E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi yaban gxuxlxux
-
Sizinki tamamen bir istisna diyelim ozaman normal olanı ısıtıcılı olmasıdır. Kaplumbağalar sıcak seven hayvanlardır. :1rolleyes:
benimde 2 tane kablumbağm var kış uykusuna yattılar sanırım yemek yemiyolar iyice uyuz uyuz dolasmaya basladılar.suyunu değiştiriyorum haftada bi.yemek yemedikleri icin kirlenmiyor suları.ama bi sorun var sanki.soğuk odada duruyorlar ondan mı acaba hasta gibiler??
Arkadaşlar benimde 1 tane kaplumbağam var adı CİKO dişisırnaşık şey 5 ay önce aldığımda boyu 3.5cmdi.şuan ise 8.5 cm oldu.Ona elımden geldıgı kadar değil aşırı derecede ılgılenıyorum.onu cok sevıyorum herkez evde kaplumbaga beslememe sasırıyorlar.sevılecek bır tarafı yok.tıksınıyor dıyolar.Halbukı ben onu kocaman akvaryumda.ısıtıcı.filitre.kuru alan.kuru alan ısıtıcısı hersey mevcut.ARKADAŞLAR SAKIN KAPLUMBAGALARI ISITICI VE FILITRE OLMADAN BAKMAYIN.çünkü onlar sıcağı cok seven hayvanlardır.Ben haftada 1 akvaryumun bütün donanımını yıkıyorum.Kaplusumu bıle yıkıyom kabuğunu.çünkü suyunud temizliği önemli.kuru alana cıktıgı zaman kı keyfıne ne demelı kendınden gecıyor hayvan ,benımkı sıcagı asırı seviyor guneslenıyor lambayla:roflol:
İşte burda hep anlatmak istediğim buydu sizede teşekkür ederim:1hug:
Allah kapluşunuza uzum ömürler versin:asigim:
Benimkilerde ufacıktı şimdi tosun gibiler sırnaşık şey
bizde 1 tane aldık çok tatlı ama evimiz soguk diye annemgile götürdüm inş. ölmez 4 güne bir yemek yiyor..
Selam yaşam..
Bizimde vardı iki tane kaplumbagamız ..
dişinin ismi tosbik erkegin adıda tostos..
Ama birisi öldü malesef..:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?