seviyor ve çocuk konusunda hassas korumacı bir kadın
Kızım onlara gitmeye bayılıyor hergün gidelim desem sevindirik olur o derece 4 yaşında bir kızı var çok iyi anlasiyorlar çünkü

Bir olumsuzluk olsa kızım bana anlatabileceği yaşta 8 yaşında artık lina sanırım sorun olmaz diye düşünüyorum

Kaderdaşım merhaba:)

Yeni gelişmeye gayet olumlu bakıyorum ben.
Yük olur mu diye düşünme.
Bence arkadaşının oğluna yardımcı bile olur ders çalışırken kızın.
Öyle bir faydası da olunca arkadaşın için de çok güzel olur..

Sen biraz fazla yorulacaksın, akşamdan yemeklerini hazırlaman gerekebilir.
Bitmiş ödevleri kontrol eder, hatalarına yardımcı olursan gerilemez kızın inşallah merak etme :KK66:
Ahhh kaderdasim hosgeldin durumları biliyorsun az çok degerlendirmek istiyorum ama işte kimsemiz olmayınca buralarda çaresiz kalıyor insan

Bakıcı arasam sonuçta onu da tanımıyorum ama bu arkadaşımla 1.5 yıldır birlikteyiz ve sikintilarimizda koşariz hep yardimimiza

Yok öyle bir kadın değil maddi anlamda biz bu sene patlak verince beni teşvik ederdi hatta birbirimizi severiz sayariz eğer çalışmayı düşünürsen ben bakarım derdi çocuğuna sakin sıkıntıya düşme diye

Diyelimki olmadı ağır geldi yaza kadar çalışır artık bir çıkış yolu bulamazsam işi bırakırım diye düşünüyorum

Bence bir baslayin da. Suan hersey belirsiz. Ise baslayinca en iyi nasil olacagi daha iyi netlesir. Arkadasiniza birakmakla baslayin olmadi babaanneyi denersiniz. Olmadi belki kiziniz kursa falan baslar o ara eve sizinle ayni saatte gelir falan.

Led_BiR_Vele_DisTiri Led_BiR_Vele_DisTiri Herşey tamam o zaman hiçç bunaltma kendini hem işi hem arkadaşının teklifini kabul et
Para mevzusunuda dediğim gibi yaparsın hem arkadaşın darılmaz hem için rahat eder
Ama kızına neden orada duracağını niçin çalışacağını bunun ailenize olan faydasını onu asla ihmal etmeyeceğini her akşam birlikte oyunlar oynayabileceğinizi vs büyükle konuşur gibi anlat lütfen

Bence bir baslayin da. Suan hersey belirsiz. Ise baslayinca en iyi nasil olacagi daha iyi netlesir. Arkadasiniza birakmakla baslayin olmadi babaanneyi denersiniz. Olmadi belki kiziniz kursa falan baslar o ara eve sizinle ayni saatte gelir falan.
Kurs imkansız gibi okulumuz etutlu değil maalesef

Okulda yeterince yoruldugu için aslında babaanne veya bu arkadaşım diye düşündüm

Ben de senin gibi önce arkadaşımla başlarım olmadı babaannemi çağırırim diye hesap ediyorum

Ahhh kaderdasim hosgeldin durumları biliyorsun az çok degerlendirmek istiyorum ama işte kimsemiz olmayınca buralarda çaresiz kalıyor insan

Bakıcı arasam sonuçta onu da tanımıyorum ama bu arkadaşımla 1.5 yıldır birlikteyiz ve sikintilarimizda koşariz hep yardimimiza

Bence kesinlikle bakıcıdan daha mantıklı.
Kendi teklif etmiş denemekte fayda var.
Kolaylıklar diliyorum canım :KK66:

Led_BiR_Vele_DisTiri Led_BiR_Vele_DisTiri Herşey tamam o zaman hiçç bunaltma kendini hem işi hem arkadaşının teklifini kabul et
Para mevzusunuda dediğim gibi yaparsın hem arkadaşın darılmaz hem için rahat eder
Ama kızına neden orada duracağını niçin çalışacağını bunun ailenize olan faydasını onu asla ihmal etmeyeceğini her akşam birlikte oyunlar oynayabileceğinizi vs büyükle konuşur gibi anlat lütfen
Evet Lina eşimle birlikte hafta sonu konuşmayı planlıyorum herseyin hayırlısı olsun inşallah

Calismak sadece maddi acidan degil kendi acindan da size iyi gelecektir. Arkadasinizin bakmasi mantikli. Ben oglumu krese verdigimde iki yasindaydi. Su an 5. Sinifta. Okul cikisi etut okuldan servisle gelip aliyor. Odevlerini yaptiriyor. Aslinda aksam da etut servisle eve birakabiliyor ama ben kendim almayi tercih ettigim icin aksamlari is cikisinda kendim aliyorum. Eve geldiginde odevler de bitmis oldugundan beraber gecirecek vaktimiz kaliyor. Eger arkadasinizin bakmasinda problem yasarsaniz etute de verebilirsiniz. Kres+etut olan yerler daha iyi. Cocuklarla daha fazla ilgileniyorlar, karinlarini da okuldan gelince doyuruyorlar. Benim oglum suan kres+etute gidiyor. Sadece etut olan yerler dersane havasinda. Cocuklar bunun icin daha kucuk. O yuzden en kotu ihtimal etut ve kres olan bir yere de verebilirsiniz.

Led_BiR_Vele_DisTiri Led_BiR_Vele_DisTiri :KK68::KK68:

Ara beni bugün konuşalım....
Okuduğum kadarıyla bir sakınca görmedim ben...
Hem kadının 4 yaşında da bir kızı da warmış...
Sanırım sen işten gelene kadar idare edecek değil mi...
Yaniii sen derslerini yapmasına yetişemeyecek misin, o kısmı anlamadım...
Birde nerde işe başlıyorsun, hayırlı olsun:KK53:

X