Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu akvaryum

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

Siyetem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2013
4.452
3.237
kızlar ben küçüklüğümden beri akvaryum meraklısıyım ama malesef bu zaman a kadar küçük fanuslar hariç hiç sahip olamadım ama bugünlerde bi niyet ettim inşallah alıcam ama bu seferde evde nereye koyacağım konusunda karar veremiyorum karar vermek bi yana evde sanırım koymaya yer yok ( sizce nereye koyabilirim

Son düzenleme:
Canım şu şekilde duvar akvaryumları var geçekten mükemmel duruyo bende evime bundan yaptırmayı düşünüyorum kesinlikle sende böyle almalısın hem evinizde yerde yokmuş zaten en iyisi bu şekilde yaptırman olucaktır

yok canım ya böle bişi yaptıramam ki ben daha mütevazi bişi olacak malesef oturma odasında mı mantıklı holdemi falan ne bilim o acıdan karar veremedim hem tv nin yanında ufak bi boşluk var oraya düşündüm ama tv nin yanında göz alır diye düşündüm off bilemedim yaa

slm cnm eviveda diye bir site var orda geçen görmüştüm şimdi tekrar baktım googleye eviveda akvaryum yaz çıkcak hemde 16 tl duvare monte ediliyor

Çok güzelmiş evin içinde böyle bir akvaryum olması hem ortamı değiştirir hemde insanı dinlendirir çok beğendim gerçekten.

Merhaba akvaryum olarak konu arattım karşıma bu konu çıktı asla ve asla fanus ve duvar akvaryumuna karşıyım besleyeceğiniz balığı seçip onun kaç litrede daha uygun ve doğal ortamını aratmayacak bir akvaryum olduğuna karar vermek lzm sonra direk güneş ışığı almayan kapı önü arkası olmayan yerden 80-100 cm yükseklikte bir yer lzm size sonra zevkinize göre akvaryumunuzu seçip içine istediğiniz balığı almanızı öneririm :)

Bu harika gözüküyor fakat temizliği nasıl olur ki?

bu sekilde hayvanların refahını değil anca kendi manzaranızı değişeceğiniz bir şeyi asla tasvip etmiyorum.Her akvaryum balığının istediği su tankı ölçüsü vardır.

bu sekilde hayvanların refahını değil anca kendi manzaranızı değişeceğiniz bir şeyi asla tasvip etmiyorum.Her akvaryum balığının istediği su tankı ölçüsü vardır.
İçinde filtre ve hava motoru olmadan balık yaşamaz zaten bir de bombeli camlar balıklara zarar veriyor diye bir yazı okumuştum. Dediğinize de katılıyorum hiç bir canlı tutsak bırakılmamalı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…