- Konu Sahibi yaban gxuxlxux
-
Bugün itibariyle balığımı kaybettim. Ceviz ağacı yapraklarım da elimde kaldı.....
Aktardan kuru ceviz yaprağı al, aldığında bana haber ver... Öyle mantar ilacı vs kullanmaya gerek yok, ben yıllardır akvaryuma kimyasal sokmadım...Normal insan ilaçları ve bitkileri kullanıyorum tedavilerde...
arkadaşlar akvaryuma beyaz kum alcaktım yoktu bende beyaz taş aldm ama boyalı olabilirler akvaryuma zararı var mıdır bide seramik mi ne küpler oluyo ya ondan aldım bi tane zararlıysa cıkarıcam oğlum çok kıymetli kaç aydır onu bekliyodum
KilicBaligi,
10 lt akvaryumum var ve 2 japonum.daha önce balık baktım ama çok bilinçsizmişim.iç filtrem vardı.bugün denedm ama korktum suda çok dalgalanma yaptı balıklarım rahatsız oldular yüzemediler.zarar verir diye çıkardım bende.bu konuda bilgi verirmisin ne yapmam gerek.birde yem konusunda bilgi almak istiyorum.bir yem markası yada evde yapabileceğim birşeyler varmı?bunları nasıl aralıklarla vermem gerekiyor?suyun derecesini nasıl sabit tutarım? yardımcı olursan sevinirim.Teşekkürler
Bunlarda benim çocuklarım.Yaklaşık iki yıldır benimleler.
200 lt de iki japon besliyorum.Dış filtre iç filtre ısıtıcı ve dereceleri mevcut hayatlarından memnun görünüyorlar.
Bu dişi
Eki Görüntüle 399365
Buda erkek
Eki Görüntüle 399366
Bebek japonlarımda oldu birazcık büyüsünler onlarında fotosunu eklerim.
Taşlardan bir parça numune alıp üzerine tuz ruhu dök köpürüyorsa kullanma, köpürmüyorsa salınım yapmıyor demektir gönül rahatlığı ile kullanabilirsin...
teşekkür ederim birde küp toprak gibi kokuyor onun zararı olur mu ?
Canım 10 litre 2 japon için çok az, akvaryumu değiştirip en az 80 litre akvaryum alman lazım...Yem olarak tetra tarzı kaliteli bir yem kullanabilirsin, günde 1 kere vermen yeterli ancak balıkların boyunu bilmediğim için ne kadar verebileceğini kafadan söyleyemeyiz... Suyun derecesini sabit tutmak içinde mecburen ısıtıcı ve derece alacaksın...
arkadaşlar benim 2 tane su kaplumbağam var
1 ay öncesine kadar komşumuz artık bakmak istemdkleri için bize verdi.
kurutulmuş kurt yiyorlardı dün yemleri bitti.bende çarşıya çıktım yem aldım.
nerdeyse bütün petshoplara bakmama rağmen bizim kurtlar gibi kurt bulamadım. hepsinin rengi bizim verdklermzden koyuydu sarımtraktı.
şimdi tospiklerim eski yemleri kadar iştahla yemiyolrlar yenisini bi kaç tane alıyorlar sadece. ne yapmam gerek.alışırlar mı acaba
Benimde kapluşum var bir tanecik ilk aldığımız aylarda eşini yedi maalesef
Ama 4 seneden daha fazladır bizimle. Şu ölüm fanusu diye adlandırdığınız cismin içinde yaşıyor tabi benim fanusum cam ve ebat olarak daha büyük ama kesinlikle akvaryum değil....
Kızımda çok şımarık ve halinden memnun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?