- Konu Sahibi yaban gxuxlxux
-
Bende balık almayı düşünüyorum ama ne tür bi balık alacağım konusunda pek bi fikrim yok. Sizce japon balığımı almalıyım?
Kilicbaligi burasi aklima hic gelmemisti. Kontessin basligina yazdim ben cevap buradan devam edelim istersen. Yardimci olursan sevinirim.
12 litre akvaryum ve bir iç filtre ile bir adet japon balığı besliyorum yurt odasında..
lütfen fanusta beslemeyin.
ben öyle bir hata yapacak oldum bilmeden.
balığım 3 günde öldü
o yüzden gidip akvaryum, kum, filtre, yem, su düzenleyici ilaç aldım.
o da bir canlı, onun da iyi şartlarda yaşamaya hakkı var....
Arkadaşlar büyükçe bir akvaryumum var litresini bilmiyorum ama öğrenmeye çalışacağım. Sorunum şu; suyu çok ısınıyor ve lepisteslerimi tek tek kaybediyorum. Yardımcı olun lütfen...Isınmasın diye motoru durdurdum kapağını açtım ama böyle de olmuyor. Ne yaparsam ısısını sabit tutabilirim ve su ısınmaz? Lepistesler sıcak suya gelemiyor acil yardımcı olun!
Canım, bilgisayarcıdan fan alacaksın onu akvaryumun üzerine sabitleyeceksin veya vantilatör alıp direkt akvaryumu hedef alacaksın bu şekilde ben ısıyı 28 derece civarı tutuyorum...Akvaryumun eni x boyu x yüksekliği litresini verir, cm ile ölçersen aşağı yukarı kum miktarınıda elersen kaç litre olduğu ortaya çıkar... Tek çözümün bu tatlım...
Arkadaslar 1 yuıldır baktıgım bır japon balıgım var gayet ıyıydı ama su son 2 haftadır ters yatıyor yanı dıpte gobegı havada sekılde sırt ustu yanı yanderken kafayıyı yıycem bır bılgınız varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?