- 30 Aralık 2009
- 22.483
- 86.978
- 40
-
- Konu Sahibi Led_BiR_Vele_DisTiri
Oncelikle merhaba kk hatunlari
Hic uzatmadan hemen konuya gireyim, 3 yıldır bir firmada muhasebecilik yaptım, aynı odada iki kişiydik çalışma ortamımdan memmundum ama yogun bir calisma ortamim vardi. Hafta ici sabah 8.30 aksam 18.00 hafta sonu ise 8.30 13.00 arasi calisma saatlerimizdi ve kızımın okula başlama sebebiyle işten 1.5 sene önce kendi isteğimle ayrıldım. Kızım 2.sınıfa gidiyor ve sabahci
Okul saatlerimiz sabah 7.30 -12.30 ondan sonra gün boyu evde
Kizima daha verimli olabilmek adına hem de okula gittiginde 1.siniftayken oglenci olarak basladigimiz için Istanbul'da da tanıdık kimsemiz olmadigindan gün boyu okul kreş arası mahvolur kaygısı ile ayrıldığım isyerinden şimdi tekrar arandim.
Şuan sabahciyiz ve maalesef okul çıkışı tekrar kim bakacak kaygısı guderken babannem yanımıza gelmeyi teklif etti. Okulla benim evin arası yürüme mesafesi ile 10 dakika, okul velilerinden yakın olduğum grup arkadaşımın evi bana çok yakın ve yakın olduğu için eve kadar ben bırakırım okul çıkışı dedi.
Düşünüyorum işten eve 19.00 gibi anca geliyorum. Yemek kaygım olmaz çünkü babaannem pisirebiliyor bu arada yaşı 75 eşim avrupa yakasında çalıştığı için hafta sonları eve gelebiliyor sadece. Hafta ici sadece 3'muz olacağız eğer babaannem gelirse.
Ödevlerine ben yardım ediyorum, beraber yapıyoruz suan tek kaygım kızım. Maddi anlamda ise büyük bir borç kulfetimiz var katkı da olabilir diye düşünüyorum aldıgim maaşin ama ya kızım ?
Başarabilir miyiz ? Maşallah derslerimiz gayet iyi ama aksamlari beraber olacağımız için kötü etkilenir mi dersleri diye düşünmeden edemiyorum.
Lütfen bana bir akıl veriniz çalışan anneler siz nasıl yapıyorsunuz ?
Pelin biz Anadolu yakasındayiz eşim avrupa yakasında Beylikdüzü civarında çalışıyor gidiş geliş trafik çok berbat günün günün 6 saati yol çilesi demek bukızımı emanet edebileceğim güvenilir biri olduğu sürece çalışırdım, sizin de var, bence çalışabilirsiniz.
bu arada eşiniz neden sadece haftasonları geliyor? hafta içi nerede kalıyor? onun da ilgilenmesi mümkün değil mi?
Pelin biz Anadolu yakasındayiz eşim avrupa yakasında Beylikdüzü civarında çalışıyor gidiş geliş trafik çok berbat günün günün 6 saati yol çilesi demek bu
Oradaki arkadaşları ile sirketin tuttuğu evde kalıyorlar hafta sonu evde sadece
KontesimmmmmmmmmmOncelikle merhaba kk hatunlari
Hic uzatmadan hemen konuya gireyim, 3 yıldır bir firmada muhasebecilik yaptım, aynı odada iki kişiydik çalışma ortamımdan memmundum ama yogun bir calisma ortamim vardi. Hafta ici sabah 8.30 aksam 18.00 hafta sonu ise 8.30 13.00 arasi calisma saatlerimizdi ve kızımın okula başlama sebebiyle işten 1.5 sene önce kendi isteğimle ayrıldım. Kızım 2.sınıfa gidiyor ve sabahci
Okul saatlerimiz sabah 7.30 -12.30 ondan sonra gün boyu evde
Kizima daha verimli olabilmek adına hem de okula 1.siniftayken oglenci olarak basladigimiz için Istanbul'da da tanıdık kimsemiz olmadigindan gün boyu okul kreş arası mahvolur kaygısı ile ayrıldığım isyerinden şimdi tekrar arandim.
Şuan sabahciyiz ve maalesef okul çıkışı tekrar kim bakacak kaygısı guderken babannem yanımıza gelmeyi teklif etti. Okulla benim evin arası yürüme mesafesi ile 10 dakika, okul velilerinden yakın olduğum grup arkadaşımın evi bana çok yakın ve yakın olduğu için eve kadar ben bırakırım okul çıkışı dedi.
Düşünüyorum işten eve 19.00 gibi anca geliyorum. Yemek kaygım olmaz çünkü babaannem pisirebiliyor bu arada yaşı 75 eşim avrupa yakasında çalıştığı için hafta sonları eve gelebiliyor sadece. Hafta ici sadece 3'muz olacağız eğer babaannem gelirse.
Ödevlerine ben yardım ediyorum, beraber yapıyoruz suan tek kaygım kızım. Maddi anlamda ise büyük bir borç kulfetimiz var katkı da olabilir diye düşünüyorum aldıgim maaşin ama ya kızım ?
Başarabilir miyiz ? Maşallah derslerimiz gayet iyi ama aksamlari beraber olacağımız için kötü etkilenir mi dersleri diye düşünmeden edemiyorum.
Lütfen bana bir akıl veriniz çalışan anneler siz nasıl yapıyorsunuz ?